- 11 Haziran 2016
- 536
- 959
- 53
- 47
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #2.121
Doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yaşlara, eşinle beraber mutlu bi ömür geçirin
Sağolasın ız kızlar aminnnn insallah hepimiz sağlıklı musmutlu bir ömür yaşayalım. ..Elifim39 canim doğum günün kutlu olsun evlilik yıldönümünde bir yastikta kocayin
Ok öyle yaparım.Ya birde bu tabloda toplam verilen kiloya göre değilde haftalık verilen kiloya göre sıralama yapsak daha motive edici olur haftanın birincisi seçilmiş olur
Sağol canım çok çok teşekkür ediyorum bende sizleri seviyorum sizlerde iyki varsınızDogumgunun kutlu olsunelifimm39 seni seviyoruz iyi ki varsin
Kizlar ben yine ahasta olmuorum her yerim sisti ve 4 5 gundur psikolojim cok bozuk biraktim cikolata ekmek yiyorum artikEki Görüntüle 1879478
Kilosunu bildirmeyen arkadaşları kırmızı ile işaretleyip aynı kiloyu yazdım.
Kizlar ben yine ahasta olmuorum her yerim sisti ve 4 5 gundur psikolojim cok bozuk biraktim cikolata ekmek yiyorum artikbunalimdayim sanirim net yoktu kilomu yazamadim 89 oldum tekrar hicbisey yapmak istemiorum cok cabuk sinirleniorum hic ii deilim esimle problemlerimiz artti nerdeyse adam karsimda yuruse nie yurudun dicem cok kotuyum kendimi biraz toparlim devam ederim ins
Saol canim ama cok sinirliyim bu ara 3 gundur belim afedersin odun gibi hasta olsam pamuk gibi olcam biliom ama elimde deil haklisin aslinda asilmaliyim kendim icin birakmadan onceki gun tartil 86 400 du biraktim yine 89 oldum 4 gunde dugun vardi dugune gittim 86 oldum gun herkes nasi bakiodu bana nasi kilo vermissin cok guzel olmussun cok hosuma gitti ertesigunu yeller fora odur budur biraktim sonuc ortada 89 ay 86 oldumda nasi mutlu hissettim kendimi bi an sanki eski halime dondum sandim okadar mutluydum :) tabi eski halim icin epeybi caba gostermm lazimIyi valla kizz kim hemen vermiste zil takip oynamiss ahaa ben kac aydirrr biliyosun baska topikte tanistik ozamandan beri sadece 6 kilo gitmis pesmi edikk arada ufak tifekk kacamaklarimis oluyy ooo sisliklerlerde regl olunca gider hemen pes edipte asill simdi toparlanacann elbet moralimiz ve esimizle ailemizle sorunlarimiz olacak onlara inat mucadele icinde olacagiz hadiii yapmayinn böyle hemen pes etmeler sindi ara verirsen bilisenki kilo alip gelecenn daha cok pisikolojin etkilenecekk keske dimeyinnn Hayır birakma gelll burda sorunlarimiza cozum bulalim yaa boyle pes edip kacmakla kimse inanannnmazzzz esin ailennnnn mucadeleee ettt kendinleee birazz kati yazdim canim sizi seviyorum ondannn ben sindi bahceye gidim acele yazdimm sonraa yazarimm sende bi cvp yazzz lutfenn
Amin canım inşallah ilk hedefim aralık sonu kızımın doğum gününde 80--85 arası olmak yaza kadarda inşallah 70 kiloya inmek istiyorumHayirli uzun ömrun olsun elifff insallah bir daha ki yaş gününde fıstık gibi olursun
Ya kizlar dun hasta oldum cok sukur ama bil bel agrisi var nasi bayram temizligine basladim hasta olunca tartiya ciktim 88 7 bakalim hastalim bitince kac olcam ay ins 2 kilo gider :)
Kizlar karatayin bikac roportajini okudum simdi d vitamini ve demir eksikligi olanlar kilo veremez diyo
Bi de adet zamani sinir ve stresin nedeni demir eksikligi diyor
Benim d vitamini zaten cok dusuktu bi de demir eksikligi olunca bosuna degil yani 92de yapistik kaldik
Cok rahat veriyodum yani 90larda da vucut takilmaz ki..
Canım eğer dikkat ettiysen.ödem olabilir bozma moralini bendede olmuştu sonra eski kiloma inmiştim bende diyet beslendiğim halde günlerdir aynı yerde takıldım bu gün yine haşlama tavuk günü yaptım yarın kaç çıkıcam geçen pazartesi günü de yapmıştım salı bir kilo eksi çıkmıştım ve geri almadım yarında güzel sonuç olursa her pazartesi haşlama tavuk günü yapıcamSelam kızlar moralim çok bozuk sabah tartıldım 93,7 çıktım o kadar canım sıkkın ki öyle abartı bi şey de yemedim 3 öğün yemek yedim sabah tost, öğlen mantarlı tavuk akşam patlıcan gibi. Yani yesem kebaplar pizzalar tamam diycem. Çok canım sıkkın. Resmen kafamda mehter marşı çalıyo 2 ileri 1 geri gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?