- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #2.101
Sen kaçamakları yap tombul kedi konuşturma beninasıl düştün nasıl nasılll anlat bize.... 65 te takıldıııım.... oynamıyo ağlıcem artık :))) malum günler öncesi hormonlarım tavan zaten :)))
Cok tartilmakla da ilgisi var galiba yaBende salidan beri 89.600 de takıldım hic kacamakta yok ne zaman kilo verdim desem nazar oluyorum
bu gün pirinç lapası yapayım dedim sabah yedim Öğle zorla yedim akşam bir daha yiyemedimöğleden sonra çok az fıstık Akşam üç ızgara köfte bir bardak ayran arada bir fincan süt
Lapa bende hiç kilo yapmadı ama bağırsak sorununuz varsa belki o şekilde kabızlık yaparsa kilonuzu artirirİnşallah kilo yapmaz canimmm bende yaptı yarin durumu bildir
Ya birde bu tabloda toplam verilen kiloya göre değilde haftalık verilen kiloya göre sıralama yapsak daha motive edici olur haftanın birincisi seçilmiş olurEki Görüntüle 1879478
Kilosunu bildirmeyen arkadaşları kırmızı ile işaretleyip aynı kiloyu yazdım.
sabah ve öğlen birer kase yedim çok değildi ama çarşamba yediğim börek ve kek yüzünden bu sabah 500 gr artı çıkmıştım yarın ne çıkar bilmiyorum sadece merak ettiğim için denedim bir daha kesinlikle yapmamİnşallah kilo yapmaz canimmm bende yaptı yarin durumu bildir
Sağolasın canım pirinç kabızlık yapabiliyor uyarmakla da iyi ettin aslında, kilo verebilmenin kurallarindan biri de kabiz olmamak,K kimyayas allah agiz tadiyla yidirsin konserveni... canim lapa yaptim verdim ertesi gun dugundeydim ekmek beyaz haric yidim benim kabizlik problrmim çok oluyor bunu uygulayinca daha cok oldu öyle böyle degil iki gunde bi ciktim ama bi defa oyle bu hafta hep kabizdimm..tabiki her bunye farkli ama milletide kendim gibi olacak zannedimm :))-)
Canım şok diyetlere çok itibar etmeyin bir gün bir verir ertesi gün iki alırsınız kısır bir döngü ye dönüşür hayatınız, , az yiyip çok hareket edince yavaş da olsa illaki kilo veririz belki kilo vermemiz durunca bir gun yapilabilir ama o beslenmenin sonunu göremiyorumKizlar elma dieti diye bisey var bi topikte 70 kilo veren var sadece yeşil elma yeşil cay ve su tüm gün sadece sabah ekmek peynir domates azcik yeniyormus yqpan yada bilgisi olan varmi hergun bir kilo verdiriyormus
Canım şok diyetlere çok itibar etmeyin bir gün bir verir ertesi gün iki alırsınız kısır bir döngü ye dönüşür hayatınız, , az yiyip çok hareket edince yavaş da olsa illaki kilo veririz belki kilo vermemiz durunca bir gun yapilabilir ama o beslenmenin sonunu göremiyorumKizlar elma dieti diye bisey var bi topikte 70 kilo veren var sadece yeşil elma yeşil cay ve su tüm gün sadece sabah ekmek peynir domates azcik yeniyormus yqpan yada bilgisi olan varmi hergun bir kilo verdiriyormus
Canım sabah tartıldım çarşamba günü börek ve kek yediğim için dün 500 gr artı çıkmıştım bu gün dünkü menüyle o 500 gr eksilmiş çok şükür sonuç çarşamba tartı günüyle aynı 98.5 ... demekki çarşamba günü o börek ve kek leri löp löp götürmeseymişim bu gün daha da eksik olcakmışımİnşallah kilo yapmaz canimmm bende yaptı yarin durumu bildir
bu gün benim doğum günüm ve evlilik yıldönümümüz eşim akşama yemeğe çıkarız demişti ama ben ızgara yerim kaçamak yapmayı düşünmüyorum çarşamba ödül günü yaptım haftada bir gün yeterli
Doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yaşlara, eşinle beraber mutlu bi ömür geçirinbu gün benim doğum günüm ve evlilik yıldönümümüz eşim akşama yemeğe çıkarız demişti ama ben ızgara yerim kaçamak yapmayı düşünmüyorum çarşamba ödül günü yaptım haftada bir gün yeterli
amin canım sağolasın çocukla beraber çooook romantik bir ızgara yicemAaa iyiki doğdun hayirli omurler versin rabbim.nice senelere evlilik yil donumunde kutlu olsun canim..yemege cik ne gizel romantik romantikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?