Evliliğim bitmek üzere ne yapacagımı bilmiyorum.

Concon92

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
63
21
32
Merhaba benim bir sıkıntım var eşimle 4 yıl bitti bir evliliğinin var biz baslarda beri çok anlaşabilen bir çift degildik ama bir şekilde hep yanyana kaldık seviyordum 2 ay falan önce bi aksam yine tartıştık aslında çok büyütülecek bir konu degildi ama beni dövdü ve o akşam aslında ben boşanma kararı aldım kendi kendime ama bilirsiniz toplum baskısı birde bir evladım var daha 1 yasında eşim ondan ayrılmak hiç istemiyor çocugu benden alacağını söylediği için belki belkide kendimde ayrılmak istemediğimden bilmiyorum işte biz bir şekilde yine aynı evde kaldık işte aslında şu anda iyiyiz görünürde bir sorunumuz yok ama ben çok sogudum bu nasıl anlatılır bilmiyorum ama her konuda her yaptığı bana batıyor artık her lafı her hareketi hatta nefes alıp vermesi bile diyebilirim cinsleri desen zaten hiç yok öncesindede ben çok cinselliğe yakın bir bayan olamadım hiç bir zaman ama şimdi durum gerçekten çok farklı artık hiç ama hiç istemiyorum o kavgadan beri toplasan 10 gün belki aynı yatakta yattık ben hep kızımla yatıyorum genellikle ne yapacağım ne olur bir akıl verin evlilik bitsin istiyormuyum istemiyormuyum inanın şuan onu bile bilmiyorum konuşmak istiyorum onada cesaret edemiyorum çünkü eminim konussam kırılacak ve bana benden önce küsecek ne yapmam gerekiyor ne olur bir akıl verin bana bu durumdan artık inanılmaz rahatsız olmaya başladım.

Okurken bile ben boğuldum.Böyle evlilik mi olur,40 yıllık evli ihtiyarların hayatı bile sizinkinden daha renkli.İkiniz de toksiksiniz,sizi döven adamdan çocuk yapmak da niye iyi ki “cinselliği sevmeyen bayansınız” sevseniz bir de.
Boşan bacım boşan

1 yaşında ki çocuğu babaya vermezler.Şiddeti affetmeyin.Affederseniz erkekler yüzsüzleşiyor.Tekrar yapıyorlar ki daha önce tartıştığınız konu küçük bir meseleymiş.
Çalışıyor musunuz?

Neden hala o evdesin, ailen yok mu? İşin gücün yok mu? Hayatını cehenneme mi çevirmek istiyorsun?
o araya giren soğukluk artık değişir mi zannediyorsun? O duyguların daha çok kabaracak daha çok nefret edeceksin, yaptıkları söyledikleri her saniye daha çok batacak sana.
Böyle mutsuz yaşanmaz, Yol yakınken çık git o evden, 1 yaşındaki çocuğunuda senden alamaz.

Çocuk işin bahanesi . Siz kocanızla konuşmaya yüzleşmeye hesap sormaya bile çekiniyorsunuz .
Ne önerisi sunsun ki burada ki insanlar , kim ne derse desin kendinize reva gördüğünüz bu hayatı yaşayacaksınız…
Çocuğunuza üzüldüm , daha çok küçük . Umarım büyüdüğünde siz gibi o da şiddete uğramaz .

Sizi döven ayının kırılıp küsmesini mi önemsiyorsunuz cidden? Baştan beri de anlaşamadığınızı söylüyorsunuz zaten, e hâlâ evli kalma ısrarı neden? Çocuğu bahane etmeyin, o yaştakini babaya vermezler. Ayrıca karısını döven adam yarın birgün çocuğunu da döver. Ona bunu yaşatmaya hakkınız yok. Bir de size şiddet uygulayan birini nasıl hâlâ sevebiliyorsunuz merak ediyorum.

Neden evlendiniz? Evlenmeye nasıl karar verdiniz? Motivasyonunuz neydi evlenirken?

Başından beri çok da iyi anlaşıyormuşsunuz evli kalmak için devam etmişsiniz sadece. Bu dünyaya bir daha gelmeyeceksiniz yıllar akıp gidiyor böyle yaşamaya gerçekten değer mi oturun iyice düşünün.

çünkü eminim konussam kırılacak ve bana benden önce küsecek ne yapmam gerekiyor ne olur bir akıl verin bana bu
Lütfen kusura bakmayın ama kafanıza darbe mi aldınız?

Yaratık sizi dövüyor, siz de onu kırmaktan korkuyorsunuz. O kalkan el, bir daha inmiyor bilginiz olsun.

Senin canının yanacagını önemsemeyip seni döven adamın kırılıp küsmesini mi önemsiyorsun gerçekten ?

Lütfen kusura bakmayın ama kafanıza darbe mi aldınız?

Yaratık sizi dövüyor, siz de onu kırmaktan korkuyorsunuz. O kalkan el, bir daha inmiyor bilginiz olsun.
Ben de aynısını düşündüm,resmen akıl tutulması sanırım

Nasıl yani dayağı yiyen sizsiniz ama konulunca. kırılan o mu yanlış mı anlıyorum. Oldu olacak canım döverken elin acımıştır senin de deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…