- 16 Ekim 2011
- 904
- 2.603
- 313
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #2.021
Istersen hicbisey yapma kaderine razi ol.memlekete gidipte kilo almadan donen varmi kiKızlar pirinç lapasını haftanın 5 günü mü yapıyorsunuz. Yoksa belirli günler mi yapılacak. Ben bu hafta pirinç lapasını yapmayı düşünüyorum. Memleke te gideceğim. Gitmeden giden kilolar kâr dır.
Bisey yazmayayim dedim duramadimBende eşime kibarca defalarca söyledim olmadı, sonra bağırdım ayrılmakla tehdit ettim... olmadı hakarete vardırdım çünkü ailesi ve ben inanılmaz kilo vermesini istiyoruz. Ne mi oldu hala vermedi veremiyorBunu sorunda etmiyor. Yani bazen insanlar buna mecbur kalabiliyor.
Canım pirinç lapası en fazla iki gün yapılan bir kür ve genelde ödem atmak için yapılıyor ayda bir kere yapmak yeterliymiş bende bu hafta bir gün denemek istiyorum perşembe yada cuma olabilirKızlar pirinç lapasını haftanın 5 günü mü yapıyorsunuz. Yoksa belirli günler mi yapılacak. Ben bu hafta pirinç lapasını yapmayı düşünüyorum. Memleke te gideceğim. Gitmeden giden kilolar kâr dır.
evet canım illaki haftada bir kilo gitcek diye şartlanma bazen fazla gider bazen az bazende yerimizde sayabiliriz önemli olan pes etmeden devam etmeye çalışmakAslinda haftada bir kilo vericem illa diye cok taktim kesinlikle haklisin stres bas dusmani kilo vermenin fazla tartilmakta
Artik hirs yapmicam kesinlikle ayda 2 kilo benim icin basaridir onu da veremezsem o zaman care aricam
Biraz burasi da hirslandiriyo insani yarisma gibi geliyo
Canım kilo verme hızın aydan aya düşüyor zaten.metabolizma yavaşlıyor. Vücut o beslenmeye de alisiyor.mesela ilk ay 5 kilo verdiysen sonraki ay 4 sonraki 3 oluyor.biraz ara verip sonra tekrar başlamak gerekiyor.ama moralinizi bozmak istemem ama bir dr zayiflayanlarin %95 i verdiği kiloları iki yıl icinde geri aliyor demişti ben iki yıl olmasada dört yilda eski kiloma döndüm maalesef.yaşam tarzımı değiştiremedim .hatta bugün düşündüm yazık bu emeklere inşallah bu defa sonAslinda haftada bir kilo vericem illa diye cok taktim kesinlikle haklisin stres bas dusmani kilo vermenin fazla tartilmakta
Artik hirs yapmicam kesinlikle ayda 2 kilo benim icin basaridir onu da veremezsem o zaman care aricam
Biraz burasi da hirslandiriyo insani yarisma gibi geliyo
İnsülin direnci vs varsa yapma tamam 500gr kadar verdim 1 günde ama hasta oldum resmen elim ayağım titredi. Başım ağrıdı deymez yarım kilo için.Kızlar pirinç lapasını haftanın 5 günü mü yapıyorsunuz. Yoksa belirli günler mi yapılacak. Ben bu hafta pirinç lapasını yapmayı düşünüyorum. Memleke te gideceğim. Gitmeden giden kilolar kâr dır.
Ayrılmakla tehdit edilince insan kendini ne kadar değersiz hissediyor bilemezsin. Çok zor kilo vermek alışkanlıklarından vazgeçmek. Gerçekten kilo vermesini istiyorsanız bir endokrinoloji dr dan randevu alıp eşinizi götürün insülin direnci ya da tiroidde bir problem varsa kullanacağı ilaçlar onu daha normal yemeye sevkedecektir.Bende eşime kibarca defalarca söyledim olmadı, sonra bağırdım ayrılmakla tehdit ettim... olmadı hakarete vardırdım çünkü ailesi ve ben inanılmaz kilo vermesini istiyoruz. Ne mi oldu hala vermedi veremiyorBunu sorunda etmiyor. Yani bazen insanlar buna mecbur kalabiliyor.
Valla bende dışardaydım sabah boğaza kahvaltıya gittik. Sonrada arkadaşlar bebekte yanımda waffleları dondurmaları götürdü. Zavallı kocam canı çektiği halde ben yemiyorum diye yemedi.Canlar ben bugün disaridayim saçma sapan bir beslenme oldu bugünkü. Yarın ne yaparim bilmem
Ah ah 56 60 62 daha cok cok fazla.onu da geciktir
Cok sinirlerim bozuldu .senin 80 gibi 92 de bana yapisti kaldi atamadim 91 i carsamba gordum defoldu gitti
Vucudumda cok odem var ya sabah kalkinca yere basamiyorum
Hic tuzsuz mu yemrm lazim ekmek mi odem yapiyo bilmiyorum
Bikac diyetisyenin yazisini okumustum kilo durunca yada belli bi kilo verince ara vetin diye...benim de on kilo oldu bilmiyorum
Kafam cok karisik
Sagol canim dedigin karbonhidrat olayini ben de okudum.Ekmek.mayali oldugu icin vucitta odem yapiyor bi dene ekmegi birak iki gun kriz oluyor birakinca sonra hic aramiyosun yine ara ver yine yee kafani cok karistirma bi dene saisirt vucudunu.ben inadina vermek istedikce kaldim hala oylr demekki daha cok ac kalmam gerekir bakim kalori ve karbonhidrat sayacam blisye olisturuyum nidim.mesala 60.70 karbonhidrat alan ayni kiloda kaliymis 40-50karbonhidrat alan kilo verirmis yag yakar mis...amaann bi bakacagim daha maj lari okumadim otobusteyim eve gecimm görüşürüz mucukkk
Yalanci kilo tabiri cok hosuma gitti sagol canimBurhan iki hafta iyi herseyi ye ben iki kilo almistim ama o yalanci kilo oluyor uzun sure ayni kiloda kalmayinca yaga donusmuyor korkma adetin bittikten iki gun sonra tekrar diete başla farki goruceksin hadi afiyet olsun
Bir yerde duymuştum vücut öncesinde o kiloda uzun süre kaldiysa zayiflarken de bir süre orda kalır diyordu. Bende 77 de bekliyorum o duraksamayi oncesinde o kiloda yasamistim
Ya bende gündüz 3-4 tane çiğ köfte meyve süt ile ara öğün yaptim, ikindileyin yanimda götürdüğüm peynirli çavdar ekmeği ile yaptığım yağsız tostumu yedim, aksamda nescafe şekersiz bir paket de form bisküvi bolca da su, eve yeni geldim süt soda içecektim ama halim yok yatıyorumValla bende dışardaydım sabah boğaza kahvaltıya gittik. Sonrada arkadaşlar bebekte yanımda waffleları dondurmaları götürdü. Zavallı kocam canı çektiği halde ben yemiyorum diye yemedi.
Sabah toplam 2 dilim kadar çeşitli peynirlerden domates 3 zeytin 1 tatlı kaşığı bal yarım simit 1 portakal suyu. Demin yani 17:30 da 1 tabak semiz otu 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek. Akşam acıkınca 3 tam ceviz 1 bardak tarçınlı zencefilli zerdeçallı süt içerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?