Evliliğim için 35 kilo

Kilo verme aşamasında meyve önerilmiyor. Ama yemek isterseniz de kahvaltıda ufak bir porsiyon yenilebilir. Çok tatlı meyveleri tercih etmemek gerekiyor.

Spor yapamadım arada yürüyordum.

Kizlar masallah ...
Bende de bi heycan var kilo alicam diye korkuyorum
Malum ara verdim bakalim simdiye kadar belki on kere kilo vermisimdir .ellilere de dustum altmislara da ama hic bi seferinde bir ay bile korudugumu bilmem
Kilo vetenlerin yuzde sekseni geri alıyormuş zaten

Face de karatay diyetiyle sağlıklı yaşıyoruz diye bir grup var orayı takip edebilirsiniz. Ayrıntılı anlatılıyor.

Hadi bakalim hayirlisi inş almszsin.burhan sen daha onceleri cok kilo verdinmiydin.bu ara verme yen deneyim olacak dimi.

Yok ya bana haftada 1 gün tatil yeter ben kilo koruma falan yapamam koruyamıyorum çünkü.

Hadi bakalim hayirlisi inş almszsin.burhan sen daha onceleri cok kilo verdinmiydin.bu ara verme yen deneyim olacak dimi.
Ah ah 56 60 62 daha cok cok fazla.onu da geciktir
Cok sinirlerim bozuldu .senin 80 gibi 92 de bana yapisti kaldi atamadim 91 i carsamba gordum defoldu gitti
Vucudumda cok odem var ya sabah kalkinca yere basamiyorum
Hic tuzsuz mu yemrm lazim ekmek mi odem yapiyo bilmiyorum
Bikac diyetisyenin yazisini okumustum kilo durunca yada belli bi kilo verince ara vetin diye...benim de on kilo oldu bilmiyorum
Kafam cok karisik

Bende eşime kibarca defalarca söyledim olmadı, sonra bağırdım ayrılmakla tehdit ettim... olmadı hakarete vardırdım çünkü ailesi ve ben inanılmaz kilo vermesini istiyoruz. Ne mi oldu hala vermedi veremiyor Bunu sorunda etmiyor. Yani bazen insanlar buna mecbur kalabiliyor.

Burhan 92 de ben 2ay takildim düşün yani iki ay bu dile kolay normal yedim içtim herseyi vucut şaşırdı bir haftadir hadi tekrar baslayim dedim 90.700 ü gördüm sende şaşırt vücudu tekrar başladığında ekmek pilav makarna yeme

ben iki hafta ara vereyim dedim az mi gelir sence
80lerde bekliyodum ama 92 de hic beklemiyodum ondan sok oldum galiba
On kilo verince vucut alarm verdi galiba bi de düzenli olarak kilo almaya alisik oldugu icin savas var kitlik cikti diye dusundu heralde

canım bende senin gibi çok sefer kilo verip aldım hiç sabit kalamadım ama kendini çok bunaltma çok taktıkça vicut stres yapıyor bende geçen hafta sonu dikkat ettiğim halde 500gr artıdaydım dün sabah 400gr gitti dünki menümlede bu gün 1 kilo eksideyim ben ne zaman haşlama tavukla beslensem ertesi günü ekside çıkıyorum bir günde pirinç lapası denicem haftada bir gün bu şekilde beslenicem diğer günlerde normal diyetime devam edicem bakalım sonuç ne olucak

Bir yerde duymuştum vücut öncesinde o kiloda uzun süre kaldiysa zayiflarken de bir süre orda kalır diyordu. Bende 77 de bekliyorum o duraksamayi oncesinde o kiloda yasamistim

Aslinda haftada bir kilo vericem illa diye cok taktim kesinlikle haklisin stres bas dusmani kilo vermenin fazla tartilmakta
Artik hirs yapmicam kesinlikle ayda 2 kilo benim icin basaridir onu da veremezsem o zaman care aricam
Biraz burasi da hirslandiriyo insani yarisma gibi geliyo

Selam kızlar nasılsınız iyisiniz maşallah. Kedikedi84, lucresia, kimyayas,selcanmehmetcan,burhan, ışılduru,ayşem ,suna22 yazamıyorum diye sanmayın sizi günlük takip ediyorum. Çok iyi gidiyorsunuz hepiniz pes etmeyin. O vücudun sabit kalmasına gelince ben de sabit kaldım. Ama pes etmeyeceğim. 70 kiloya düşen e kadar herkes görecek benim ne kadar iradeli ve güçlü bir insan olduğumu.

Kızlar pirinç lapasını haftanın 5 günü mü yapıyorsunuz. Yoksa belirli günler mi yapılacak. Ben bu hafta pirinç lapasını yapmayı düşünüyorum. Memleke te gideceğim. Gitmeden giden kilolar kâr dır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…