Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allahım önce sabrını versin ben neler yaşadım herkez biliyor burdaki arkadaşların çoğu diyelim.... benim ki 4 aylıktı 5 aydırda babamın evinveyim 2 aylık hamileydim çocuğum karnımda öldü bi kavga sonucu.... sonuç mu boşanma davası açtım bekliyorum hiç birşey düzelmiyor onun ailesi hiç aramadı karışmıyor sanki gelinleri değilim benim ailem onu istemiyor mutlu olacağıma inanmıyorlar... dönsem bu 5 aylık yaralar kapanırmı sil baştan başlamaya gücümüz yetermi sanmıyorum artık yüz göz olduk hiç bi yara kapanmıcak ve hep önümüze çıkacak.
Çok zor yaşayamadığın herşey içinde bi yara çocuğum 1 hafta sora doğacaktı ölmeseydi evim saray gibiydi elimde hiç bişey kalmadı ne çocuğum ne kocam ne evim ne hayallerim seviyordum da ama bak olmadı....
herşeyin hayırlısı olsun senin adına allahım yardımcın olsun sabrını artırsın okudum ağladım... benim ilk ailemin yanına geldiğim günler geldi aklıma zor biliyorum ama allah yardım ediyor...
kimse evlilik bitsin istemez ben istermiydim böyle içimde uhdeler kalsın ama baştan böyle sarsıldıysa ufak birşey olsa daa sebebi bu işten hayır gelmiyor. en doğru karar senin ama sadece sevmekle olmuyormuş evlilik ne yazık ki..