- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
- Konu Sahibi kedikedi84
- #2.341
Benimde kilo vermem durdu iki uc haftadir ayni iki gundur yiyorum vucut şaşırsin dedim beş kilo almis görünüyorum şaka gibi 1gr karbonhidrat 190 molokül su tutuyor bayaaa tutmuş ben şok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde kilo vermem durdu iki uc haftadir ayni iki gundur yiyorum vucut şaşırsin dedim beş kilo almis görünüyorum şaka gibi 1gr karbonhidrat 190 molokül su tutuyor bayaaa tutmuş ben şok
Canım ben geçen salı patates yoğurt kürü yaptım ertesi gün 700 gr eksi çıkmıştım ama her kür herkeste aynı etki göstermeye bilir sende sanırım ödem var kiraz saplı çay yeşil çay yada rezene gibi bitki çayları iç belki iyi gelir benimde haftaya regl haftam ben regl döneminde diyet yapsamda artı oluyorum ve regl bitincede çok ekside olmam o yüzden regl dönemi bana hiç yaramıyorKızlar Ayran kürü yaptım kilo vereyim diye bi topikte okudum aman ha sakin yapmayin hem acıktım hem kilo aldım cok sinirliyim cok şişim catlicam sanki acaip su tuttu vucudum bıktım valla bir ileri bir geri
Ben yemiyorum canım sadece protein yiyorum sabah yumurta peynir öğlen ve akşam haşlama tavukKizlar protein gununde hic sebze meyve yok dimi salata falanda
Yarin tarti gunu tartilmaya korkuyorum
Beni birakmadiginiz icin cok cok tesekkur ederim.
en son 92yi gormustum o plan su plan derken dagildim gitti
Bi daha bildigim yoldan sasmicam
Ayda iki kilo versem yeter diyorum artik.cunku benim gibi yemekle deşarj olan biri icin cok iyi.simdi kac kilo oldum bilmiyorum. 95 ustu olur gibi geliyo
Elifimm naptin sen gi...maşallah masallah. ..Günaydın canım yoldayım anneme gidiyorum sabah hazırlanmaktan yazamadım kilomu yazayım
Geçen hafta 97
Bu hafta 95.4
Dogru diyosun canim hele kis 5 6ay soguktu karanlikti gecip gidiyoİnşallah öyle degilsindir kilon fazla bile ciksa birakma sakin ara verme zati oylede boylede zaman geciyor bari değerlendirelim inşallah rabbim.bugunleri aratmasinnn