- Konu Sahibi yagmuuurrrr2
-
Ahh genceciksin daha hatta çocuksun neden bunları kendine reva gördün canım benim.18 yaşımdayım 9 ay önce kaçarak evlendim düğünüm falan olmadı lise mi yarım bıraktım yaşımdan dolayı eşimin ailesiyle aynı evde yaşamaya başladık ve sorunlar sorunlar.. annesiyle bir türlü anlaşamadım beni kölesi gibi kullandı ve banada ağır geldi çünkü annem bana hiç bir iş yaptırmazdı hiçbirse bilmiyordum eşimin annesi beni bir türlü sevemedi kendimi siginti gibi hissettim eşim se bana biz kaçarak evlendik seni omuzlarında mi tasimalarini bekliyorsun dedi yeri geldi annesi şiddet de gördüm bana etmediği hakaret söylemediği laf kalmadı artık dayanamiyordum annemi babamı özlüyordum kavga ettik ve ben gidiş o gidiş 3 ay bile duramadım o evde kaçtım gittim annemin yanına ve 6 aydır annemin evindeyim hiç kimse ne arıyor ne soruyoe ben bu süreç içerisinde açıktan lisemide bitirdim ailem arkamda durdu şok şükür mezun oldum üniversite sınavına da giricem fakat ben gizli gizli eşimle konuşuyorum annemlerin haberi olmadan ve kavga ettiğimizde bana yine hakaret ediyor değişmediğini bir kez daha anlıyorum sizce napmaliyim akıl verirmisiniz lutfen
Öyle bisey bidaha yapmam şuanki hedefim sadece okulSoyluyoruzda ne oluyor?
Hala gizli gizli konusmakdan devam edersiniz.
Sonra yine ceker gidersiniz. Annenize babaniza uzuluyorum
Kız dur gaz verme askdkflflşgBanlan kiz.
Boyle sey icin banlanmiyacaginda ne icin banlanacaksin
Annesini ev işi yaptırmadıgı , her koşulda sevip sahip çıktığı için terkedip kaçıp kedisini değersiz hissettiren bir aileyi seçiyorsa asla akıllanmaz yine kaçar gider diye düşünüyorumSen neden sana bunu diyen herifle hala konuşuyorsun?
Çok teşekkür ederim abla sadece senin yorumun içimi ısıttı liseyi açıktan bitirmeme bile ailem okadar çok sevindilerki bosanma işi hallolunca zaten tamamen iletişimimiz kesilir yorumun için çok teşekkür ederimAhh genceciksin daha hatta çocuksun neden bunları kendine reva gördün canım benim.
Şimdi yalnızca toparlanmaya bak ve ailenden gizli adım bile atma , kacmişsin ama onlar yine sana kucak açmış , kızı kaçtığı için yıllarca konuşmayan görüşmeyen aileler var. Lütfen onlara ve kendine bu kötülüğü yapma , o adamla iletişimi tamamen kes emin ol toparlarsin daha yasin çok küçük ve çok daha güzelleri çıkar karşına İnşallah
Bir kez hata yapmış ve bedel ödemişsiniz. Aileniz size tekrar kucak açmış. Size tavsiyem bu şansı kaçırmayın. Aynı hata 2. Kez yapıldığında hata olmaktan çıkar ve tercih olur. Bu durumda kimseden size destek olmasını beklemeyin. Böylesine genç bir yaşta hayatınızı mahvetmeyin derim ki bunun kıyısından bir kez dönmüşsünüz.18 yaşımdayım 9 ay önce kaçarak evlendim düğünüm falan olmadı lise mi yarım bıraktım yaşımdan dolayı eşimin ailesiyle aynı evde yaşamaya başladık ve sorunlar sorunlar.. annesiyle bir türlü anlaşamadım beni kölesi gibi kullandı ve banada ağır geldi çünkü annem bana hiç bir iş yaptırmazdı hiçbirse bilmiyordum eşimin annesi beni bir türlü sevemedi kendimi siginti gibi hissettim eşim se bana biz kaçarak evlendik seni omuzlarında mi tasimalarini bekliyorsun dedi yeri geldi annesi şiddet de gördüm bana etmediği hakaret söylemediği laf kalmadı artık dayanamiyordum annemi babamı özlüyordum kavga ettik ve ben gidiş o gidiş 3 ay bile duramadım o evde kaçtım gittim annemin yanına ve 6 aydır annemin evindeyim hiç kimse ne arıyor ne soruyoe ben bu süreç içerisinde açıktan lisemide bitirdim ailem arkamda durdu şok şükür mezun oldum üniversite sınavına da giricem fakat ben gizli gizli eşimle konuşuyorum annemlerin haberi olmadan ve kavga ettiğimizde bana yine hakaret ediyor değişmediğini bir kez daha anlıyorum sizce napmaliyim akıl verirmisiniz lutfen
İletişime devam edersen boşanma işi olmaz. İletişimi keseceksin önce.Çok teşekkür ederim abla sadece senin yorumun içimi ısıttı liseyi açıktan bitirmeme bile ailem okadar çok sevindilerki bosanma işi hallolunca zaten tamamen iletişimimiz kesilir yorumun için çok teşekkür ederim
O zaman aynı şeyleri tekrar yaşamayı göze almışsın demektir, kimseden akıl istemeİlkim olduğu için vazgeçemedim
Ay ne alakaÇok teşekkür ederim abla sadece senin yorumun içimi ısıttı liseyi açıktan bitirmeme bile ailem okadar çok sevindilerki bosanma işi hallolunca zaten tamamen iletişimimiz kesilir yorumun için çok teşekkür ederim
Şuanda konuşmuyoruz zaten bosanma konusu hakkında konuştuk babamla iletişime geçeceğini söyledi daha anlatmadifim bir çok şey var beni yargilamayinAy ne alaka
Niye bosanma olunca iletisimi anca kesebiliyormussunuz?
Ayrı ev açcam falan mı diyor onu mu bekliyorsun aylardır?Şuanda konuşmuyoruz zaten bosanma konusu hakkında konuştuk babamla iletişime geçeceğini söyledi daha anlatmadifim bir çok şey var beni yargilamayin
Gizli gizli konusuyorum diyen benimŞuanda konuşmuyoruz zaten bosanma konusu hakkında konuştuk babamla iletişime geçeceğini söyledi daha anlatmadifim bir çok şey var beni yargilamayin
Dedi zaten dönmem için yapmadığı şey kalmadı ama ben birdaha aynı hatayı yapmamAyrı ev açcam falan mı diyor onu mu bekliyorsun aylardır?
18 yaşında ne acelen vardı koştur koştur evlendin. Annene yapmadığın temizliği yaparsın işte böyle. Boşuna dememişler akılsız başın çilesini ayaklar çeker. Baştan akıl alıp büyüklerini dinleyecektin. İş işten geçmiş bi kere18 yaşımdayım 9 ay önce kaçarak evlendim düğünüm falan olmadı lise mi yarım bıraktım yaşımdan dolayı eşimin ailesiyle aynı evde yaşamaya başladık ve sorunlar sorunlar.. annesiyle bir türlü anlaşamadım beni kölesi gibi kullandı ve banada ağır geldi çünkü annem bana hiç bir iş yaptırmazdı hiçbirse bilmiyordum eşimin annesi beni bir türlü sevemedi kendimi siginti gibi hissettim eşim se bana biz kaçarak evlendik seni omuzlarında mi tasimalarini bekliyorsun dedi yeri geldi annesi şiddet de gördüm bana etmediği hakaret söylemediği laf kalmadı artık dayanamiyordum annemi babamı özlüyordum kavga ettik ve ben gidiş o gidiş 3 ay bile duramadım o evde kaçtım gittim annemin yanına ve 6 aydır annemin evindeyim hiç kimse ne arıyor ne soruyoe ben bu süreç içerisinde açıktan lisemide bitirdim ailem arkamda durdu şok şükür mezun oldum üniversite sınavına da giricem fakat ben gizli gizli eşimle konuşuyorum annemlerin haberi olmadan ve kavga ettiğimizde bana yine hakaret ediyor değişmediğini bir kez daha anlıyorum sizce napmaliyim akıl verirmisiniz lutfen
Hiçbir şey yaptığı yok, rahat yatağına yayıldığı yerden ağzı dili ile konuşuyor. Ne tatlı herifse ağzı ile 6 ay oyalamış hakkını da vermek lazım şimdi.Dedi zaten dönmem için yapmadığı şey kalmadı ama ben birdaha aynı hatayı yapmam
Ay harbiden daha çocuksun.Çok teşekkür ederim abla sadece senin yorumun içimi ısıttı liseyi açıktan bitirmeme bile ailem okadar çok sevindilerki bosanma işi hallolunca zaten tamamen iletişimimiz kesilir yorumun için çok teşekkür ederim
Çok özür dilerim ama bir insan işine gelince çocuk işine gelince yetişkin olamaz, yok öyle bir dünya. Evden kaçıp ev üstüne ev kurabilecek kadar kendini yetişkin hissediyorsa yetişkindir. Niye çocuk muamelesi yapalım? Anasının evinde iş yapmayan çocukken, onu okutan bir ailesi varken el alemin tuvaletini temizlemesi çocukluk mu?Karşınızda 18 yaşında bir çocuk var sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?