Evliliğim Can Çekişiyor Ailesi İle Bağlarımı Koparmalımıyım Çaresizim..

Kayınvalidenden kayınpederinden bu kadar nefret etmene sebep olan şeyler nedir ki? Herkesin biraz sorunları oluyor ama seni bu kadar ne nefret eetirdi?

Bu biraz agir olmamis mi?

Ama sen de tum sebepleri anlatmazsan ne desin simdi insanlar? Anlat ki surda haklisin burda haksizsin diyelim

Sigar sigar. Merak etme. Yoksa sende yazsam sayfalar yetmeezzzzzcilerden misin?

Merhaba

Öncelikle daha cok cok yeni evlisiniz. ben 2 evlilik yaptım henüz 28 yaşındayım. Her iki aileyide birbirine kıyasladıgımda farklı farklı yonlenderken hataları oldugunu dusunuyorum. Ama dıkkate almıyor değilim, fakat eşimin ailesiyle iddalaşmıyorum mesela alacağım bişeyi söylemiyorum , yine mi derse alta kalamam mesela, gideceğimiz tatillerden son dakika haberdar ediyoruz, yinemi demesinler diye, Eve temizlikçi geliyor bunu dallanıp budaklandırmıyorum çünkü ona göre ben ne kadar çalışssamda oğlununda parası giriyor ya eve kıymete biniyor.
Onlar benim için hem herşey, hemde hiçbirşey
söyledikleri gibi yaşamıyorum , her istedikleri olmuyor keza benimde olmuyor.
Sana tek tavsiyem onları umursama değil ancak kimi nereye oturttuguna dikkat et.
Eşine dırdırlanma, bence bagları koparma ama gittiğiniz zamanda incik cincik içlerine girme ben sana surat salla demiyorum pekala tüm akşamı siyasetten , diziden hava durumundan konuşarak gecirebilirsin

Eşiniz size gayet makul bir çözüm sunmuş," ben giderim sen gelmek zorunda değilsin" demiş daha ne desin. Ama bence sizde bir adım atmalısınız, onlarla oturup sohbet edemiyorsanız onlarla geçirdiğiniz vakitte (ben öyle yapıyorum) çay demleme, servis yapma, çay tazeleme işlerini üstlenin böylece daha az muhabbet edersiniz ve hörmette kusur etmeyen gelin olarak kıymetiniz olur.
Ailenize karşı da herşeyi açıklamakla sizde farkındasınız ki hata etmişsiniz. annenizin olaylara objektif bakamayacağını bilmeyildiniz. tabikii eşinizi haksız bulacak ama sizde şunu yapmayın bir erkeğe annesini asla kötülemeyin, annesi o anne. size böyle bir tavır takınılsa sizde haliyle annenizi kıymetlendirirsiniz.
İlişkileri koparıp atmaktansan ara vermek daha iyi olacaktır, eşiniz ya gidilecek ya ilişki kesilecek diyor ama haftanın bir akşama siz "hadi annenlere gidelim" deseniz inanın ayakları yere değemeden gidecektir, sizde aradabir giderek ve mümkün olduğunca surat asmayarak tüm sorunları ortadan kaldıra bilirsiniz. KADIN İSTERSE YAPAR

Sigar sigar. Merak etme. Yoksa sende yazsam sayfalar yetmeezzzzzcilerden misin?
lütfen konuma cevap yazmayın olur mu burada size birşeyler anlatamam ben brda yardm istiyorum ve kimsenin ne yaşadını bilmeen yargılamayın ben durduk yere soğuyacak nefret edecek bir insan değilim kimse durduk yere yapmaz zaten

Görüşmek ıstemıyorsan görüşme ben öyle yapıyorum ama eşim şükür her daim yanımda , kararımın arkasında.
Umarım senınkıde iş işten geçmeden senın yanında olurr
peki eşiniz sizin ailenizle görüşüyormu
bu verdiğiniz karardan dolayı hiç pişmanlık duydunz mu..

hergün ailesine gidecekse evlenmeseydi böyle hayat mı geçer, annenin sözünü dinle pişman olmazsın

bu çözümü eşim değil ben ona sndum oda kabul etti aslında bir bakıma cok denedim ama elde kalan sıfır
heleki annem arada bırakmasndan her defasında beni doldurmasndan cok yoruldum annemle bile konuşmak istemiyorm bilyormsnz ben ayrılsam sanrm cok sevinecek

bu imkanısız ortası yok ne yazkki ..
ya gideceğim sürekli yada gitmeyeceğim keşke ortası olsaydı ama yok

Neden ortası olmasın

Sürekli dediğinin sıklığını azaltırsın

Şehir ve çalışma şartlarınızı bilmiyorum ana iki haftada bir yeter bence her iki taraf için de geçerli tabii

Bir de beni ağlattılar kıskandılar hizmetçi yaptılar demişsiniz ama somut örnek ne

Kalk kızım sen gençsin bir çay koy da içelim mi halıları yıka mı

Hala yuvarlak cevaplar.

Bazi gelinler gercekten sirf ve sadece adi kaynana kayinbaba diye bir dusman kesilme pozisyonuna giriyor. Ayrica ‘doldurusa geliyorum, etki altinda kaliyorum’ diyen siz degilmisiniz. Anneniz haksiz oldugu halde annenizin demesine gore tavir aldiginizi kendiniz soylediginize gore, bende size karsi boyle onyargili olup sert tepki gosteriyorum hanimefendi.

eşm ortasına razı gelmiyor hayır.. kaynanam hergün aaradı gelde işimi gücümü gör temizlk yap nasıl gelinsin sen
bunun içinmi aldık seni demeler..
her gittmde sen bir şey bilmiyorsun die ezmeler..
görümcemin kıskançlıkları evime muska yapması eşyalarımı çizmesi eşimle arama grmesi..
kaynanamın insanlar içinde beni küçük düşürmesi aşağılaması bir çok neden ben kendime yediremyrm artık

peki eşiniz sizin ailenizle görüşüyormu
bu verdiğiniz karardan dolayı hiç pişmanlık duydunz mu..
İzmirde zaten ailem Her sene şeker byramında gideriz telefondan falanda konusurlar özel gunlerde..
Hiç pişmanlık duymadım. Şuan eşimin ailesi benle konuşmak ıstıyor eşim yaanaştırmıyor.

İzmirde zaten ailem Her sene şeker byramında gideriz telefondan falanda konusurlar özel gunlerde..
Hiç pişmanlık duymadım. Şuan eşimin ailesi benle konuşmak ıstıyor eşim yaanaştırmıyor.
bende böyle olmaı cok istiyordum ama korkuyorum cesaret edemyrm çünkü iki aile de oturduğumuz semtte keşke uzak olsaydık

bende böyle olmaı cok istiyordum ama korkuyorum cesaret edemyrm çünkü iki aile de oturduğumuz semtte keşke uzak olsaydık
Bende çok zorluklar yaşadım hemen rahata ermedım. Kyınvalidemle aynı mahalledeyız. Hergun marketlerıının önunden geçiyorum :)) Ama çok çektirdi bana bunu eşimde gördü , Aileside .. O yuzden kımse bana gelıpte neden konuşmuyosun demıyor.
Ama şuda var ben yaşadığım hiçbirşeyi anneme anlatmadım sadece küs olduğumu bılır bana neler yaptıgını bılmez mesela üzülmesii isteemem çünkü..

Eşine net ol her gün gidilmez

Bu olaylar olduğunda ne yaptın ver cevabı hırlayan geline kimse bunları söylemez sürat aşıp oturacağına derdini net söyle

Muska'ya eşin ne dedi

Olayları anında ona göster arkalarından dersen sen abartmış olursun eşinin gözünde

Pazarlık yap önce haftada bir sonra daha azalsın ziyaretler

Bana siz de dengeyi kuramiykrsunuz gibi geldi. Ne demek eşinize "annen şöyle böyle " demek... eşiniz elinden geleni yapmış ister gel ister gelme demiş. Siz onunkine gitmezseniz o da sizinkine gelmez sonuna kadar haklı. Hep eşinin ailesini kotuluyorsun ama kendi annen de az doldurmamış seni. Esin de arkadaşlarıyla oturduğunda senin annenin dedikodusunu yapsın dursun maffettiler(!) beni de (mahvettiler olacak o ayrica) konussun adam hakli. Zira senin ailenin de aşağı kalır tarafı yok. Üstelik eşinin ailelere gitme konusundaki eşitliği (sen onun ailesine gittigin kadar seninkine gelmesi) hazmedemeyen bir de sorunlu eşi var. Anlattiklariniz kocakari agidi gibi somut hiç bir şey yok. Sadece yakınıp durmussunuz. Ama cumelelerinizden sizi de çok normal göremedim ben denge kurma konusunda problemlisiniz.

tabiki sevinmeyecek ama işte annenizde "kayınvalide" nihayetinde sizin eşinizin annesine karşı hisleriniz ne ise annenizin eşinize karşı hisleri de öyle, arayı bulmak ve sorunları ortadan kaldırmak sizin tavrınıza bağlı.
Eşinizin ailesi ile olan görüşmeleri minimuma indirip annenize eşiniz ile ilgili sorunları anlatmayı bıraktığınız anda ve tabii zamanla herkes olması gerektiği gibi davranmaya alışacaktır.
ama siz siz olun ne olursa olsun 3. şahısları eşiniz ile aranıza almayın (3. şahıstan kastım siz ve eşiniz dışında ki herkes, sizin aileniz eşinizin ailesi ve diğerleri.)

Keşke eşine ailesini sevmediğini soylemeseydin de onlar cagirdiginda bahaneler uretip gitmeseydin. Su durumda ya bağları koparip gorusmeyeceksin yada daha seyrek gidip gelmek konusunda direteceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…