İkinizde aşırı tepki vermişsiniz birbirinize...Bir de olaya aileler karışınca iş daha çıkmaz bir hal almış...
Bırkasaydınız birbirinizi biraz daha rahat, birbirinize alışırdınız...Balayında yalnız kalmışsın evet hiçkimse yalnız kalmak istemez ama sende kendine göre tadını çıkarsaydın, gezseydin daha sonra o da seninle gelmek isteyecekti belki...Balayına bile çıkamayan insanlar var benim gibi ama oluruna bıraktım mecbur. Eşini seviyorsan zamana bırakıcaktın biraz..İlk zamanda alışabilir mi insan birbirine hemen?...
Gerçi şimdi o kadar çıkmaz hal almış ki, boşanalım diye konusu geçmiş...
Ben boşanalım kelimesinin söylenmesini yanlış buluyorum kulak alışıyor zamanla. Boşanacağı yoksa bile işler hangi boyutlara varıyor...En son söylenicek söz ama olmuş bi kere...
Aileler de olgunluk gösterememiş malesef...İş size düşüyor bence...Evlilik bile yaşayamamışsınız ki doğru düzgün...Gerçekten birbirinizi seviyorsanız ikinize düşüyor iş, ortak adım atmalısınız. İkinizde hatalarınızı kabul etmeli mümkünse evlilik psikoloğuna gidin. Büyükler üstüne düşen görevi yapmadıkları için psikolog daha objektif bakmanıza yardımcı olacaktır.
Herkes kendi ailesine güzel bir şekilde anlatıcak bizi kendi halimize bırakın bir süre diye... Lütfen evliliğinizi yaşamadan, doğu dürüst eşinizi tanımadan boşanmaya karar vermeyin...İkiniz de bir fırsatı hak ediyorsunuz...Yine de siz bilirsiniz tabi...Bu sadece benim düşüncelerim..Hayat sizin..Tercihler sizin...
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...
1 laf tasimasi ilk buyuk hata (cunku 3. kisilerin karistigi isten hayir gelmez)
13 gunde kim bilir kadina ne yaptida balayinda kadin basti gitti
madem seni yanliz birakacakti 2 gun boyunca, neden tatile gittiniz?
bu adamda bi sorun var gibi :44:
kendisine sordum neden bittiğini, kadın demişki "benim bekleyenim var seni istemiyorum" tabii bu eşimin iddası ne derece doğru bilemiyorum başka da araştırabileceğim sorup soruşturacağım kimse yoktu zaten.
ben 33 yaşındayım devlet memuruyum ama biraz safım sanırım. dedimki bununla tanışınca , onu beğenme bunu beğenme armudun sapı üzümün çöpü derken evde kalacaksın yalnızlıktan korktum açıkcası, bak yaşıtların evlendi çoluk çocuğa karıştı dedim kendi kendime böyle giderse bundan sonra hep dullar çıkacak karşına ve böyle düşünerek hayatımın hatasına yaptım.bayanlara tavsiyem asla yaşım geldi geçiyor yalnız kaldım telaşıyla evlilik yapmasınlar(
anacım bu adamdan sana koca olmaz yolla gitsin...
zaten yüzgöz olmuşunuzz...
ne kadar kolay yolla gitsin!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?