evliliğim bitiyor çok üzgünüm:(

bence de yolla gitsin

her şey bir tarafa,bir evliliğin içinde karı koca dışındaki herkes bu kadar bilgi ve söz sahibi olursa o işten hayır gelmez

bir erkeğin gururuna dokunacak bir laf etmişsiniz, bu bir gerçek. fakat öfkesi geçtikten sonra oturup düşünse ki, siz o sözü yüreğinizin acısından mutsuzluktan söylediniz. adeta can havliyle..bilirim, insanın canı çok acıdığında karşısındakini de acıtmak ister. daha 10 aylık eşini iki balık uğruna bu kadar kırıyorsa bir erkek, değer yargıları çok farklı işliyor demektir. size bugün değer vermeyen bu adam, yarın hiç değer vermeyecek diye düşündüm ben..

belki dışardan yorum yapmak kolay ama
okurken şu geldi aklıma neden sene balığa gitmiyorsun eşinle? belki sende çok seveceksin balık tutmayı yada o balığa gittiğinde sende başka bir uğraş bul kendine
bence eşini bi şekilde ikna et karşına al ve konuş yepyeni temiz bir sayfa açalım de herkes eteğindeki taşları döksün içinizdeki herşeyi kusun ki tekrar kavga etmeyin

benim nişanlımda futbol delisi iddaa manyağı resmen bir laf söyledim iki laf söyledim baktım olmuyor vazgeçemiyor ona eşlik etmeye karar verdim ve daha mutlu olmaya başladı

erkekler yaşları kaç olursa olsun 5 yaşındaki çocuk gibiler hep...

arkadaslar ben kolay kolay böyle yorum yazmam..
son zamanlarda aldatıldım aldatılıyorum..dövüldümm dövüldüm ama köpek gibi seviyorum
konularından sonra bu yorumu yazartak tepkiyi görmek istedim
çünkü konuya göre haksızlıga ugradıgını düşündüğümüz konu sahibi ,
sonra dönüyor siz benim kocamı ne kadar iyi tanıyosunuz bi tanedir o deyip yoruma kapattırıyor konuyu
bu yüzden en iyisi yorum yapmamak..
yoksa ne benim boşan dememle boşanır nede bizim aklımıza ihtiyacı var..

gerçekten üzüldüm aranızda böyle durumlar olması gerçekten aşılması zor gibi duruyor evet yüzgöz olunduktan sonra toparlaması gerçekten çok zor olabiliyır hatta imkansız gibi yüreğinizdeki acıyı tahmin edebiliyorum ama ne mutlu ki size meslek sahibi bir bayansınız evde oturan bir bayan olsanız daha çok bunalıma güvensizliğe düşebilirdiniz hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun akışına bırakın bence bu süreçte sizde daha mantıklı kararlar verebilirsiniz

öncelikle durumunuza üzüldüm..ve ben biliyorum ki burada için açan insanlar zaten bizim aklımızla iş yapacak değiller sadece konuşaçak fikir alcak kimseleri yani olaya objektif bakacak kimseleri olmadığı için yazıyorlar.tabiki bir yuvayı yıkmak çok acı ama yuvayı yapan dişi kuştur herzaman..ki bide ikinizde olgun okumuş meslek edinmiş insanlarsınız.biraz daha mantıklı düşünmek lazımmış ama olmamış.
bece seviyorsan önce içinde bulunduğunuz durumu bi gözden geçirip tekrar oturup konuşun derim .ha ilerdede düzelirse ben olsam balık tutmaya giderdim kocamla:)
allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inş...

Çok üzüldüm sizin adınıza da, derdini dinledim derdimden utandım gibi birşey oldu.İnşallah hakkınızda hayırlısı olur, ya barışır kaldığınız yerden devam edersiniz yada karşınıza öyle birisi çıkarki bütün yaşadıklarınızı unutturur bilmiyorum ki ne diyeceğimi hangisi sizin için hayırlısıysa onu diliyorum.ve tabii kendimi için de aynı şekilde, Allah yardımcımız olsun...

Bütün yorumlara teşekkür ediyorum arkadaşlar sağolun;

Bu konuyu açtığım günden beri görüşmedik eşimle.Bir kaç mesajlaşma oldu, en son söylediğin sözler kulaklarımda yankılanıyor nasıl unutturacaksın bana bu sözlerini falan gibisinden şeyler yazdı.Sanki bugüne kadar bizim evliliğimiz mükemmel ilerliyordu kendisi hatasız dört dörtlüktü, şimdi gelinen bu noktada bütün suçu o sözlerimden dolayı bana yüklemeye çalışıyor.Ne söylemem gerektiğini kestiremediğim için hiç cevap yazmadım. Tamam haklısın kastımı aştı özür dilerim desem, ki bunu daha önce yapmıştım genede sorun çözülmeyecek.Bütün yanlışlarını hatalarını eksiklerini bir tarafa bırakıp onlara hiç değinmeyip ben değinmeye çalışınca da bağırıp çağırıp kavga çıkarıp sürekli o sözlerin etrafında dönüp duracak.Karar aldım, sessiz kalmayı tercih ediyorum ne yazarsa yazsın ne söylerse söylesin cevap vermicem, ta ki öfkesi geçip sağlıklı düşününceye kadar.Bunun sonucu da ne olur bilmiyorum ne karara varır, kendi hatalarını eksiklerini de göz önüne alarak bu evliliğe bir şans daha vermeyi düşünürmü yoksa bitirmek mi ister Allah'tan hayırlısı.

Bu arada bugün bir rüya gördüm, daha doğrusu kabus.Boşandık rüyamda ve çok kısa sürdü, nikah işlemi gibiydi ikişer şahitle oturduk masaya ve imzak attık bitti, boşandık( Sabah çok kötü kalktım moralim sıfır, inşallah aklımda sürekli bu olduğu için gerginlikten görmüşümdür bu rüyayı, Allahım inşallah haberci bir rüya değildir tersi çıkar.Rüya yorumlayabilen arkadaşlar varsa aramızda yorumlarınızı beklerim.

arkadaşım bende seninle benzer şeyleri yaşadım.benzer derken eşimle benim de fazlasıyla sorunlarımız vardı.2 yıllık evliyim 5 aydır ayrı yaşıyorum.kızım var ve çalışıyorum.hayat o kadar zorki.sanırım senin çocuğun yok.bu yüzden şanslısın.2*2=4 nasıl kesin bir sonuçsa insanların değişmeyeceği de o kadar kesin.sadece karşı taraf için değil bizim için de aynı şey geçerli.eğer anlaşamıyorsanız hiç uzatma.Sizin ilişkiniz kangren olmuş kesip atmaktan başka yolu yok derim ben.
son karar senin iyice düşün ölç tart.ama duygusal karar verme mantıkığını kullan o her zaman doğruyu söyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…