Evliliğim için 35 kilo

Doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yaşlara, eşinle beraber mutlu bi ömür geçirin

Elifim39 canim doğum günün kutlu olsun evlilik yıldönümünde bir yastikta kocayin
Sağolasın ız kızlar aminnnn insallah hepimiz sağlıklı musmutlu bir ömür yaşayalım. ..
Bu kocayla 4.yılı tamamladıktan sonra daha yaşarım sanırsam

Eki Görüntüle 1879478
Kilosunu bildirmeyen arkadaşları kırmızı ile işaretleyip aynı kiloyu yazdım.
Kizlar ben yine ahasta olmuorum her yerim sisti ve 4 5 gundur psikolojim cok bozuk biraktim cikolata ekmek yiyorum artik bunalimdayim sanirim net yoktu kilomu yazamadim 89 oldum tekrar hicbisey yapmak istemiorum cok cabuk sinirleniorum hic ii deilim esimle problemlerimiz artti nerdeyse adam karsimda yuruse nie yurudun dicem cok kotuyum kendimi biraz toparlim devam ederim ins

Iyi valla kizz kim hemen vermiste zil takip oynamiss ahaa ben kac aydirrr biliyosun baska topikte tanistik ozamandan beri sadece 6 kilo gitmis pesmi edikk arada ufak tifekk kacamaklarimis oluyy ooo sisliklerlerde regl olunca gider hemen pes edipte asill simdi toparlanacann elbet moralimiz ve esimizle ailemizle sorunlarimiz olacak onlara inat mucadele icinde olacagiz hadiii yapmayinn böyle hemen pes etmeler sindi ara verirsen bilisenki kilo alip gelecenn daha cok pisikolojin etkilenecekk keske dimeyinnn Hayır birakma gelll burda sorunlarimiza cozum bulalim yaa boyle pes edip kacmakla kimse inanannnmazzzz esin ailennnnn mucadeleee ettt kendinleee birazz kati yazdim canim sizi seviyorum ondannn ben sindi bahceye gidim acele yazdimm sonraa yazarimm sende bi cvp yazzz lutfenn

Saol canim ama cok sinirliyim bu ara 3 gundur belim afedersin odun gibi hasta olsam pamuk gibi olcam biliom ama elimde deil haklisin aslinda asilmaliyim kendim icin birakmadan onceki gun tartil 86 400 du biraktim yine 89 oldum 4 gunde dugun vardi dugune gittim 86 oldum gun herkes nasi bakiodu bana nasi kilo vermissin cok guzel olmussun cok hosuma gitti ertesigunu yeller fora odur budur biraktim sonuc ortada 89 ay 86 oldumda nasi mutlu hissettim kendimi bi an sanki eski halime dondum sandim okadar mutluydum :) tabi eski halim icin epeybi caba gostermm lazim

Ya kizlar dun hasta oldum cok sukur ama bil bel agrisi var nasi bayram temizligine basladim hasta olunca tartiya ciktim 88 7 bakalim hastalim bitince kac olcam ay ins 2 kilo gider :)

Kizlar neden bu kilolar gitmiyor pazartesi 89.600 olan ben bugun 90.700 um bu neyin direnci anlamadim dunya kadar kilom var gitmiyor genede, vallaha pes MIYAVSU tatlim sen karatayla nasil 73 e indin banada diyiver benimki gibi cok uzun surdumu

Kizlar bende o kadar düzensiz yiyorum ki nerdeyse aç geziyorum ve müthiş hareketliyim yorgunluk tan uyuyamiyorum ama metabolizmam yavasladi tartilmamam gerek ama dayanamıyorum hergün 100 gr gidiyor yani suyu da bol içiyorum.anlayacaginiz Şu 3 ana 3 ara öğün yapmadan benim kilolar gitmiyor

Ya kizlar dun hasta oldum cok sukur ama bil bel agrisi var nasi bayram temizligine basladim hasta olunca tartiya ciktim 88 7 bakalim hastalim bitince kac olcam ay ins 2 kilo gider :)

Ayy bu regl gunu degerlendir belkim 2-3 kg gider bende dikkat etmeye calisim aksi gibi tatli canim istiyor tarcinli su iciyorum gecen ay regl de hic tatli neymm cekmedi bunda kilo vermek isim odemimi atmak istiyim ama dayancam bu donemi kazasiz belasiz atlatiyim daa :)))) ay sindi bahcedeydik yoruldum hasatim acimmn eve bi gideydimm...

Ay ay benimde bir hafta oldu yemeye baslayali...artik yavaş yavas diyetime donmem lazım kendimi daha iyi hissediyorum
Iki haftada bir tartilcam yalniz.surekli tartilmak dengemi felaket bozdu
Bi de benim hic kansizligim olmazdi
Diyetten once yaptirmistim.simdi demirim dusmus.kepekli ekmek kansizlik yapar derlerdi inanmazdim gerçekten de yapiyo galiba

Kizlar karatayin bikac roportajini okudum simdi d vitamini ve demir eksikligi olanlar kilo veremez diyo
Bi de adet zamani sinir ve stresin nedeni demir eksikligi diyor
Benim d vitamini zaten cok dusuktu bi de demir eksikligi olunca bosuna degil yani 92de yapistik kaldik
Cok rahat veriyodum yani 90larda da vucut takilmaz ki..

Aslinda grup olarak ayda bir d vitaminiyle demir olcumu mu yaptirsak

Benim 12 yildir düşüktür nizaman kan ilaci vitamin kullansam hoooop kilolar geliyy.canim Jinekolog dr kirmizi ne gorursen yi demistim kilo aliyorsun ilac kullanma dedi demir vitsmini hangi sebzeler de varsa araştır yee.bide kepek ekmek yerine lutfen tam buğday ve cavdar kullan sıkıldıkca ikisinden birini kullan saglik acisindannn.

Benim hamilelimde olmustu kansizlik dogum samonrasi ilac vermisti dr hatta hamileyken bir hafta herhmgun yarim kilo serum kan verildi dogumdabmn sonrrada ilaci 10 gun kullandim sozde 6 ay kullancaktim kullanmadim saolsun kaynanam Allah razi olsun o zamn cok ii bakti bana 7 ay tahlil yaptim normeledonmustu uzum pekmezi yiyin kizlar kuru uzum yiyin bunlar kan yapio gecen ay tahll yaptim cok az kansizlik var dedi ilac vermedi yemene dikat et dedi maydanos da kan yapiomus ole dedihem odem atar hem kan yapar domates bunlarhep kan yapio

Selam kızlar moralim çok bozuk sabah tartıldım 93,7 çıktım o kadar canım sıkkın ki öyle abartı bi şey de yemedim 3 öğün yemek yedim sabah tost, öğlen mantarlı tavuk akşam patlıcan gibi. Yani yesem kebaplar pizzalar tamam diycem. Çok canım sıkkın. Resmen kafamda mehter marşı çalıyo 2 ileri 1 geri gidiyorum.

Canım eğer dikkat ettiysen.ödem olabilir bozma moralini bendede olmuştu sonra eski kiloma inmiştim bende diyet beslendiğim halde günlerdir aynı yerde takıldım bu gün yine haşlama tavuk günü yaptım yarın kaç çıkıcam geçen pazartesi günü de yapmıştım salı bir kilo eksi çıkmıştım ve geri almadım yarında güzel sonuç olursa her pazartesi haşlama tavuk günü yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…