Evliliğim için 35 kilo

[QUOTE="burhan, post: 47898834, member: 3279 Listeyi paylasirmisin ben yogurdu cok severim de merak ettim
Bi kase yogurt kac kalori ki

Kahvalti (7:30-8:00) sekersiz cayy , 2kk az yagli Peynir, 5 adet zeytin ssöğüş salata yagsiz, 3dilm (çavdar veya tam b. ) ekmek

Ara (saat10.00 da) iki adet meyve +1su bardagi yoğurt

Öğle 13.00 8 kasik sebze yemegi (2kepce), 2kofte buyuklugunde et yavuk balik bunlar yoksa/2dilim peynir, 1 s.b.yogurt, yagsiz salata 4dilim ekmek

Ara 16.00 (yine ayni)

Akşam 18:00 8 kasik sebze (2 kepce)
2kofte buyuklugunde et balık tavuk uoksa 2 kk peynirr
1sb.yogurt 4ince dilim ekmek

Ara22.00 2 adet meyve+sb yogurt veya süt

(Yemeklerde 4 yemek kasigi sivi yag kullan cok yemek yapiysan gecerli
Günde 2.5 -3lt su icin
Günlük 30dk hizli tempoda yürüyüş 》 yemeklerden 1-2saat sonra))

Bu kadar canim sormak istedigin olursa yardimci olurum uygularsanda...[/QUOTE]
eklmekler 2 dilim, geçmemeli nedir o öyle 4 dilim flan canım.

kedikedi84 ayyy ki nasıl sevindimmm bi haftadir 81 dimmm iki gundur vc yede gidemiyordum bugün gittim bi tartilimm didim baktimki 80 kg olmusumm sonunda seytanin bacagini kiracagim inşallah Yaaaaaa 1 111kilo gitti cokkk şükür yarabbimm

Valla canim ben 1 ayda 15 kilo vermistim.karbonhidrati porsiyon olarak kuculttum,protein agirlikli beslenmeye calistim daha cok.beyaz ekmekk kesinlikleee yokkk.sekerr dee kesinlikle Yokk. Gunde 3 dilim tam bugday ekmegi.artı aksam saat 6 veya en gec 7 den sonra yemek yok.yesil elma yiyebilirsin istediğin kadar.ve en onemlisi sabah ac karnina yürüyüş

S Suna2222 galiba ben anlatamadim sekerim bu diyeti dr verdi metobolizma calistiriyor yiyerek zayiflama doyeti noormal doyet yapmadan ve sadece yemeklerde yagni az koyarak bol kalsiyum alarak ve yogurt vucutta hem kilo verdorerek ve vucutta odemi attirarak zayiflatiyor ekmek ne kepekli ne normal ekmek çavdar ekmek lifli bakimimdan faydali t bugday ise sekerimsi hafif bi tadi var tatli istegini tamamen kesiyor ben bu diyet sindiyece uygulamadigim icinn pismanimm guya ogun atlayarak ac kalarak kilo verecegim zannetim zaman kaybettim ama sindi uygilamaya calisacagim ama evde degilim bahce isi oluy orayada goturemim dolap yok biseyy yokk ac kalimm ordada GIDI sakin kafani karisyirmak istemem normal diyete devam et duraklama bi ay oldu daha fazla oldu inann boyle diyeti oneririm cunkum herkese verdigi ayni diyett hatta saglik.ocaklarinda bu ayri bi hastane degil sizin oralarda yokmu herseyini yiyip icyorsun ve ozel tartiyla heryesini dr soyluyorr sizde gidin verinn bacilarimm beende uygulayacagimm. Habide ogun ogunde dolma yiyeceksen ekmek o öğünde yokkk bi dolma iki dilim ekmek es deger öyle ee.suna bacii aciklayici olabildimmi kizzz bu diye kafemden ne soylemedim gercekk saglik.ocaklarinda sorun arkidesler saglikli yaşam diyeti diyeee

ok canım hadi bakalım azimle zayıflarız inş.

Kizzz bi ayda nasil verdin hadi 8 kg olsa dr mu diyet verdi ben sokk yads cokmu kiloluydun ozaman vucutta odemin ve diyete basladigin ilk aysa verorsinn hele bi anlatt sagligin yerindeki ne durumdasinn

Kizzz bi ayda nasil verdin hadi 8 kg olsa dr mu diyet verdi ben sokk yads cokmu kiloluydun ozaman vucutta odemin ve diyete basladigin ilk aysa verorsinn hele bi anlatt sagligin yerindeki ne durumdasinn
Şok diiyetler hiçbir zaman kalıcı değildir unutmayalım yemege başladıgınızda verdiğiniz kiloyu birebir alabilirsiniz.

Şok diiyetler hiçbir zaman kalıcı değildir unutmayalım yemege başladıgınızda verdiğiniz kiloyu birebir alabilirsiniz.

Evett canim haklisin ve ben pirinç lapasi yaptim da verdim ertesi gun srtidaydim ve bi hafta zor gitti
Bu arkafsin saglik durumunu merak edim millet 4-5 ayda 15 kili yada ustu veririyir kendisi nasil ayakta duruyorr ben sagliginda suphe ediyorum ama kendisi sirf bi ayy protein diyet yapmiss galiba...

O zaman tabloda güncelliyorum. Ve yüklüyorum.

:) mrb canim ben 70 kiloydum 55 e düştüm. Suan da kilomu korumaya calisiyorum.aslinda sadece şekeri ve beyaz ekmegi kessen bir de sabahlari da yürüyüş yapsan yeter.bide gec saatlerde yemek yemememek l az im

:) mrb canim ben 70 kiloydum 55 e düştüm. Suan da kilomu korumaya calisiyorum.aslinda sadece şekeri ve beyaz ekmegi kessen bir de sabahlari da yürüyüş yapsan yeter.bide gec saatlerde yemek yemememek l az im
Hic tadimlik bile yemedin mi sekeri..
Kahvaltida az recel mesala
Ya da yesil elma disi meyve
yada bulgur
Ben de denicem de ondan soruyorum canim
Seker orucu gibi bisey mi
Sonucta meyvelerde sekerdir diyo karatay

Hic tadimlik bile yemedin mi sekeri..
Kahvaltida az recel mesala
Ya da yesil elma disi meyve
yada bulgur
Ben de denicem de ondan soruyorum canim
Seker orucu gibi bisey mi
Sonucta meyvelerde sekerdir diyo karatay
Şeker hic yemedim canim bu surecte.ama kilomu verdikten sonra cok abartmamak sartiyla yiyorum suan arada.ama çayı sekersiz iciyorum mesela.alisinca sekerli icemiyosun zaten.simdi bazi meyvelerin sekeri düşük oluyor.mesela kirmizi elmada bu seker orani yuksekken,yesil elma da bu oran cok cok az.sari elmaninda yuksek seker orani.ama canin sekerli biseyler istiyorsa bunu meyvelerden alman daha doğru olur.tatlilar rafine sekerlerden uzak durman gerekiyor

nasıl düştün nasıl nasılll anlat bize.... 65 te takıldıııım.... oynamıyo ağlıcem artık :))) malum günler öncesi hormonlarım tavan zaten :)))

Meraba bende yaklasik 3-4 haftadir diyetteyim. 22 yasindayim 2 yillik evliyim
Bebek istiyoruz ama pco var doktorum kilo ver diyor. 92yle başladim şuan 88im
Ben de 80 de yani 2 ay sonra çalışmalara başlıycam zaten olana kadar 70 e düşerim diye düşünüyorum. Pco varsa zaten kesin kilo vermen gerek. Hakkı'mızda hayırlısı, Allah tüm istiyenlere nasib etsin.

Meraba bende yaklasik 3-4 haftadir diyetteyim. 22 yasindayim 2 yillik evliyim
Bebek istiyoruz ama pco var doktorum kilo ver diyor. 92yle başladim şuan 88im
Bende de var
Bana da hep zayifla demislerdi
94ten 73e dusmustum kendiliginden olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…