• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Benimde kilo vermem durdu iki uc haftadir ayni iki gundur yiyorum vucut şaşırsin dedim beş kilo almis görünüyorum şaka gibi 1gr karbonhidrat 190 molokül su tutuyor bayaaa tutmuş ben şok

Benimde kilo vermem durdu iki uc haftadir ayni iki gundur yiyorum vucut şaşırsin dedim beş kilo almis görünüyorum şaka gibi 1gr karbonhidrat 190 molokül su tutuyor bayaaa tutmuş ben şok

Gerçekten mi:oha::KK57: bende sok bennn oooo bugun bi karbonhidrat aldimmki afff beni dovinn:sopa: bu haftada veremedim galiba afedersiniz bugun okuzzz gibi yedimm:kusmuk: iki gundur usudugumden midem eksiyordu bugun tarhana çorbası meyvalar çiğ köfte gabak çekirdek ooo haslanmis misirr dedimki madem midem eksiyor yiyimde eksisin dedim
Bugun yedigimdenmi ne usumedim yoksa cok soguk evimizz bide suyumuda icmedim allah sonumuzu Hayır etsin:işsiz::kızgın:o_O:işsiz::skandal: bu durumdayim aynen:lülülü: kendime sinirr oluyom yuhhh bana:mad:

Günaydın kızlar bizim gurubun ismini yaramaz kızlar yapıcam :halay:işin şakası kızlar toparlanın artık bakem ben sizlerle motive oluyorum. .benim bu gün protein günüm.. geçen hafta iki tane gün yaptım çok pis yedim salı durumu toparladım çarşamba 500 gr eksideydim sanki çok eksiymişim gibi çarşamba bir yedim ama ne yemek bir sürü çikolata muz poğaça fıstık ezmesi daha neler neler hatırlamıyorum perşembe ve cuma oruç tuttum durumu toparladım hafta sonu diyetime devam ettim ama kendimi çok sıkmadım kahvaltılarda az ekmek felan yedim arada az kek ve az poğaça felan yedim bu sabah eksideydim çok şükür bu gün protein günüm yarın da patates yoğurt kürü yapıcam bakalım sonuç ne olucak

Kızlar Ayran kürü yaptım kilo vereyim diye bi topikte okudum aman ha sakin yapmayin hem acıktım hem kilo aldım cok sinirliyim cok şişim catlicam sanki acaip su tuttu vucudum bıktım valla bir ileri bir geri

Kızlar Ayran kürü yaptım kilo vereyim diye bi topikte okudum aman ha sakin yapmayin hem acıktım hem kilo aldım cok sinirliyim cok şişim catlicam sanki acaip su tuttu vucudum bıktım valla bir ileri bir geri
Canım ben geçen salı patates yoğurt kürü yaptım ertesi gün 700 gr eksi çıkmıştım ama her kür herkeste aynı etki göstermeye bilir sende sanırım ödem var kiraz saplı çay yeşil çay yada rezene gibi bitki çayları iç belki iyi gelir benimde haftaya regl haftam ben regl döneminde diyet yapsamda artı oluyorum ve regl bitincede çok ekside olmam o yüzden regl dönemi bana hiç yaramıyor

Ben dün yaptım protein günü 400 gr eksideydim protein günü daha fazla verirdim ama öğlen haşlama tavuk yerine tavuk köftesi yedim fıstık ezmesi kaçamağım oldu birde kabızlık sorunu var ama 400 grda iyi benim için bu haftalık kilo hedefi tamam bu gün patates yoğurt günü

Kizlar protein gununde hic sebze meyve yok dimi salata falanda
Ben yemiyorum canım sadece protein yiyorum sabah yumurta peynir öğlen ve akşam haşlama tavuk
Dün öğlen tavuk köfte yedim karbonhidrat çok yüksek değildi bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi kaçamağım oldu bu gün düne göre 400 gr eksideydim bu gün patates yoğurt yapıyorum ama kendimi zor tutuyorum aklım yemeklerde :KK45:bir çay kaşığı fıstık ezmesi ve beş badem kaçamağım oldu bu günün sonucu yarın ne çıkıcak merak ediyorum

Yarin tarti gunu tartilmaya korkuyorum
Beni birakmadiginiz icin cok cok tesekkur ederim.
en son 92yi gormustum o plan su plan derken dagildim gitti
Bi daha bildigim yoldan sasmicam
Ayda iki kilo versem yeter diyorum artik.cunku benim gibi yemekle deşarj olan biri icin cok iyi.simdi kac kilo oldum bilmiyorum. 95 ustu olur gibi geliyo

Yarin tarti gunu tartilmaya korkuyorum
Beni birakmadiginiz icin cok cok tesekkur ederim.
en son 92yi gormustum o plan su plan derken dagildim gitti
Bi daha bildigim yoldan sasmicam
Ayda iki kilo versem yeter diyorum artik.cunku benim gibi yemekle deşarj olan biri icin cok iyi.simdi kac kilo oldum bilmiyorum. 95 ustu olur gibi geliyo

İnşallah öyle degilsindir kilon fazla bile ciksa birakma sakin ara verme zati oylede boylede zaman geciyor bari değerlendirelim inşallah rabbim.bugunleri aratmasinnn

Günaydın herkese ben de tam 95 im masallah. ..gecen haftayi bilmedigim icin yazamiyorum.
102 ye gore eksidesin yine deyip zuurt tesellisi yapiyorum

İnşallah öyle degilsindir kilon fazla bile ciksa birakma sakin ara verme zati oylede boylede zaman geciyor bari değerlendirelim inşallah rabbim.bugunleri aratmasinnn
Dogru diyosun canim hele kis 5 6ay soguktu karanlikti gecip gidiyo
Birak zayiflamayi kilo aliniyo ama kendimi salmicam insallah

Ben tartilmadim bugun dun 80 dim ben bi grupta cuma zayiflama yarismasinda da yaziyorum haftada iki tartilmak iyi gelmiyor stresleniyorum psikolojikmi ne cuma haftanin bitimini yeni bi haftaya basladigini hissettiriyor bana haftanin ortasi sankim vucudum kasilip su topluyor adepte olamiyorum ama haftada bir tartilip ve yediklerime dikkat edip bi hafta sonucu heyacanla suprizle beklicegim...
Kizlar isterseniz bu grupta degisikli ve yeni bir adim yeni bi baslagic yeni bi heyacan motive edici bir şeyler fikirleriniz varsa hepimiz dagildik kimse burda arada bi paylasim olmuyor mesalan ben diger grupta sunu fark ettim hergun menu paylasimi haftada bir ne verirsen kilo hedef ne bilim daha motive ediyor ve daha istekli insanin pisikolojisinede iyi geliyor benimki bi öneri yeni bi değişiklik istiyorum kedikedi de yok mesala grup bi baskanimizin enerjisi yansisin buraya yaa ben yoruldum kendime adepte olamıyorum ki size enerji vereyim yada sizden bi enerji alayimm son bi defa daha derin bi nefes alalim artık gitsin su kilolar yaa haftada bi yada yarim kilo..
Elifimm tebrik ederim supersinn hep böyle devamm ett...

Katiliyorum canim kesinlikle bi silkelenmemiz lazim
Stres en buyuk dusmanimiz sanki
kedikedi84 kedikedi84 geri don

Back