Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evliliğim, eşim ve kızı lütfen yardım edin
- Konu Sahibi diana41
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
Hep öyle derlerBen ilk kez üye oldum daha önce kullanmadım siteyi öyle olsaydı söylerdim zaten
- 7 Mart 2013
- 6.455
- 19.434
- 448
Ben inanmıştım. Hâlâ inanıyorum dabirebir aynı hikaye.cıks ben inanmadım.
Kızım 10 yaşında ve sinsi çıkarcı dediğiniz an beynimden vuruldum çocuk daha ne anlama geldiğini bilmez o kelimelerin kişi kendinden bilir işi derler.Öncelikle herkese iyi geceler, ara ara girer konuları okurdum ilgimi çeken ama kendim yazacağım hiç aklıma gelmezdi cevap veren herkesten Allah razı olsun. Ben 3 ay önce kendi rızamla severek evlendim ve ilk evliliğim, eşimin başından daha önce bir evlilik geçmiş boşanalıda 2 sene olmuş. Eski eşini hiç görmedim tanımam sır gibi bir kadın, eşimin 11 yaşında bir kızı var ama oldukça iri ve olgun yani çocuk gibi değil görüntüsü yeni nesilin zaten. 27 yaşındayım bende. Bunları fikir olsun diye anlatıyorum çok uzattım ama. Bu forumda okumuştum eşlerinin eski eşlerini çocuklar vasıtasıyla tanıyanları ama ben tanımıyorum kadını çünkü kötü ayrılmışlar ve hiç görüşmüyorlar kızı için bile. Ben kızıyla ilk tanıştığımda çok kötü iğrenerek baktı bana doldurulmuş gibiydi, sonra sonra hediyeler aramalar gezmeler derken biraz normalleşti davranışları. Şimdi bu kız halasında kalıyor bazende babaannede çünkü onlar aynı ildeler. Biz farklı bi ildeyiz eşimle ve ben tanıştığımda da bu şekildeydi durum. Biz nişanlıyken geçen yaz getirdi kızını eşim yaşadığımız ile ve bir ay görme şansım oldu sürekli üstünlük savaşı nişanda alınan hediyeleri kıskanmak, kıskançlıklar böyle geçti o süreç açıkçası bende çocuk deyip umursamadım. Şimdi öz annesi ailesiyle yaşıyor ve ailesi çocuğunu istemediği için alamıyormuş yanına o yüzden hala babaanneyle kalıyormuş kız. Ama annesi babası sağken bu şekilde kalması ne kadar doğru bilmiyorum vicdanen rahat değilim. Bende çalışıyorum 19:00 eve geliyorum. Bu kız geldiğinde nasıl yönetebilirim bilmiyorum kendim dahi çocuk yapmayı düşünmüyorum ama eşimin onu evimizde istediğini ve üzüldüğünü biliyorum ve kıyamıyorum eşime. Çocuğa bişey hissetmiyorum nefsime ağır geliyo kadınlık içgüdüsü işte sevemiyorum açıkçası. Küçük olsa belki ama koca kız ve açıkçası biraz sinsi ve çıkarcı. Onu eve getirirsem pişman olurmuyum bana ağır gelirmi sonuçta ben doğurmadım onu ve böyle bir sözde vermedim üniversite ev iş derken hep yanlız yaşadım eşime bile zor alıştım çocuklu evde kalabilirmiyim bilmiyorum. Ne gibi zorluklar yaşarım benim durumumda olanlar yorum yaparsa çok sevinirim. Artı olarakta ailem onun annesi sağ sanamı düştü bakmak genceciksin sana yıkmaya çalışıyo uyanık kadın kendini kullandırma diyor ve hırsıma yenik düşüyorum gerçekten enayimiyim diye, bir yandanda eşimin kolu kanadı kırık bu şekilde biliyorum. Kimin bakması daha doğru haftaiçi haftasonu yada nasıl olmalı doğru olan nedir yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim, eleştiri mükemmeliyete getirirmiş hepinize teşekkürler saygılar
Çocuğun sizle yaşaması çok saglikli olmayacak bu kesin.Ama vicdan yapıyorum demişsiniz kusura bakmayın 11 yaşındaki çocuğa sinsi diyen birinin vicdanini sorgularim ben!
- 7 Mart 2013
- 6.455
- 19.434
- 448
Konudan bağımsız yazıyorum. Küçükken kardeşlerim, kuzenlerim vs sinsilik yapardı. Gülerek anlatırız birbirimize. 3,5 yaşında sinsilik yapıldığını hatırlıyorum ki siz 10 yaşında yapılmayacağını iddia ediyorsunuz.Kızım 10 yaşında ve sinsi çıkarcı dediğiniz an beynimden vuruldum çocuk daha ne anlama geldiğini bilmez o kelimelerin kişi kendinden bilir işi derler.
Çocuğun sizle yaşaması çok saglikli olmayacak bu kesin.Ama vicdan yapıyorum demişsiniz kusura bakmayın 11 yaşındaki çocuğa sinsi diyen birinin vicdanini sorgularim ben!
- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
Ailen çok güzel konuşmuş sana mu kaldı derken de
Seni çocuklu adama veririken düşünememiş mi ?
Arada o adamın çocuğunun da yeri gelip senle kalabileceğini , babasıyla da yaşayabileceğini
Sen bakamazsın , sevemezsin de zaten
Ama evlenirken bilmiyor muydun?
Bu çocuk sürpriz yumurtadan çıkmadı nihayetinde varlığını bile bile bile bilendiysen yeri gelecek onla olacaksın da
Ayrıca genç 27 yasında kadınsın
Memlekette adam mı bitti de çocukluyla evlendin ?
Seni çocuklu adama veririken düşünememiş mi ?
Arada o adamın çocuğunun da yeri gelip senle kalabileceğini , babasıyla da yaşayabileceğini
Sen bakamazsın , sevemezsin de zaten
Ama evlenirken bilmiyor muydun?
Bu çocuk sürpriz yumurtadan çıkmadı nihayetinde varlığını bile bile bile bilendiysen yeri gelecek onla olacaksın da
Ayrıca genç 27 yasında kadınsın
Memlekette adam mı bitti de çocukluyla evlendin ?
- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
- 448
- 7 Mart 2013
- 6.455
- 19.434
- 448
O konunun buralara geldiğini bilmiyordum. İlgilenmiyordum artık konuyla çünkü. O konuya dönüp okusam mı napsam? Ekşın olmuş resmenDilek'in konusu vardi ya. 13 yasindaki çocuğa babaanne bakiyordu. Bunlari basina kalacak diye ağlıyordu. Linç edildi. En son dedi ki herkes am*ndan çıkardığı çocuğa bakacak. Ben bu adamı boşattım. Çocuğunu da sevmiyor. Kudurun falan. Mune geldi üyeliği kapattı. Bu yine gelir, siz de bulursunuz dedi ve ablam star olduğu için yanılmadı dilek geldi.
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Konu kapatıldığı için alıntılama yapamıyorum. Ama bunun daha beterlerini söyledi.O konunun buralara geldiğini bilmiyordum. İlgilenmiyordum artık konuyla çünkü. O konuya dönüp okusam mı napsam? Ekşın olmuş resmen
- 23 Ağustos 2012
- 49.918
- 1
- 231.738
- 798
- 9 Haziran 2022
- 25
- 6
- 16
- 1 Ocak 2022
- 1.267
- 1.585
- 53
- 49
Sürekli aynı konu mı ben mi dejavu yaşıyorummHoşgeldin Dilek
- 1 Ocak 2022
- 1.267
- 1.585
- 53
- 49
Bence aynı komuyu açmaya devam edin, her seferinde konuyu yumuşatmaya çalışıtken kalbinize merhamet iniverebilirÖncelikle herkese iyi geceler, ara ara girer konuları okurdum ilgimi çeken ama kendim yazacağım hiç aklıma gelmezdi cevap veren herkesten Allah razı olsun. Ben 3 ay önce kendi rızamla severek evlendim ve ilk evliliğim, eşimin başından daha önce bir evlilik geçmiş boşanalıda 2 sene olmuş. Eski eşini hiç görmedim tanımam sır gibi bir kadın, eşimin 11 yaşında bir kızı var ama oldukça iri ve olgun yani çocuk gibi değil görüntüsü yeni nesilin zaten. 27 yaşındayım bende. Bunları fikir olsun diye anlatıyorum çok uzattım ama. Bu forumda okumuştum eşlerinin eski eşlerini çocuklar vasıtasıyla tanıyanları ama ben tanımıyorum kadını çünkü kötü ayrılmışlar ve hiç görüşmüyorlar kızı için bile. Ben kızıyla ilk tanıştığımda çok kötü iğrenerek baktı bana doldurulmuş gibiydi, sonra sonra hediyeler aramalar gezmeler derken biraz normalleşti davranışları. Şimdi bu kız halasında kalıyor bazende babaannede çünkü onlar aynı ildeler. Biz farklı bi ildeyiz eşimle ve ben tanıştığımda da bu şekildeydi durum. Biz nişanlıyken geçen yaz getirdi kızını eşim yaşadığımız ile ve bir ay görme şansım oldu sürekli üstünlük savaşı nişanda alınan hediyeleri kıskanmak, kıskançlıklar böyle geçti o süreç açıkçası bende çocuk deyip umursamadım. Şimdi öz annesi ailesiyle yaşıyor ve ailesi çocuğunu istemediği için alamıyormuş yanına o yüzden hala babaanneyle kalıyormuş kız. Ama annesi babası sağken bu şekilde kalması ne kadar doğru bilmiyorum vicdanen rahat değilim. Bende çalışıyorum 19:00 eve geliyorum. Bu kız geldiğinde nasıl yönetebilirim bilmiyorum kendim dahi çocuk yapmayı düşünmüyorum ama eşimin onu evimizde istediğini ve üzüldüğünü biliyorum ve kıyamıyorum eşime. Çocuğa bişey hissetmiyorum nefsime ağır geliyo kadınlık içgüdüsü işte sevemiyorum açıkçası. Küçük olsa belki ama koca kız ve açıkçası biraz sinsi ve çıkarcı. Onu eve getirirsem pişman olurmuyum bana ağır gelirmi sonuçta ben doğurmadım onu ve böyle bir sözde vermedim üniversite ev iş derken hep yanlız yaşadım eşime bile zor alıştım çocuklu evde kalabilirmiyim bilmiyorum. Ne gibi zorluklar yaşarım benim durumumda olanlar yorum yaparsa çok sevinirim. Artı olarakta ailem onun annesi sağ sanamı düştü bakmak genceciksin sana yıkmaya çalışıyo uyanık kadın kendini kullandırma diyor ve hırsıma yenik düşüyorum gerçekten enayimiyim diye, bir yandanda eşimin kolu kanadı kırık bu şekilde biliyorum. Kimin bakması daha doğru haftaiçi haftasonu yada nasıl olmalı doğru olan nedir yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim, eleştiri mükemmeliyete getirirmiş hepinize teşekkürler saygılar
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
O kadar takıntılı ki aynı evde yaşasa çocuğa bir şey yapar diye korkuyorumKaçtır aynı aptal konu, konu sahibesi gerçekten problemli bir insan Çocuğu Allah tez zamanda bu manyağın elinden bir şekilde kurtarır inşallah
- 1 Nisan 2021
- 1.541
- 1.510
- 83
- 23 Ağustos 2020
- 4.296
- 7.799
- 108
- 34
Tek soru neden ?Öncelikle herkese iyi geceler, ara ara girer konuları okurdum ilgimi çeken ama kendim yazacağım hiç aklıma gelmezdi cevap veren herkesten Allah razı olsun. Ben 3 ay önce kendi rızamla severek evlendim ve ilk evliliğim, eşimin başından daha önce bir evlilik geçmiş boşanalıda 2 sene olmuş. Eski eşini hiç görmedim tanımam sır gibi bir kadın, eşimin 11 yaşında bir kızı var ama oldukça iri ve olgun yani çocuk gibi değil görüntüsü yeni nesilin zaten. 27 yaşındayım bende. Bunları fikir olsun diye anlatıyorum çok uzattım ama. Bu forumda okumuştum eşlerinin eski eşlerini çocuklar vasıtasıyla tanıyanları ama ben tanımıyorum kadını çünkü kötü ayrılmışlar ve hiç görüşmüyorlar kızı için bile. Ben kızıyla ilk tanıştığımda çok kötü iğrenerek baktı bana doldurulmuş gibiydi, sonra sonra hediyeler aramalar gezmeler derken biraz normalleşti davranışları. Şimdi bu kız halasında kalıyor bazende babaannede çünkü onlar aynı ildeler. Biz farklı bi ildeyiz eşimle ve ben tanıştığımda da bu şekildeydi durum. Biz nişanlıyken geçen yaz getirdi kızını eşim yaşadığımız ile ve bir ay görme şansım oldu sürekli üstünlük savaşı nişanda alınan hediyeleri kıskanmak, kıskançlıklar böyle geçti o süreç açıkçası bende çocuk deyip umursamadım. Şimdi öz annesi ailesiyle yaşıyor ve ailesi çocuğunu istemediği için alamıyormuş yanına o yüzden hala babaanneyle kalıyormuş kız. Ama annesi babası sağken bu şekilde kalması ne kadar doğru bilmiyorum vicdanen rahat değilim. Bende çalışıyorum 19:00 eve geliyorum. Bu kız geldiğinde nasıl yönetebilirim bilmiyorum kendim dahi çocuk yapmayı düşünmüyorum ama eşimin onu evimizde istediğini ve üzüldüğünü biliyorum ve kıyamıyorum eşime. Çocuğa bişey hissetmiyorum nefsime ağır geliyo kadınlık içgüdüsü işte sevemiyorum açıkçası. Küçük olsa belki ama koca kız ve açıkçası biraz sinsi ve çıkarcı. Onu eve getirirsem pişman olurmuyum bana ağır gelirmi sonuçta ben doğurmadım onu ve böyle bir sözde vermedim üniversite ev iş derken hep yanlız yaşadım eşime bile zor alıştım çocuklu evde kalabilirmiyim bilmiyorum. Ne gibi zorluklar yaşarım benim durumumda olanlar yorum yaparsa çok sevinirim. Artı olarakta ailem onun annesi sağ sanamı düştü bakmak genceciksin sana yıkmaya çalışıyo uyanık kadın kendini kullandırma diyor ve hırsıma yenik düşüyorum gerçekten enayimiyim diye, bir yandanda eşimin kolu kanadı kırık bu şekilde biliyorum. Kimin bakması daha doğru haftaiçi haftasonu yada nasıl olmalı doğru olan nedir yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim, eleştiri mükemmeliyete getirirmiş hepinize teşekkürler saygılar
Neden çocuklu adamla evlendin?
O çocuğun yeri anası ve babasının yanıdır
Halasına kadar mecbur eden ana babaya yazıklar olsun
- 23 Ağustos 2012
- 49.918
- 1
- 231.738
- 798
O kadar takıntılı ki aynı evde yaşasa çocuğa bir şey yapar diye korkuyorum
Haberlerdeki üvey anne çocuğu öldürdü, üvery anneyle baba bir olup çocuğu öldürdüler böyle tiplerden çıkıyor