Evliliğim bitmek üzere ne yapacagımı bilmiyorum.

Merhaba benim bir sıkıntım var eşimle 4 yıl bitti bir evliliğinin var biz baslarda beri çok anlaşabilen bir çift degildik ama bir şekilde hep yanyana kaldık seviyordum 2 ay falan önce bi aksam yine tartıştık aslında çok büyütülecek bir konu degildi ama beni dövdü ve o akşam aslında ben boşanma kararı aldım kendi kendime ama bilirsiniz toplum baskısı birde bir evladım var daha 1 yasında eşim ondan ayrılmak hiç istemiyor çocugu benden alacağını söylediği için belki belkide kendimde ayrılmak istemediğimden bilmiyorum işte biz bir şekilde yine aynı evde kaldık işte aslında şu anda iyiyiz görünürde bir sorunumuz yok ama ben çok sogudum bu nasıl anlatılır bilmiyorum ama her konuda her yaptığı bana batıyor artık her lafı her hareketi hatta nefes alıp vermesi bile diyebilirim cinsleri desen zaten hiç yok öncesindede ben çok cinselliğe yakın bir bayan olamadım hiç bir zaman ama şimdi durum gerçekten çok farklı artık hiç ama hiç istemiyorum o kavgadan beri toplasan 10 gün belki aynı yatakta yattık ben hep kızımla yatıyorum genellikle ne yapacağım ne olur bir akıl verin evlilik bitsin istiyormuyum istemiyormuyum inanın şuan onu bile bilmiyorum konuşmak istiyorum onada cesaret edemiyorum çünkü eminim konussam kırılacak ve bana benden önce küsecek ne yapmam gerekiyor ne olur bir akıl verin bana bu durumdan artık inanılmaz rahatsız olmaya başladım.
Ohh ne güzel,hem dövüyor,hem küsüyor derhal ayrılmanız gerekiyor.

Mesleğiniz var ise bir an önce ayrılmanız gerekiyor.
Sizi döven birisi için konuşursam küser, kırılır diye düşünmeniz çok yersiz.
Şiddet girmiş bir kez de olsa şiddet.
Malesef uok mesleğim ve işin kötüsü gidebileceğim bi yerde yok o yüzden zaten çok çokta tıkılıp kaldım böyle

Merhaba benim bir sıkıntım var eşimle 4 yıl bitti bir evliliğinin var biz baslarda beri çok anlaşabilen bir çift degildik ama bir şekilde hep yanyana kaldık seviyordum 2 ay falan önce bi aksam yine tartıştık aslında çok büyütülecek bir konu degildi ama beni dövdü ve o akşam aslında ben boşanma kararı aldım kendi kendime ama bilirsiniz toplum baskısı birde bir evladım var daha 1 yasında eşim ondan ayrılmak hiç istemiyor çocugu benden alacağını söylediği için belki belkide kendimde ayrılmak istemediğimden bilmiyorum işte biz bir şekilde yine aynı evde kaldık işte aslında şu anda iyiyiz görünürde bir sorunumuz yok ama ben çok sogudum bu nasıl anlatılır bilmiyorum ama her konuda her yaptığı bana batıyor artık her lafı her hareketi hatta nefes alıp vermesi bile diyebilirim cinsleri desen zaten hiç yok öncesindede ben çok cinselliğe yakın bir bayan olamadım hiç bir zaman ama şimdi durum gerçekten çok farklı artık hiç ama hiç istemiyorum o kavgadan beri toplasan 10 gün belki aynı yatakta yattık ben hep kızımla yatıyorum genellikle ne yapacağım ne olur bir akıl verin evlilik bitsin istiyormuyum istemiyormuyum inanın şuan onu bile bilmiyorum konuşmak istiyorum onada cesaret edemiyorum çünkü eminim konussam kırılacak ve bana benden önce küsecek ne yapmam gerekiyor ne olur bir akıl verin bana bu durumdan artık inanılmaz rahatsız olmaya başladım.
Küsmesi gereken sizken o küser diye dert etmek ??? Hem de dayak yemişken???

Erkeklerin birçoğu boşanma aşamasında çocuğu almak ile tehdit ediyorlar. Ancak boşanma gerçekleşirse, haftada bir gibi kısa bir zamanda görüyorlar çocuklarını. Hatta bu günleri aksatan da oluyor.
Yani adam bekar hayatına dönüyor resmen.

Mesela şuan geceleri bebeğiniz ağladığında, siz uykuya devam ediyor, eşiniz mi kalkıp bakıyor ? Ya da bebeğinizin beslenme, bez değiştirme, banyo gibi özbakım işlemlerini çoğunlukla eşiniz mi yapıyor? Bebeğinizi eşinize bırakıp, gezmelere ne sıklıkla gidiyorsunuz, düşünün. Eğer bu tarz şeyleri çoğunlukla eşiniz yapmıyorsa, siz vermek isteseniz bile almayabilir.

Boşanma gibi bir deneyimim yok. Hatta çocuğum da yok henüz. Ancak çevremde boşanan kişileri gördüğüm kadarıyla, "çocukları almak " erkek için sadece bir tehdit haline gelmiş.

Zaten bu kadar küçük bebeği anne ile ayırmazlar. (Spesifik bir şey yok ise)
Bebeğinizi sizden almazlar, bu konuda korkmayın.

Evet, tek başına çocuk büyütmek zor olmalı. İki kişi bir çocuğu zor büyütecek bir devirdeyiz. ( Maddi manevî).
Basit tartışmalar olsa boşanın demem. Ancak şiddet çok ağır bir şey. Ne yapmış olursanız olun, şiddet görmeyi hak etmiş olamazsınız.

Boşanmak istiyorsun ama belirsiz gelecekten korkuyorsun. Merak etme bu fikre de alışınca gerisi gelir. Çocuk küçük bir de. Ben de kızım 2 yaşındayken bu duruma gelmistim 4 yaşında boşanmak istiyorum deyip üç günde boşandım. Hazır olduğun zaman zaten bosanacaksin. Biraz beyninde otursun

Gerçi ben şiddet hakaret aldatma vs görmedim. Sizin için bekleyiş daha zor olmali

Ben hep sunu anlamiyorum (kinamak icin söylemiyorum yalnis anlasilmasin): Mesela biz cocukken dayak yerdik annemden. Cocuk olarak muhtacsin tabi anneye ve onun sevgisine gidecek baska yerin yok. Ama o dayaklarin izleri yinede senden silinmiyor. Ama evlilik öyle degil ki. Nikaha önem veririm, ama onu getirdigi sorumluklari da var. Mesela esler birbirini kirmamali, imkan oldukca yardimlasmali felan. Ama sizin esiniz sizi dövüyor (bir defa dövdü demeyin, siz o evde kaldiginiz icin arkasi gelir). Onun izleri nasil silinicek sizden? Bakin siz aslinda hissediyorsunuz silinmeyecegini. Aile terapisi felan da almiyorsunuz, onun yerinde cocugunuzu toksik.bir ortamda büyütmeye devam ediyorsunuz. Sansinizdan bebek kücük. Madem ayrilmaya niyetiniz yok acilen profesyonel destek alin evliliginiz icin. Esiniz razi olmasa o zaman cocugunuz bu ortama mahkum kalir. Ben bana vuran adamla beraber kalmazdim. Kimseye o hakki tanimam..siz de tanimayin. Kades uygulamayi cep telefonunuza indirin. Aslinda esinizi evire cevire dövecek biri lazim. Öküz el kaldirmak nasil birsey görürdü

hayat kadını olan bir anneye 3 yaşındaki çocuğunun velayeti verilmişti. hakim 1 yaşındaki çocuğu babaya verir mi? mümkün mü? boşanmak istemiyorsanız madem kadesi kurup birdaha dövmesine izin vermeyin...

Dövdü ne demek tam olarak? Kaç tokat kaç tekme oluyor yani baya baya dövmek çatır çutur farkında mısınız?

Canavarla evlisiniz. Bugün size kalkan el yarın kızınıza da kalkacak.
Kadın döven kızını da döver

Merhaba
Durumunuz anlattığınızdan daha vahim aslında.
1- Eğer eşiniz size şiddet uygulamış ise bunun son olacağı anlamına gelmez bunu tekrarlayabilir.
2-Evladınızı allah sizlere bağışlasın . Fakat böylesine huzursuz sıkıntılı mutsuz ebeveynler ile büyüyeceğine diğer türlüsü daha makbul.
3- Mesleğiniz var ya da yok tek başınıza veyahut aile bireylerinizden destek alarak evladınız ile kendinize güzel bir hayat oluşturabilirsiniz bunu her güçlü kadın yapabilir. Bu gücünüzün farkına varın.
4-Eşinize ayrılıktan bahsetmeye çekinmeyin . aksine ona bundan bahsedin sürekli değil tabii ama en azından bir seferliğine karşınıza alın ve sizin ne kadar kararlı olduğunuzu görsün anlasın.
5- Bundan sonra düzelme ihtimaliniz düşük gibi he düzelse dahi eskisi gibi olup o adamla aynı yatağa girmeniz bile size zulum olur
Diyeceğim o ki
mutlaka ne kadar kararlı olduğunuzun karşı taraf farkına varsın

Sizi döven pisliği düşünmeyin artik.Siz ne hissediyorsunuz? ne istiyorsunuz? yada ne istemiyorsunuz? Bu sizin hayatınız.Çocugunuzu almasi mümkün değil.
Boşuna yıllarinizi heba etmeyin.

sizi dövmüş. baştan beri de sevginiz büyük değilmiş bu dayak son noktası olmuş. çaresiz hissediyorsunuz çünkü işiniz geliriniz yokmuş. çocuğu senden alırım yalanına inanmayın. erkekler çocuk sorumluluğunu pek almıyor. şiddet önce hakaretle başlar sonra itip kakmayla devam eder sonra tekme tokat başlar ve en acı şekilde yaralama ölümle biter. gitgide dozu artar. boşanayım mı diye değil en kısa zamanda nasıl boşanırım diye düşünün. allahın verdiği canınız çok değerli.kimsenin sizi itip kakmasına izin vermeyin. silkelenin kendinize gelip güç toplayın.sinmeyin. dayak yemeyi hak etmiyorsunuz. eşiniz hak ettiğinizi söylerse bile inanmayın. hasta olan o. canı isterse yemek neden 2 çeşit diye bile dövebilir. lütfen kendinize değer verin.insanın evi en güvendiği yerdir.sizin hapishaneniz olmuş. korkarak yaşamayın bu hayatta.

Kendine güven, bir an önce iyi kötü bir iş bakmaya başlayın. Ailenizde herhangi birisi arkanızda durmaz mı?
Malesef durmazlar iş konusunda iş bakarım ama bebegime bakabilecek kimsem yok ne yapacağımı ne düşünecegimi bu yüzden bilmiyorum işte kendi acizligimden bıktım ilk defa bu şekilde hissediyorum bu kadar elim kolum bağlı hiç kalmamıştım

sizi dövmüş. baştan beri de sevginiz büyük değilmiş bu dayak son noktası olmuş. çaresiz hissediyorsunuz çünkü işiniz geliriniz yokmuş. çocuğu senden alırım yalanına inanmayın. erkekler çocuk sorumluluğunu pek almıyor. şiddet önce hakaretle başlar sonra itip kakmayla devam eder sonra tekme tokat başlar ve en acı şekilde yaralama ölümle biter. gitgide dozu artar. boşanayım mı diye değil en kısa zamanda nasıl boşanırım diye düşünün. allahın verdiği canınız çok değerli.kimsenin sizi itip kakmasına izin vermeyin. silkelenin kendinize gelip güç toplayın.sinmeyin. dayak yemeyi hak etmiyorsunuz. eşiniz hak ettiğinizi söylerse bile inanmayın. hasta olan o. canı isterse yemek neden 2 çeşit diye bile dövebilir. lütfen kendinize değer verin.insanın evi en güvendiği yerdir.sizin hapishaneniz olmuş. korkarak yaşamayın bu hayatta.
Şuanda sslında böyle bi durumda değiliz böyle bişey yaptığına eminim kendiside çok pişman ben bunu görebiliyorum her yolu deniyor benimle eskisi gibi olabilmek için ama ne bileyim dogru söylüyorsunuz benden fazla seven taraf hep o oldu sevgiliyken de evlendikten sonrada ama şuanda içim buz gibi ona karsı gündüzleri bu kadar degil ama akşamları inanılmaz derecede ne konuşmak istiyorum ne yüzünü görmek ne yapacağım bu şekilde kendimde bilmiyorum bazen diyorum acaba konussamda bi aile danışmanına gitsek faydası olurmu

Adam seni dövmüş, hem de eften püften bir sebeple.
Ama sen, onla konuşursam kırılır diyorsun.
Sakın kırma o mağara adamını.

Korkma.Sana el kaldıran biri seni sevmiyodur yada agır hastadır..Korkma,önce bir uzmana git durumu anlat sana bir ilaç versin kafanı topla sağlıklı karar al.Sağlıklı düşünemiyorsun ki çok normal..Üzülme vede korkma,birçok kadının başına geliyor ne yazıkki.Ben şöyle hissettim sen boşanmak istemiyorsun,olabilir hayat senin.ama senin ve eşinin tedavi olması lazım ama önce sen tedavi ol lütfen

X