Evliliğim için 35 kilo

Evet kızlar pzt günü dr da tartıldım ve 2.6 kg vermişim bunun 1.40 ı yağ kalanı su kaybı. Yani şuan kilom 75.60 :)
Ve 1 ayda toplam 5.40 kg vermişim çok mutluyum darısı hepinize kızlar
Çok iyi maşallah ben diyetisyen ile vermedim sizinkisi çok iyi o zaman maşallah umarım tekrar almazsınız kilo ki sanmam ayda 5 kilo vermek en ideal olanı

[QUOTE="burhan, post: 47898834, member: 3279 Listeyi paylasirmisin ben yogurdu cok severim de merak ettim
Bi kase yogurt kac kalori ki[/QUOTE]

Kahvalti (7:30-8:00) sekersiz cayy , 2kk az yagli Peynir, 5 adet zeytin ssöğüş salata yagsiz, 3dilm (çavdar veya tam b. ) ekmek

Ara (saat10.00 da) iki adet meyve +1su bardagi yoğurt

Öğle 13.00 8 kasik sebze yemegi (2kepce), 2kofte buyuklugunde et yavuk balik bunlar yoksa/2dilim peynir, 1 s.b.yogurt, yagsiz salata 4dilim ekmek

Ara 16.00 (yine ayni)

Akşam 18:00 8 kasik sebze (2 kepce)
2kofte buyuklugunde et balık tavuk uoksa 2 kk peynirr
1sb.yogurt 4ince dilim ekmek

Ara22.00 2 adet meyve+sb yogurt veya süt

(Yemeklerde 4 yemek kasigi sivi yag kullan cok yemek yapiysan gecerli
Günde 2.5 -3lt su icin
Günlük 30dk hizli tempoda yürüyüş 》 yemeklerden 1-2saat sonra))

Bu kadar canim sormak istedigin olursa yardimci olurum uygularsanda...

[QUOTE="burhan, post: 47898834, member: 3279 Listeyi paylasirmisin ben yogurdu cok severim de merak ettim
Bi kase yogurt kac kalori ki

Kahvalti (7:30-8:00) sekersiz cayy , 2kk az yagli Peynir, 5 adet zeytin ssöğüş salata yagsiz, 3dilm (çavdar veya tam b. ) ekmek

Ara (saat10.00 da) iki adet meyve +1su bardagi yoğurt

Öğle 13.00 8 kasik sebze yemegi (2kepce), 2kofte buyuklugunde et yavuk balik bunlar yoksa/2dilim peynir, 1 s.b.yogurt, yagsiz salata 4dilim ekmek

Ara 16.00 (yine ayni)

Akşam 18:00 8 kasik sebze (2 kepce)
2kofte buyuklugunde et balık tavuk uoksa 2 kk peynirr
1sb.yogurt 4ince dilim ekmek

Ara22.00 2 adet meyve+sb yogurt veya süt

(Yemeklerde 4 yemek kasigi sivi yag kullan cok yemek yapiysan gecerli
Günde 2.5 -3lt su icin
Günlük 30dk hizli tempoda yürüyüş 》 yemeklerden 1-2saat sonra))

Bu kadar canim sormak istedigin olursa yardimci olurum uygularsanda...[/QUOTE]
Ya bu ekmeğin bolluğu nedirbu liste kaç kiloluk birine ait acaba

Kızlar tablo hazır ama internetim o kadar yavaş ki yükleyemedim yarın sabah yükleyeceğim. Bu arada@aysem25 kuzmaya başlıyorum sana yine bıraktın bizi. zeynebim014 ve komur_gozlum nerdesiniz? Sizde söyleyinde yarın yükleyeceğim tabloyu.

Bugün serbest günümdü ya benim mide küçülmüş. Sabah 2 sosis ile sandviç öğlen 2 bardak sütten yaptığım çikolata soslu muhallebi akşam 3 ceviz bu kadar yedim sağlıklı değil tamam ama abartmamış oldum akşam yemeyerek bence.

Bu nasil serbest gun bacim
Sen benimkileri gorseydin ...
Sabah eksi cikarsin kesin

Bu nasil serbest gun bacim
Sen benimkileri gorseydin ...
Sabah eksi cikarsin kesin
Keşke ama sanmıyorum. Dün akşam yattığımda sabah yiyeceğim sandviçi düşünüyodum daha öğlen makarna yiyecektim ama gerçekten doydum. Akşamda acıkmadım neyse haftaya yerim makarna da dün bunun için alışverişe çıktım yav.

benimkide bu gün serbest gün oldu aslında öyle bir niyetim yoktu ama bu gün misafir gelince börek ve kek yaptım
Sabah az Kaşarlı iki yumurtadan omlet ve çok az peynir yedim
Öğle iki kare börek bir büyük dilim kek
Arada karpuz
İkindi gibi iki kare börek yarım dilim kek sonrası bişey yemedim diyet kalorimi geçtim ama günlük ihtiyacım olanı geçmedim

Diyetin kac kalori canim

K kimyayas canim bi diliil ekmek nornalde iki dilimmis bir bu bide ekmegi senin durumuna metobolizmana ve bir iki ay boyle diyet devam sonra ekmek 8 dilime dusuyor daha sonra 6 dilim gibi metonbolizmayi sasirtiyor aanneme bsna arkadasa ayni diyet verdi ve kanin dusukse tam buğday ekmek ve çavdar egerki kan deger iyise ve sekerin varsa csadece çavdar kullacaksin.tam bugday ekmeği tatli istegini tamamen kesiyor...
Bu diyet normal diyetlerden cok farkli bana göre benim bu 4cu diyetisyen ve saglikli yasam da dr verdi..ben uygulayamadim ama arkadaş gozumun önünde eridi ...
Bide bu diyet uygulamadiginda dr aletle herseyini soylur yogurdunu yimemisin suyunu icmemisin gibiii gercektennn bunu belli eden terazi herşey soyluuorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…