- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #2.061
Bencede görürsünüz güzel yol aldınız tebrik ederimKızlar gazam mübarek olsun 10 ay önce 103 kiloyla başladığım bu yolda sekizli rakamları nihayet gördüm umarim yedili rakamlarida görürüm kilom 89.600
Çok iyi maşallah ben diyetisyen ile vermedim sizinkisi çok iyi o zaman maşallah umarım tekrar almazsınız kilo ki sanmam ayda 5 kilo vermek en ideal olanıEvet kızlar pzt günü dr da tartıldım ve 2.6 kg vermişim bunun 1.40 ı yağ kalanı su kaybı. Yani şuan kilom 75.60 :)
Ve 1 ayda toplam 5.40 kg vermişim çok mutluyum darısı hepinize kızlar
Çok iyi maşallah ben diyetisyen ile vermedim sizinkisi çok iyi o zaman maşallah umarım tekrar almazsınız kilo ki sanmam ayda 5 kilo vermek en ideal olanı
Rica ederim inşallahGüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah hepimiz hedeflere ulaşırız
Canım ben 83.2 adet li bir şekilde tartıldım. Bu ara bekliyor kilom fazla veremedim bu hafta yürüyüşe de çıkamadım. İşlerim çok yoğun eve getiriyorum işi memlekete gideceğim. İnşallah orda verebilirim. Yemeklere dayanabilirim. Pide ekmeğine dayanabilirim inşallah pes etmek yok kızlar hepinize iyi akşamlar.Y Yuksel0626komur_gozlum @ISILDURU @aysem25 zeynebim014 @suna2222 kilonuzu görelim şenlenelim kızlar.
[QUOTE="burhan, post: 47898834, member: 3279 Listeyi paylasirmisin ben yogurdu cok severim de merak ettim
Bi kase yogurt kac kalori ki
Bu nasil serbest gun bacimBugün serbest günümdü ya benim mide küçülmüş. Sabah 2 sosis ile sandviç öğlen 2 bardak sütten yaptığım çikolata soslu muhallebi akşam 3 ceviz bu kadar yedim sağlıklı değil tamam ama abartmamış oldum akşam yemeyerek bence.
Canım ben genelde yiyeceklerin kalorisine dikkat ederek beslendiğim için tahminime göre bu liste en az 1500 kaloriBitmeyenUmidim sagol canim liste kac kalori acaba
Keşke ama sanmıyorum. Dün akşam yattığımda sabah yiyeceğim sandviçi düşünüyodumBu nasil serbest gun bacim
Sen benimkileri gorseydin ...
Sabah eksi cikarsin kesin
Diyetin kac kalori canimbenimkide bu gün serbest gün oldu aslında öyle bir niyetim yoktu ama bu gün misafir gelince börek ve kek yaptım
Sabah az Kaşarlı iki yumurtadan omlet ve çok az peynir yedim
Öğle iki kare börek bir büyük dilim kek
Arada karpuz
İkindi gibi iki kare börek yarım dilim kek sonrası bişey yemedim diyet kalorimi geçtim ama günlük ihtiyacım olanı geçmedim
Canim bunun kalori yokk adi ustunde saglikli yasamm diyeti..BitmeyenUmidim sagol canim liste kac kalori acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?