• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Benim kilo 80 sabah bir daha tartılicam ,tartimda bir sorun var sanki .ben spor yapamıyorum bugün temizlik yaptım yarin da devam edicem bir haftadır yatılı misafirim vardı dün gittiler o yüzden çarşaflar havlular banyo tuvalet onları paklamakla meşgulüm . Beslenmem fena değil emzirme olayida var inşallah gidecek kilolar.ama herkeste bir gevşeme oldu bayramda , walla ben kışın kilo veremedim bu yaşıma kadar bu senede çok ümitli değilim o yüzden şu 1.5 -2 ayı iyi degerlendiricem sonra marta kadar koruma diye düşünüyorum. Aslinda şu 10 kilo kışakadar gitse süper olurdu ama rekabetle olur belkim

Tmm sende 10 kilo vermek istiyin bende inşallah basaracagiz ben inaniyorum sonunda basaracagiz yavasta gitse yeterki verelimm.ben ekimin sonuna kadar 5-6 kilo verebilsem ne mutlu yaa ama vermeliyim gayret gostermeliuim yapacagim inş. . K kimyayas

Günaydın canım ben tatil den yeni döndüm. Memleket yemeklerinden yediğim için maalesef şu an 85.700 gösteriyor baskül:olamaz:inşallah tekrar dan başlayacağım telafi ederim. Yalnız hava çok soğuk olduğu için yürüyüşe çıkabilirmiyim bilmiyorum:KK34:

Slm kızlar neler yapıyorsunuz zayıflama adına paylaşın azcık :mad:benim fena değil birazdan öğle yemeği yiyicem dün akşam biraz karışık oldu kahve ile gecistirmeye çalıştım öğlen 2 dilim kek yemistim dengelemek için tabi ev ahalisine Kızartma yapınca 3-5patates attım ağzıma meyve kayısı derken dün bitti.yarın tartilacakmiyiz rakibem yoksa pazartesi mi

Slm kızlar neler yapıyorsunuz zayıflama adına paylaşın azcık :mad:benim fena değil birazdan öğle yemeği yiyicem dün akşam biraz karışık oldu kahve ile gecistirmeye çalıştım öğlen 2 dilim kek yemistim dengelemek için tabi ev ahalisine Kızartma yapınca 3-5patates attım ağzıma meyve kayısı derken dün bitti.yarın tartilacakmiyiz rakibem yoksa pazartesi mi

Canim bende devam ediyorum cok şükür regl oldum bugun ne bitmezz tatli istegim vardi sen nasil istersen cuma mi tartilalim yoksa pazartesi isterse cuma olsun hafta sonuna giriss bi hafta bittiğini belli ediy cuma tartilalim canim senin icin sorun olmazsa inş eksileri goruruz yaa

Canim bende devam ediyorum cok şükür regl oldum bugun ne bitmezz tatli istegim vardi sen nasil istersen cuma mi tartilalim yoksa pazartesi isterse cuma olsun hafta sonuna giriss bi hafta bittiğini belli ediy cuma tartilalim canim senin icin sorun olmazsa inş eksileri goruruz yaa
Cuma banada uyar hadi bakalım gelsin 79 lu rakamlar

Günaydın kızlar ilk kilo bildirimini ben yapayım
Geçen hafta 97.5
Bu hafta 97
Aslında dahada eksideydim ama cumartesi ve pazartesi günlerim vardı güzelde yedim anca bu kadar toparlayabildim hadi bakalım kızlar sizde geri dönün

Ben de 94.5 en son 92yi gormustum ya kendimi cok kotu hissediyorum

Burda beraber paylaşım olunca motivasyon artıyor benim üst üste iki tane gün denk geldi burası olmasa dengelemek için kendimi çok zorlamazdım pazartesi günü yediklerimi dengelemek için dün patates yoğurt kürü yaptım

Kızlar ya evde yatılı misafirim var onun için yazamıyorum bu arada93,5 kiloyum haftaya diyetisyene gitmeye karar verdim. 1 hafta daha aktif olamıycam burda ama kısurabakmayın. Siz devam edin:KK19: geri geleceğim...

Benim de terapiye ihtiyacim var tokken yiyorum kusana kadar nerdeyse
Cok stresli bi tipim en ufak seyden bile stres olabiliyorum.bugunden itibaren acik havada yurumeyi denicem stresi kaygiyi azalttığı ni okumustum
Olmazsa terapi alicam artik param yettigi kadar sorunumun kesinlikle psikolojik oldugunu anliiyorum artik

Cok stresli bi tipim en ufak seyden bile stres olabiliyorum.bugunden itibaren acik havada yurumeyi denicem stresi kaygiyi azalttığı ni okumustum
Olmazsa terapi alicam artik param yettigi kadar sorunumun kesinlikle psikolojik oldugunu anliiyorum artik

Kiz cokkk okuma nedecegen.okudukca kendine stres yapinn birak kendini işe guce ver diyet yapamisan hic olmasa sekeri ekmegi birak bunlari biraktinmi aklina ne hamur isi ne başka bişey ve giden kilo olur yi e odeminde giderr.vaktin varsa yuru tabi eniyisi valla ne ettinde neye stresledinn dii bahhh bana dok icini rahatla niye varizz bizzz

Bende en son 79 dum noldu bahh cumaya tarttilcam.kizlar kimyayasla iddiaya girdik :))) kizz nasil gidiyor diyet.ben ahsama kadar supeer gidiydi evde tatli vardi yapmistim önceden caynan yidim neyy efendim ariya gidecek birak gitsin çöpe dokk medeye doktum gunduzku diyeti Afedersiniz boh ettim yaa şükür sindi araya gidecek tatli matli yokk

GIDI GIDI bide canim tek sen degilsin inan yanlizda degilsin bizlerde öyle catlayanaca yidigimiz oldu bayramdan sonra dagildik ama artik sindi toparlanma vakti tmm. Artik ara ne verme yok kilo verilecek öpüyorum seni sıkıntı varsa biz buradayız lutfen...

Canım bende öyle canım sıkılınca yerim tokken bile yerim mutfağa girdikçe sürekli bir atıştırma isteği var bende hatta bu gün de aynı moddayım sürekli yeme isteği var bende tatlı yerine meyve yiyorum

Bende en son 79 dum noldu bahh cumaya tarttilcam.kizlar kimyayasla iddiaya girdik :))) kizz nasil gidiyor diyet.ben ahsama kadar supeer gidiydi evde tatli vardi yapmistim önceden caynan yidim neyy efendim ariya gidecek birak gitsin çöpe dokk medeye doktum gunduzku diyeti Afedersiniz boh ettim yaa şükür sindi araya gidecek tatli matli yokk
Bende öğlen çok acikmis oluyorum ara öğünüme ayran eklicem yarin inşallah. Aksaklıklar var ama daha iyi olcak

K kimyayas sabah kacta kahvalti yapiyorsun ben 11 de yapiyorum cocuklar yuzunden iki gundurde 9:30 da kalkiyorum bidaha yatmiyacagim kötü oluyom erken kalkmak iyi yaa
Bi tmm rayina oturtamadim bakim kilo verirsem böyle devam edwrim bi süre

Back