- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #2.041
Ilk bildirim benden gelsin iki haftada bir taryilcam artik
Bi kac gun onceki kilomu soyliyim
+1 92 kilo
Herkesin surekli sisman sakalari yapmalarindan sisman oldugumu hatirlatmalarindan gina geldi
Eskiden bende gulerdim artik bosbos bakiyorum
Hadsizler kötü kalpli insanlar. Boşver onları kilonun takılması da çok normal arkadaşım. Sen bizim birincimizsinIlk bildirim benden gelsin iki haftada bir taryilcam artik
Bi kac gun onceki kilomu soyliyim
+1 92 kilo
Herkesin surekli sisman sakalari yapmalarindan sisman oldugumu hatirlatmalarindan gina geldi
Eskiden bende gulerdim artik bosbos bakiyorum
Güzel menüEve menum
Sabah erkenden saatlerde elma sirkeli su kahvaltı: kk peynir zeytin
16:00 dondurma bi kulah
20:00 akşam taze yeşil fasulye cacik maydonoz
Spor tamm 7.5 saat gezim carsida 2.5 su
Bugün istem disi yidim dondurma hali. Yoktu hatta diyet dondurmaydi
Bide gec saatte istrm disi oldu.
Canım benim mutfağımda mutfak terazim var ben her yediğimi tartarak yiyorum o zaman ne yediğimi biliyorum günlük kalori takibimide yapabiliyorumKizlar canlarim nasilsiniz iyisiniDir ben bi karar sldim saglikli yassmda dr diyet vermisti kan degerlerime göre onu uygulamayi düşünüyorum sadece ekmek yimicegim cunku gunde 11 dilim ekmek burdada yiyerek metobolizmayi çalıştırıyor ekmekte ya cavdar ya tam buğday ekmegi sizlerde tuketiyorsanniz bu ekmrklerdrn tuketin kepekli asla vitaminsiz kalmak istemezsiniz.. kilo sabitti..bide hassas terazi almayi düşünüyorum gr olcup yimek istim...hassas terazi alipta kullanan oldumu gr hesabi yani
..kafamm çok karisti yok karbonhidrat yok kalori hesap en iyisi diyet listede 40 -30 gr diye belirtmis bi deniyim erinmezsem yemek degilde ugrasmak bi eziyet gibi geliy norum başka carem yok
Kedikedi84 kiz alemsin kk kibrit kutusu kadar demek gic rejim yapmamışsin sen ömründe ben anladım şuan
kedikedi84 kibrit kutusu (kk) demekmis bende burda ogrendim :))) bide peynir yagsiz yada cok az yagli olacakmış. Normalde benim diyetimde 11dilim ekmek var ama dr dilim derken bi dilimin yarisiymis bazi ekmeklerin dilimi buyuk ya bilginiz olsun kızlar bi dilim ekmek aslinda iki dilimmis sağlıklı yasamda dr anneme demiss bi gundede 6 su bardagi yogurt var ara ogunlerimde hem tok tutacak hem yag yakacakmis kizlar burda fazla menu amac metobolizmayi hızlandırmak benle giden arkadas 16 kg verdi bu diyetle bende yapiyodum 5 kilo vermistim ozamanlar tedavi gormek zorunda kaldim oylelikle oda yarım kaldi.kizlar bugun 81 geldim yarin regl olcam hic inmemisim bakalim diyeti degistiriyorum sindi sizi öpüyorum tarlaya gidim calisim barii[/Quote
Listeyi paylaşır misin canim merak ettim yoğurdu ben cok severim tam bana gore gibi
Masallah canim senin adina cok sevindim birazcikta kiskandimKızlar gazam mübarek olsun 10 ay önce 103 kiloyla başladığım bu yolda sekizli rakamları nihayet gördüm umarim yedili rakamlarida görürüm kilom 89.600
Listeyi paylasirmisin ben yogurdu cok severim de merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?