Evliliğim için 35 kilo

Istersen hicbisey yapma kaderine razi ol.memlekete gidipte kilo almadan donen varmi ki
Neresi bilmiyorum ama eminim cok guzel yemekleri vardir
Temiz hava bol gida...

Bisey yazmayayim dedim duramadim
Karsidan gorundugu kadar kolay degil kilo vermek emin ol
Ayrica hakareti de hakettirecek bi durum degil

Canım pirinç lapası en fazla iki gün yapılan bir kür ve genelde ödem atmak için yapılıyor ayda bir kere yapmak yeterliymiş bende bu hafta bir gün denemek istiyorum perşembe yada cuma olabilir

evet canım illaki haftada bir kilo gitcek diye şartlanma bazen fazla gider bazen az bazende yerimizde sayabiliriz önemli olan pes etmeden devam etmeye çalışmak

Burhan iki hafta iyi herseyi ye ben iki kilo almistim ama o yalanci kilo oluyor uzun sure ayni kiloda kalmayinca yaga donusmuyor korkma adetin bittikten iki gun sonra tekrar diete başla farki goruceksin hadi afiyet olsun

Canım kilo verme hızın aydan aya düşüyor zaten.metabolizma yavaşlıyor. Vücut o beslenmeye de alisiyor.mesela ilk ay 5 kilo verdiysen sonraki ay 4 sonraki 3 oluyor.biraz ara verip sonra tekrar başlamak gerekiyor.ama moralinizi bozmak istemem ama bir dr zayiflayanlarin %95 i verdiği kiloları iki yıl icinde geri aliyor demişti ben iki yıl olmasada dört yilda eski kiloma döndüm maalesef.yaşam tarzımı değiştiremedim .hatta bugün düşündüm yazık bu emeklere inşallah bu defa son

İnsülin direnci vs varsa yapma tamam 500gr kadar verdim 1 günde ama hasta oldum resmen elim ayağım titredi. Başım ağrıdı deymez yarım kilo için.

Ayrılmakla tehdit edilince insan kendini ne kadar değersiz hissediyor bilemezsin. Çok zor kilo vermek alışkanlıklarından vazgeçmek. Gerçekten kilo vermesini istiyorsanız bir endokrinoloji dr dan randevu alıp eşinizi götürün insülin direnci ya da tiroidde bir problem varsa kullanacağı ilaçlar onu daha normal yemeye sevkedecektir.

Canlar ben bugün disaridayim saçma sapan bir beslenme oldu bugünkü. Yarın ne yaparim bilmem
Valla bende dışardaydım sabah boğaza kahvaltıya gittik. Sonrada arkadaşlar bebekte yanımda waffleları dondurmaları götürdü. Zavallı kocam canı çektiği halde ben yemiyorum diye yemedi.
Sabah toplam 2 dilim kadar çeşitli peynirlerden domates 3 zeytin 1 tatlı kaşığı bal yarım simit 1 portakal suyu. Demin yani 17:30 da 1 tabak semiz otu 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek. Akşam acıkınca 3 tam ceviz 1 bardak tarçınlı zencefilli zerdeçallı süt içerim.

Ekmek.mayali oldugu icin vucitta odem yapiyor bi dene ekmegi birak iki gun kriz oluyor birakinca sonra hic aramiyosun yine ara ver yine yee kafani cok karistirma bi dene saisirt vucudunu.ben inadina vermek istedikce kaldim hala oylr demekki daha cok ac kalmam gerekir bakim kalori ve karbonhidrat sayacam blisye olisturuyum nidim.mesala 60.70 karbonhidrat alan ayni kiloda kaliymis 40-50karbonhidrat alan kilo verirmis yag yakar mis...amaann bi bakacagim daha maj lari okumadim otobusteyim eve gecimm görüşürüz mucukkk

bu günkü menü
Sabah bir minik dilim ekmek iki dilim sucuk ikiden biraz fazla yumurta biraz peynir
Öğlen 20 gr fıstık badem
150 gr yoğurt
akşam yemeği iki kase çorba bir kaç lokma tavuk
Bol bol su gün içinde büyük bir kupa yeşil çay içiyorum akşam soda içtim şimdide kiraz saplı çay içiyorum

Sagol canim dedigin karbonhidrat olayini ben de okudum.
Amcamlarda bi sikinti olmuyo babam da sislik yapiyo ekmek bunyeye gore degisiyo heralde

Burhan iki hafta iyi herseyi ye ben iki kilo almistim ama o yalanci kilo oluyor uzun sure ayni kiloda kalmayinca yaga donusmuyor korkma adetin bittikten iki gun sonra tekrar diete başla farki goruceksin hadi afiyet olsun
Yalanci kilo tabiri cok hosuma gitti sagol canim

Ya bende gündüz 3-4 tane çiğ köfte meyve süt ile ara öğün yaptim, ikindileyin yanimda götürdüğüm peynirli çavdar ekmeği ile yaptığım yağsız tostumu yedim, aksamda nescafe şekersiz bir paket de form bisküvi bolca da su, eve yeni geldim süt soda içecektim ama halim yok yatıyorum

Ilk bildirim benden gelsin iki haftada bir taryilcam artik
Bi kac gun onceki kilomu soyliyim
+1 92 kilo
Herkesin surekli sisman sakalari yapmalarindan sisman oldugumu hatirlatmalarindan gina geldi
Eskiden bende gulerdim artik bosbos bakiyorum

Kizlar canlarim nasilsiniz iyisiniDir ben bi karar sldim saglikli yassmda dr diyet vermisti kan degerlerime göre onu uygulamayi düşünüyorum sadece ekmek yimicegim cunku gunde 11 dilim ekmek burdada yiyerek metobolizmayi çalıştırıyor ekmekte ya cavdar ya tam buğday ekmegi sizlerde tuketiyorsanniz bu ekmrklerdrn tuketin kepekli asla vitaminsiz kalmak istemezsiniz.. kilo sabitti..bide hassas terazi almayi düşünüyorum gr olcup yimek istim...hassas terazi alipta kullanan oldumu gr hesabi yani
..kafamm çok karisti yok karbonhidrat yok kalori hesap en iyisi diyet listede 40 -30 gr diye belirtmis bi deniyim erinmezsem yemek degilde ugrasmak bi eziyet gibi geliy norum başka carem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…