- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
- #2.321
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende vardir değişiklik, ben protein ağırlıklı beslenince kabızlık yaşıyorum ya
Benim bu hafta çok düzensizdi aslında tek sorun dün akşam değil ama toparlanip pazartesi tartı lı camAynen kabizlik varda form çay içiyorum da tartilaydin bu bize ders olaydi kiz degisiklik olsa eksi cikardim:)) bide protein diyeti regl donemimi azaltti dun 3 cu gundu resmen kesildi benim 6 gun surerdi hayırlısı yaa ben halaaa 79 zumm afff sende tartilaydinda yazaydin istersen.pazartesi tartil ben bi ozamanbi bakacamm cunkum vucudum bayagi odem var bıngıl bıngıl
Tavuk mu yiyorsunuz nasıl oluyor protein diyeti kırmızı et yumurta peynir oluyor mu
Gecmisolsun bitanem...Günaydın beybilerim bugun.kotuyum ya midemi usutmusum ev cok soğuk sindi hazırlanıyorum bahceye gideceğim sevimm spor olcak bana rrisin su yağlar. ..
Masallah elifimm nazar degmesin cok azimli gidiyosun önemli olan toparlayabilmekte zaten. ben dagittim toparlayamiyorum.benimde var bu kış bitirmek istiyorum hem oruç iyi oldu yeme ataklarım olmadan rahat rahat akşam oluyor akşam yemeğinden sonra sadece meyve yedim gece kalkıp su içtim yemek yemedim perşembe cuma bu şekilde devam etmeye çalışıcam hafta sonu kaçamaksız geçirip pazartesi protein günü yapıcam. .
Bu hafta cumartesi ve pazartesi günlerde çok yedim çarşamba günü de evde yeme krizim tuttu buna rağmen durumu toparladım
Dağıttığım zaman ertesi gün toparlamaya çalışıyorum ama bayramdan beri üç haftadır yerimde saydım Bu hafta inşallah artık ekside olmak istiyorum önümüzdeki yaza kadar fazlalıkkardan kurtulmak istiyorumMasallah elifimm nazar degmesin cok azimli gidiyosun önemli olan toparlayabilmekte zaten. ben dagittim toparlayamiyorum.
Kolay gelsin canım bende yeşil çay içiyorum çamaşır sericem katlayacam ev işleri malum, dün sabah tartildim ben 81 çıktım maalesef yarın sabah yine tartilicam. İki gündür tatlı isteğim tabak tabak kuru incir yedirdi bana ama pes etmek yok düştüğümuz yerden kalkicaz yoksa hooop geri geliyor kilolar .yarın yine 80 civari bekliyorum sonucu şu 79 a ineydim gerisi tıkır tıkır gelecek inşallah. Sabahları merdiven inemiyorum yalpaliyorum ayaklarım balon gibi oluyor ödem de var galiba bu hafta belki pirinç lapasi yaparım aslında bu günde olabilir bir bakayım benden haberler böyle bu hafta gevşektim yaniGununuz aydin olsun canlar..Bugün cok is var Kışlık buz dolap hazırlığı.yazliklar kalkacak kislik giyecekler gelcek camasir yika utule derken uuuuuu hadi bakalim herkes yogundur bu ara allah kolaylik versinn..