- 18 Şubat 2018
- 12.153
- 2
- 54.469
- 598
- 44
Çok hanım hanimciksin bakıyorum bu sefer Dilek,gün yüzü görmemiş küfürlerini sabırsızlıkla bekliyorum.Ciddi cevaplar verecek olan yokmu konu komikmi anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok hanım hanimciksin bakıyorum bu sefer Dilek,gün yüzü görmemiş küfürlerini sabırsızlıkla bekliyorum.Ciddi cevaplar verecek olan yokmu konu komikmi anlamadım
C ceycey0406 nickinide senden esinlenmiş gibiKizlar dilekmiymis bu
İlk sayfadan buraya geldim direk, kiminiz dilek diye yazmış ama diger sayfalara bakamadim
Bende okurken yeter yaaa bune diye okuyodum
dilek olduğu onaylandı mı onaylanmadı mı bilmiyorum.ama içimizden kocaman bir ses oooooo diyor.Ay n’oluyo noluyooo
Dilek gelmiş hiç söylemiyorsunuz
Eğlenceyi kaçırmışım geç kaldım
yok yav benzemiyor.bizzat nikime benzeteni görmüşlüğüm var.ama bu cerenn36. 36 ya yaşı ya da yaşadığı il olmalı.C ceycey0406 nickinide senden esinlenmiş gibi
Bence de odilek olduğu onaylandı mı onaylanmadı mı bilmiyorum.ama içimizden kocaman bir ses oooooo diyor.
ama kız değişmiyor.o hep ortalık karıştıran kötü kalpli dağınık sinsi.kızla kafayı bozmuş valla.Bence de o
Şimdi kendini sevimli göstermeye çalışmış yeni uydurduğu konusunda..Eşine kıyamıyormuş şimdi Hani eşi tavrını biliyordu kızını istemediğini biliyordu öyle kabul etmişti anlaşma yapmışlardı.Evi terk edecek olsa kocası ağlıyordu arkasından yalvarıyordu
Hayal dünyası çok geniş konu sahibinin
haklısın desek de yalandan tamamen kurtulsak kendisinden olmaz mı?Yenilen pehlivan güreşe doymuyormuş hakikaten ne umarak aynı konuyu farklı isimle açıyorsunuz acaba? Başımızdan aşağı mucizevi bir toz filan yağacak da büyülenip bir anda sizi desteklemeye mi başlayacağız sanıyorsunuz?
İsterseniz daha bin tane konu açın hepsinden aynı sonuç çıkacak: Kötü kalpsiniz ve haksızsınız. Nokta!
Bu sefer kızın sağa sola attığı ve kimin topladığı belli olmayan donlarından bahsetmemiş şaşırdımama kız değişmiyor.o hep ortalık karıştıran kötü kalpli dağınık sinsi.kızla kafayı bozmuş valla.
Konuyu okumaya başlayınca senin olduğunu sandım sonra konuya daldık à nicke baktım sen değilmişsinyok yav benzemiyor.bizzat nikime benzeteni görmüşlüğüm var.ama bu cerenn36. 36 ya yaşı ya da yaşadığı il olmalı.
benim olduğumu mu sandın yok artıkk.niklerimiz bile benzemiyor.ayrıca 11 yaşlarında üvey çocuğum yok kendi çocuğum var.kızımın abisi var o 20 sini geçti.hiçbir şey uyuyor mu?Konuyu okumaya başlayınca senin olduğunu sandım sonra konuya daldık à nicke baktım sen değilmişsin
36 yaşında olamaz bu ya, 94luydu yanlış hatırlamıyorsam
36 yaşındaki bir insan 13 yaşındaki çocuğa bukadar nefret dolu olamaz yani nebilim cahillik desen diz boyu
Bir de kendim cocuk yapmıyorum demis. Oysa ki hamileydi.Bu sefer kızın sağa sola attığı ve kimin topladığı belli olmayan donlarından bahsetmemiş şaşırdım
Bir daha kendisini ve sinir zıplatan konularını görmeyeceksek, bizi artık bi salacaksa hemen diyelimhaklısın desek de yalandan tamamen kurtulsak kendisinden olmaz mı?
benim olduğumu mu sandın yok artıkk.niklerimiz bile benzemiyor.ayrıca 11 yaşlarında üvey çocuğum yok kendi çocuğum var.kızımın abisi var o 20 sini geçti.hiçbir şey uyuyor mu?
Sizin yüzünüzden aldırdım dedi bize.Bir de kendim cocuk yapmıyorum demis. Oysa ki hamileydi.
Bizim yüzümüzden bebek aldırabiliyor ama 2 gram insaniyete kavuşamıyor ne hikmetseSizin yüzünüzden aldırdım dedi bize.
Sonra aldırdım falan dedi ,acaba hangisi doğru?konu sahibi ,tavsiye istiyorsun ya ,farz et bu konuyu başkası açtı.ona nasıl bir tavsiye verirdin?çünkü ne denirse densin,beğenmiyorsunBir de kendim cocuk yapmıyorum demis. Oysa ki hamileydi.
Aklı kötülüğe çalışıyor çünkü.Bizim yüzümüzden bebek aldırabiliyor ama 2 gram insaniyete kavuşamıyor ne hikmetse
Mune hanım artık bizi aydınlatın lütfen, bu kadından iki tane yok aynı kişi deyin lütfendilek olduğu onaylandı mı onaylanmadı mı bilmiyorum.ama içimizden kocaman bir ses oooooo diyor.