evliliğim bitiyor çok üzgünüm:(

1 laf tasimasi ilk buyuk hata (cunku 3. kisilerin karistigi isten hayir gelmez)
13 gunde kim bilir kadina ne yaptida balayinda kadin basti gitti
madem seni yanliz birakacakti 2 gun boyunca, neden tatile gittiniz?

bu adamda bi sorun var gibi :44:

İkinizde aşırı tepki vermişsiniz birbirinize...Bir de olaya aileler karışınca iş daha çıkmaz bir hal almış...

Bırkasaydınız birbirinizi biraz daha rahat, birbirinize alışırdınız...Balayında yalnız kalmışsın evet hiçkimse yalnız kalmak istemez ama sende kendine göre tadını çıkarsaydın, gezseydin daha sonra o da seninle gelmek isteyecekti belki...Balayına bile çıkamayan insanlar var benim gibi ama oluruna bıraktım mecbur. Eşini seviyorsan zamana bırakıcaktın biraz..İlk zamanda alışabilir mi insan birbirine hemen?...

Gerçi şimdi o kadar çıkmaz hal almış ki, boşanalım diye konusu geçmiş...

Ben boşanalım kelimesinin söylenmesini yanlış buluyorum kulak alışıyor zamanla. Boşanacağı yoksa bile işler hangi boyutlara varıyor...En son söylenicek söz ama olmuş bi kere...

Aileler de olgunluk gösterememiş malesef...İş size düşüyor bence...Evlilik bile yaşayamamışsınız ki doğru düzgün...Gerçekten birbirinizi seviyorsanız ikinize düşüyor iş, ortak adım atmalısınız. İkinizde hatalarınızı kabul etmeli mümkünse evlilik psikoloğuna gidin. Büyükler üstüne düşen görevi yapmadıkları için psikolog daha objektif bakmanıza yardımcı olacaktır.

Herkes kendi ailesine güzel bir şekilde anlatıcak bizi kendi halimize bırakın bir süre diye... Lütfen evliliğinizi yaşamadan, doğu dürüst eşinizi tanımadan boşanmaya karar vermeyin...İkiniz de bir fırsatı hak ediyorsunuz...Yine de siz bilirsiniz tabi...Bu sadece benim düşüncelerim..Hayat sizin..Tercihler sizin...

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...

inşallah, olgun fikirlerinize ve güzel dileklerinize teşekkür ederim.

allahım önce sabrını versin ben neler yaşadım herkez biliyor burdaki arkadaşların çoğu diyelim.... benim ki 4 aylıktı 5 aydırda babamın evinveyim 2 aylık hamileydim çocuğum karnımda öldü bi kavga sonucu.... sonuç mu boşanma davası açtım bekliyorum hiç birşey düzelmiyor onun ailesi hiç aramadı karışmıyor sanki gelinleri değilim benim ailem onu istemiyor mutlu olacağıma inanmıyorlar... dönsem bu 5 aylık yaralar kapanırmı sil baştan başlamaya gücümüz yetermi sanmıyorum artık yüz göz olduk hiç bi yara kapanmıcak ve hep önümüze çıkacak.

Çok zor yaşayamadığın herşey içinde bi yara çocuğum 1 hafta sora doğacaktı ölmeseydi evim saray gibiydi elimde hiç bişey kalmadı ne çocuğum ne kocam ne evim ne hayallerim seviyordum da ama bak olmadı....
herşeyin hayırlısı olsun senin adına allahım yardımcın olsun sabrını artırsın okudum ağladım... benim ilk ailemin yanına geldiğim günler geldi aklıma zor biliyorum ama allah yardım ediyor...

kimse evlilik bitsin istemez ben istermiydim böyle içimde uhdeler kalsın ama baştan böyle sarsıldıysa ufak birşey olsa daa sebebi bu işten hayır gelmiyor. en doğru karar senin ama sadece sevmekle olmuyormuş evlilik ne yazık ki..

Arkadaşım belli ki eşini seviyorsun ve ayrılmak istemiyorsun.Bence biraz birbirinizden uzak durun sürekli arayıp durma, biraz kendi başınıza kalın.
Ama dediğin gibi eşinin ailesi onu destekliyorsa toparlanmanız biraz zor.Çünkü ayrı olduğunuz bu süre de eşinin ailesi onu dolduracaktır sana karşı.
Eğer eşinden bu evliliği kurtarmak için bir çaba görürsen bence sende çabala yuvanı kurtarmak için.
Zamana bırak bence eğer ayrılmak istiyorsa da birşey yapamazsın adam alışmış çünkü, ne derler bilirsin alışmış kudurmuştan beterdir.

Konuda herşeyi bir tarafa bıraktım ben 'Beni böyle yanlız bırakırsan her türlü yanlışa düşerim' gibisinden olan lafa taktım.. Bunu balık için sizi yanlız bıraktı diye kocanıza söylediyseniz yanlış bence.. Çoğu erkek bu laftan evliliğini anında silip atar.. Gerçi sizde bunun yanlış olduğunun farkındasınız ama.. Ne diyim işte iki düşünüp bir konuşmak gerekiyor.. Yapılan hatanın söylenen sözün telafisi yok.. Umarım ortak bir noktada birleşirsiniz.. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
Merhaba,
Eşinin balayında bile gidip balık tutması 10 aylık evliyken otelde iki gün seni bırakıp balık tutmaya gitmesi çok garip. Bi erkek ne kadar balık severse sevsin eşiyle otelde vakit geçirmek onun için en eğlenceli uğraştır bence. İşin başından beri bir sorun var gibi geldi.
Kendinizi suçlu hissetmeyin. Evlilikte sizin alttan aldığınız, sabır gösterdiğiniz kadar onun da azıcık balıktan feragat etmesi sizin yanınızada olması birbirinize özel zaman ayırmanız gerekirdi. Karı kocaların birbirleriyle sohbet etmesi evliliği güçlendiren ayakta tutan kişilerin birbirine olan saygısını inancını ve güvenini güçlendiren en önemli unsur bence.
Bu evlilikte çok yara almışsınız. Bir yaştan sonra da insanın kafası kaldırmaz böyle çatışmaları. insanlar 30'undan sonra asla değişmez inancındayım. Yani düze çıkmak çok zor gibi görünse de eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz. Mücadele edip etmeme kararı yine de sizin. Ama kendinizi suçlu hissetmeyin nolur. Erkekler hep kadınların suçlu hissedip ezilmesini isterler. Böyle yönetmesi daha kolay çüknkü.

Allah yardımcınız olsun.

Biraz kafa dinleyin bence uzak kalın birbirinizden. İkiniz de yaşlarınızın gerektirdiği gibi davranmamışsınız. Gereksiz kıskançlıklar, birde söylediğiniz söz gerçekten hata olmuş.
Tamam eşiniz bu noktaya getirmiş olayları ama bakın herkes şuanda bu sözünüzden dolayı sizi hatalı biliyor, ve eşinizi daha da dolduruyor,
Kimse evladına laf kondurmaz hele ki böyle olaylarda asla, Doğru olan bu değil ama, gerçek bu.

Eşinizin balık avı tutkusu da hastalık derecesinde sanırım (Balayınız bile bununla geçtiğine göre, belki ilk eşiyle de bu yüzden ayrılmışlardır). Ayrıca balık avı için insan eşini otelde 2 gün bırakıp gider mi? hastalıktan başka bir şey değil. Eşi avcı olup ta mutlu olan kadın var mı? ki. Hobi ayrıdır, Hastalık ayrıdır.

Bence ne olursa olsun eğer ayrılmak istemiyorsanız Özür dileyin, ve onunda hatalarından dolayı özür dilemesini sağlayın şu av olayını azaltmasını söyleyin, söz alın. Aileleri kesinlikle kenara bırakın. Karışmamalarını söyleyin. Sonrasında yok nasıl yüzyüze bakıcak aileler, biz vs düşünmeyin Siz eşinizle mutlu olduktan sonra klimseye laf düşmez. Ama önemli olan mutlu olabilmek.

Allah hakkınızda hayırlısını versin.

Son düzenleme:

Kesin ilk eşiyle 13 günlük evliliğinde balayında 13 gün boyunca balığa gitmiştir kadın da boşamıştır :):)

Kesin ilk eşiyle 13 günlük evliliğinde balayında 13 gün boyunca balığa gitmiştir kadın da boşamıştır :):)

Kesin ilk eşiyle 13 günlük evliliğinde de balayında 13 gün boyunca balığa gitmiştir, kadın da bunu boşamıştır :):)

Belki düz mantık olacak ama 13 günlük karısını bırakan,10 aylık karısını da bırakır.

Hiç geri adım atma,alttan alma huyu yok herhalde.
Ailesi de yapıcı değil,hemen kesip atıveriyorlar.
Tabii ilk eşinden neden ayrıldığı da önemli.
Acaba böyle inat uğruna mı ayrıldılar yoksa daha vahim bir sebep mi vardı ?

Balık hobisini,evlenmeden önce farketmemiş miydin ?
Çok hasta derecesinde hobisi olan birisi bile,balayında eşini bırakmaz.

Nedense,aklıma cinsel sorunları olabileceği geldi.

Sen şimdi kendi aranızdaki sorunları pas geçip,aileler barışmamızı istemiyor diyorsun.
Ama barışsanız yine aynı noktaya geleceksiniz.Halledilmiş birşey yok.

Seviyorum diyorsun,nesini seviyorsun mesela ?
Paylaştığımız birşey bile yok diyorsun.Sana iyi davranmıyor.
Eee nesini seviyorsun,bir düşün.

şimdi iyimi oldu. sen evlenince susanlar evlendi ama boşandı diyecekler yani milletin lafı sözüne bakarsak bir gıdım yol gidemeyiz.... en iyisi sen boşanma ya boşandı derlerse?!! ne yaparsın ozaman?

söylecek bir şey bulamıyorum.eşi eminim 13 günlük eşiylede severek evlenmiştir.sevgi eşin için kolay sanırım.ben 4 aylıkken severek istemeyerek boşandım çok ağladım.hala ağlıyorum.sebep ailelerin işe karışması karıştıranda eşimdi.ilgisizlikti.emin ol erkekler biz bayanlar kadar uğraşmıyor evlilikleri için çünkü toplum onlara erkeksin senin için sorun olmaz mesajını verdiği için.boşandım evet ve boşanmış erkeklerden korkuyorum.çünkü o da bir kadını ağlattı diyorum.boşanan bir bayan olarak ben bekar biriyle evlenemiyorum.ama erkekler evlenebiliyor.çünkü biz kadınlar onlara öğrettik bunu sen erkeksin sorun olmaz.

söyleyene değil,söyletene bak diye boşuna dememişler...tmm sizin söylediğiniz hiç hoş değil ama ne demek otelde 2 gün yalnız bırakmak.

balık tutmak keyifli bir hobi olabilir ama hobilerimizle boş vaktimizde uğraşırız.tepki vermekte çok haklısınız bence.kriz anlarında tasvip etmesemde istenmeyen kelimeler çıkabiliyor.bunun yüzünden boşanılırmı.

ohh ne güzel evlen evlen,birini 13 günde diğerini bikaç ayda boşa gitsin.kayıtlı flört yaşıyor sanki beyfendi.

söyledıgın sozde sonuna kadar haklısın kadın aldatırsa ılgısızlıkten sevgısızlıkten aldatır kulagında kupe olur bundan sonra kocanında bunu gec suclu degılsın asla

esın tamamen suclu nıyemı cocuk gıbı herseyı anlatması ne kadar sacma
her evlılıkte olur tartısmalar ayrılıklar ama ıcerde kalır ıste ozaman cozulur

kendımden bılıyorum nışanlıyken esımle seslerımızı yukseltsek anneme anlatıyordum nerdeyse ayıracalardı bızı anlasamıyosunuz dıye kı delı gbı aşktan tarısıyoduk
sımdı evlıyız tartısmalrımız oluyor ama ertesı gunu hersey gecıyor ve bız kımseye anlatmadıgımız ıcın cok kolay atlatıyoruz en buyuk hatanız bu eger o huyunu aşabılırsen gerısı gelır

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…