Evliliğim için 35 kilo

Harikasın 7 rakamlara düşmüşsün bravo sana

Bu konuya acil çözüm bulmam lazim uyumuyor birden önce velet bende bayram öncesi kilomdayim hala 89 yemesemde gitmiyor Mal bu biseyler denemem lazım metabolizmami hızlandırmak için

Canım ben 7.30 gibi yapıyorum 10.30 gibi ara bir gibide öğlen yemegim. Aslında yazınca farkettim 3 saati buluyor mesafe birazda ondan acikiyorum

Bu konuya acil çözüm bulmam lazim uyumuyor birden önce velet bende bayram öncesi kilomdayim hala 89 yemesemde gitmiyor Mal bu biseyler denemem lazım metabolizmami hızlandırmak için
Canım bende bayramdan önce ki kilodayim ve benim bebeğim de gece uyumuyor .metabolizmayı şaşırttı birşeyler ye burdamiydi yada başka sayfada mıydı birine diyetisyeni 6 da kalkıp meyve yemesini söylemişti, bende ikindileyin ara öğünüme tarçınlı yoğurt yemistim bu tüyoda bir arkadaşımın diyetisyeninden tabi iki saate bir duzenlide beslenmistim 3 günde 1 kilo gitmisti.vücudu şaşırt kahvaltini değiştir mesela yani denemeye değer bence

Harikasın 7 rakamlara düşmüşsün bravo sana

Ay canim Sağol cok gevşek davrandim yaa bu hafta regl donemimi degerlendirip 77.5 yada 77 olmam lazimm bi türlü tamm sıkı yapamimm mesala bugun protein diyeti yapiyim didim sabah yedim tavuk Göğsü haslama yani aksam tuttum yulaf kepeginden krep yapip yidimm ve iki uc catal has bal yedim sinir oluyom kendime biraz daha kendimi kontrol etmem lazim.. kiki hafta oldu bayram biteli artik kendime geleyimm..

ISILDURU sen karatay diyetimi yapiyorsun 4 veya 5 saate birmi yiyorsun ayda bi olsun muhakkak protein diyeti yap ac kalmiyorsun inan bana bende cok etkili oldu yaparsan yağsız tavuk Göğsü hasla yada baharatla kavur yagsiz öğle aksam yeşillik salata ye bol su ic inan ertesi gun.mustesem veriyorsun ve sabah iki haslanmis yumurta pwynirle kahvaltıni yap kesin oneririm halsizlik ne olmuyor öyle.

Canım ben 7.30 gibi yapıyorum 10.30 gibi ara bir gibide öğlen yemegim. Aslında yazınca farkettim 3 saati buluyor mesafe birazda ondan acikiyorum

Ayy yok canim ben canan karatayin dedigi 4-5 saatte bi yemeye calisiyorum leptin hormonu calisipta kilo verdigine inaniyorum ama onda ara yok ben ara yapip.meyva ne yedim ya veremim.bide senin beslenme tarzinda guzel diyetisyenlerin verdigi diyete benziyor güzel ins hepimiz eksileri goruruzz.

Evet bal olmamış canım ama genelde iyisin gerçekten aramızda 7 kg kalmış harikasın be de bugün 70 rakamı gördüm ama pek memnun kalmadım 1.4 kg verdim neden memnun kalmadım çünkü midem rahatsızdı biraz üşütmüşüm acayip bulanıyor pazar gününden bu yana doğru düzgün yiyemedim aç kalmak asla istemem o yüzden açlık ile verdim bugün biraz daha iyi

Ben leptinin saatini 6 saat yapıyorum bilgine canım o aralarda Türk kahvesi,maden suyu ,su yada filtre kahve içerek yağ yakımını destekliyorum ki sen bunu da yaparsın

Ayy maşallah ne guzel 70 si gormusun boyun kacti sen bayagi 30 kiloya yakin verdin dimi allahimm banada nasip et.. 1.4 kalicidir ins cok guzell olsun oylede boylede gitmis 4 gundemi verdin hastaliktan geçmiş olsun canim dikkat edin benim evde kuzey cephe donuyok sobali olsaydi evim yakardim vslla o derece cok soguk hayirlisiyla hastalanmada bi cikalim kaloriferler yanana kadar...

Ben leptinin saatini 6 saat yapıyorum bilgine canım o aralarda Türk kahvesi,maden suyu ,su yada filtre kahve içerek yağ yakımını destekliyorum ki sen bunu da yaparsın
Aslinda bi denesem tansiyonum cok dusuyor yemekleri biraz tuzsuz yedigimden oluyor.sen nasil ac kalin insülin direncin varya ilac kullandigin icin iyi dayanoyon ozamann.denemeye calisiyim bi önce 5 saate cikariyim sonra 6 saate yarin yapamaz miyim protein diyete devam edim

Canım benimde tansiyonum düşük evet ilk başlarda ilaç ile dayandım gecen ilaçsız yaptım tam 3 gün o Zaman'da 6 saat dayandım çünkü beslenmemde doyurucu o yüzden

Havalar çok kötü sorma senin ev fenaymış ay içim titredi Allah kolaylık versin evet 30 kg yakın verdim 68 olursam 30 kg gitmiş olucak bence sen bu hırs ve azimle verirsin seni gerçekten takip ediyorum ben

bol bol yürü inan bana cok iyi geliyor.

Kizlar Nerdesiniz rakibemmm nirdesunn nasil gidiyor kiz yarin ak kara belli olacakk kurbann :)) hic tartilmadim korkuyorum gerci yarin fazla cikarmiyim ola regl donemindeyimm ayyy heyacan yaptimm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…