Evliliğim için 35 kilo

Bende salidan beri 89.600 de takıldım hic kacamakta yok ne zaman kilo verdim desem nazar oluyorum
Cok tartilmakla da ilgisi var galiba ya
Bundan sonra iki haftada bir tartilcam
Kacamak yapmadan elimden geleni yapicam oldugu kadar

Kizlar sabah 9 da her zaman ki kahvaltim
11 de ara leblebi incir kayisi hurma yeşil çay
14 gibi kuru fasulye közlemiş patlıcan biber yoğurt
Yemekten sonra domates konservesine giristim saat 22 de bitti işim bebis olunca aksam yemeğini 19 gibi biraz elma bir domates ve süt ile yapmis oldum 20.30 gibide kahve .yorgunluktan iştah kalmadı

İnşallah kilo yapmaz canimmm bende yaptı yarin durumu bildir
sabah ve öğlen birer kase yedim çok değildi ama çarşamba yediğim börek ve kek yüzünden bu sabah 500 gr artı çıkmıştım yarın ne çıkar bilmiyorum sadece merak ettiğim için denedim bir daha kesinlikle yapmam

K kimyayas allah agiz tadiyla yidirsin konserveni... canim lapa yaptim verdim ertesi gun dugundeydim ekmek beyaz haric yidim benim kabizlik problrmim çok oluyor bunu uygulayinca daha cok oldu öyle böyle degil iki gunde bi ciktim ama bi defa oyle bu hafta hep kabizdimm..tabiki her bunye farkli ama milletide kendim gibi olacak zannedimm :))(

Kizlar elma dieti diye bisey var bi topikte 70 kilo veren var sadece yeşil elma yeşil cay ve su tüm gün sadece sabah ekmek peynir domates azcik yeniyormus yqpan yada bilgisi olan varmi hergun bir kilo verdiriyormus

Sağolasın canım pirinç kabızlık yapabiliyor uyarmakla da iyi ettin aslında, kilo verebilmenin kurallarindan biri de kabiz olmamak,

Kizlar elma dieti diye bisey var bi topikte 70 kilo veren var sadece yeşil elma yeşil cay ve su tüm gün sadece sabah ekmek peynir domates azcik yeniyormus yqpan yada bilgisi olan varmi hergun bir kilo verdiriyormus
Canım şok diyetlere çok itibar etmeyin bir gün bir verir ertesi gün iki alırsınız kısır bir döngü ye dönüşür hayatınız, , az yiyip çok hareket edince yavaş da olsa illaki kilo veririz belki kilo vermemiz durunca bir gun yapilabilir ama o beslenmenin sonunu göremiyorum

Canım şok diyetlere çok itibar etmeyin bir gün bir verir ertesi gün iki alırsınız kısır bir döngü ye dönüşür hayatınız, , az yiyip çok hareket edince yavaş da olsa illaki kilo veririz belki kilo vermemiz durunca bir gun yapilabilir ama o beslenmenin sonunu göremiyorum

İnşallah kilo yapmaz canimmm bende yaptı yarin durumu bildir
Canım sabah tartıldım çarşamba günü börek ve kek yediğim için dün 500 gr artı çıkmıştım bu gün dünkü menüyle o 500 gr eksilmiş çok şükür sonuç çarşamba tartı günüyle aynı 98.5 ... demekki çarşamba günü o börek ve kek leri löp löp götürmeseymişim bu gün daha da eksik olcakmışım

Aaa iyiki doğdun hayirli omurler versin rabbim.nice senelere evlilik yil donumunde kutlu olsun canim..yemege cik ne gizel romantik romantikk

Doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yaşlara, eşinle beraber mutlu bi ömür geçirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…