Evliliğim bitiyor

Ahh genceciksin daha hatta çocuksun neden bunları kendine reva gördün canım benim.
Şimdi yalnızca toparlanmaya bak ve ailenden gizli adım bile atma , kacmişsin ama onlar yine sana kucak açmış , kızı kaçtığı için yıllarca konuşmayan görüşmeyen aileler var. Lütfen onlara ve kendine bu kötülüğü yapma , o adamla iletişimi tamamen kes emin ol toparlarsin daha yasin çok küçük ve çok daha güzelleri çıkar karşına İnşallah

Çok teşekkür ederim abla sadece senin yorumun içimi ısıttı liseyi açıktan bitirmeme bile ailem okadar çok sevindilerki bosanma işi hallolunca zaten tamamen iletişimimiz kesilir yorumun için çok teşekkür ederim

Bir kez hata yapmış ve bedel ödemişsiniz. Aileniz size tekrar kucak açmış. Size tavsiyem bu şansı kaçırmayın. Aynı hata 2. Kez yapıldığında hata olmaktan çıkar ve tercih olur. Bu durumda kimseden size destek olmasını beklemeyin. Böylesine genç bir yaşta hayatınızı mahvetmeyin derim ki bunun kıyısından bir kez dönmüşsünüz.

İletişime devam edersen boşanma işi olmaz. İletişimi keseceksin önce.

Ay ne alaka
Niye bosanma olunca iletisimi anca kesebiliyormussunuz?

Çocuk hata etmiş ve akıl istiyor destek istiyor. Banlanmaktan korkmasanız söveceksiniz. Bu mu destek? Karşınızda 18 yaşında bir çocuk var sadece.

Ablacım ayrıl kurtul kendine gel. Psikolojik olarak da iyi değilsin. İyi olursun. Okulunu oku ciddi bir şey yapacağın zaman da çevrende güvendiğin akıllı bulduğun insanlara sor tamam mı?

Ya siz ne sandınız ki 18 yaşında kocaya kaçarken? Bir de iş bilmezdim, yapmazdım demişsiniz. Gittiğiniz yer kendi eviniz bile değil kayınvalidenin evi. Kadın sizi gönül rızasıyla almamış oldu bittiye getirmişsiniz kaçıp gitmişsiniz hoş geldin prenses gel baş köşede otur mu diyeceklerdi? Şükredin ki aileniz sizi eve geri alsın. Büyük sözüme tövbe kız çocuğum var ama beni ezip, silmeyi göze alıp yok sayarak kaçıp giderse evime tekrar alır mıyım bilemedim. Minnet edeceğinize hala akıllanmamışsınız eşiniz olacak adamla görüşüyorsunuz. Dayağını mı özlediniz? Elalemin evinde hizmetçilik yapasınız mı var tekrar? Ne yapmalısınız boşanmalısınız elbette

18 yaşında ne acelen vardı koştur koştur evlendin. Annene yapmadığın temizliği yaparsın işte böyle. Boşuna dememişler akılsız başın çilesini ayaklar çeker. Baştan akıl alıp büyüklerini dinleyecektin. İş işten geçmiş bi kere

Dedi zaten dönmem için yapmadığı şey kalmadı ama ben birdaha aynı hatayı yapmam
Hiçbir şey yaptığı yok, rahat yatağına yayıldığı yerden ağzı dili ile konuşuyor. Ne tatlı herifse ağzı ile 6 ay oyalamış hakkını da vermek lazım şimdi.

Ay harbiden daha çocuksun.

Karşınızda 18 yaşında bir çocuk var sadece.
Çok özür dilerim ama bir insan işine gelince çocuk işine gelince yetişkin olamaz, yok öyle bir dünya. Evden kaçıp ev üstüne ev kurabilecek kadar kendini yetişkin hissediyorsa yetişkindir. Niye çocuk muamelesi yapalım? Anasının evinde iş yapmayan çocukken, onu okutan bir ailesi varken el alemin tuvaletini temizlemesi çocukluk mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…