- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcınız olsun canım,umarım selamete çıkarsınız tez zamanda.
çok üzüldüm durumuna,inş Allahım yüzünü güldürür.
Kocan bu forumdaki eslerin icinde en saf kisi. Lütfen kusura bakma. Sinirimden sigara yaktım.
Merak etiklerim var. İlki, VERGİ BORÇLARINI NEDEN ESIN ÖDÜYOR?
Neden? Kredi kartı bahane olamaz. Madem öyle, ilk kazığı yediğinde esın şirket adına kredi kartı çıkartmalarını isteseydi. Böyle birşey var mı yaa??
Digeri, sen neden tazminatını verdin? En büyük hatalardan biri de bu olmuş.
Şirketin parası yoksa ve esın de kredi kartıyla ödeme yapıyorsa ve eşinin maaşını da şirket oduyorsa, esın buradaki mantık hatasını gözlerine sokmuyor mu? Emin ol ki esın şirkete verdigi paralarla kendisine bir is kurabilirdi.
Senin yerinde olsam, tüm hesap ekstrelerini alır, o iğrenç abileri ziyarete gider ve o paraları soke soke alırdım.[/QUOT
hemen merak ettiklerine cevap vereyim vergi borçları taksitlendirilmiş niye sen yatırıyosun diyorum işyerine bugün uğramadılar ee parada yoktu ceza yemiyelim dedim onu yatırcaklar merak etme diyor kat çıkarttılar ama hep dolu hiç boş olduğunu bi işe yaradığını ben görmedim şahsen açıkçası biz maaş almıyoruz arada 50-100 oda para olursa kredi kartından yiyoruz abiside canı ne kadar isterse o kadarını yatırıyo başlarda saftım bende aman hepimiz ordan ekmek yiyoruz diyodum verdim işte sonra gördüm günümü herşeyin farkında demiştimya abilerinin ayrı hesapları var eşim muhasebeye bakıyo ama gelen para onun hesap tuttuğu yere gelmiyor hoop abi hesabına hal böyle oluncada benim saf hep hapı yutan oluyo
çok haklısın hiç kusura bakmadım...
Borcun ne demek olduğunu bilirim..benimde sana yakın borcum var benim adamda aksine çok rahat ben senin gibiyimm çok zor durumdayımm o şimdi uyuyor gamsız adamın teki ben uyuyamıyorum kafama takmaktann offf offf
canım senin eşin gayet umursamaz ve rahat.
insan bir kere kazık yer sonrasında kaçar.
niye kartını onlara kullanıyor.
borca gelen mi oldu. abisinin adı neyse
x bey şu an yok şu zaman gelir ben elemanım çalışan diyecekti.
ne diye üstlendi.
abilerde rahat nasıl olsa enayi kardeş var oh ne ala memleket.
tabi para diyeceksin yavrun var ihtiyaçlarına para yeter mi?
hemen klasik laf sen beni değil parayı seviyorsun.
eşinle ciddi bir konuşma yap.
böyle çaresiz durma canım.
süre ver şu zamana kadar abinleri bırakıp başka iş bul.
borçlarıda ver üstlerine.
yeter benim çektiğim.
düzelmezsen ben yokum de.
deli oldum sinirden ev borca satılır mı hiç?
eşin abilerinle çalışmaya devam ederse durumuzunuz düzelmez.
Allah yardımcınız olsun. eşiniz haddinden fazla iyi niyetle düşünüp kardeşlerine fazla veriyor. bu zamanda kimse kimsenin hakkını kollamıyor ama maalesef. kardeşleri de ona sahip çıkmalı iken sömürüyorlar. bu hayat böyle işte, insanlara durması gereken yeri bildirmezsen yeri gelir kendi öz kardeşin bile sömürür seni...
bu saatten sonra eşiniz abilerine karşı çıkıp kendi hakkını verdiklerini alabilir mi bilmiyorum. bu zamana kadar bunu yapmamış biri sanırım bundan sonra da zor yapar. aslında senelerdir sizin bu konuda ona izin vermemeniz gerekirdi. maalesef sizde iyi niyetinizin kurbanı olmuşsunuz. eğer daha başta bu gidişatı durdursaydınız, eşiniz yapmasa da siz ona yapması gerekenleri bir koç gibi gösterseydiniz durumlar böyle gelişmeyebilirdi. tabi olan olmuş, bundan sonra ne yapılabilir ona bakmak gerekir.
eşinizin durumları ''hallederiz''le geçiştirmesine izin vermeden bu konuda ne kadar ciddi olduğunuzu göstermenin zamanı geldi. sizin çıkıp abilerle konuşmanız durumu pek çözemeyeceğinden onu teşvik edin ama teşvikiniz kuru kuru yap et lafları ile olmasın. bu saatten sonra eşinbize ''ya yapar hakkını alır borçları sildirir ve bizi bu durumdan kurtarırsın ya da ben giderrim '' demeniz gerekir vce bunda da ciddi olmanız gerekir.
eğer yapmazsa ona göre ayrılma kararınızı vereceğinizi de söyleyin. sizin bu ciddi duruşunuz onu korkutup yıllardır yapmasuı gerekenleri yaptırabilir yoksa bunun haricinde düzen aynı gider...
ayrıca kendinizi tüketmeyin bu şekilde, eşinizin sorumluluklarını siz yüklemeyin, altında ezilirsiniz bu yüklerin. çocuğunuz olsa da kendinizi böyle tüketmeye değmez, eğer değişmesini istiyorsanız bazı şeylerin; tekneyi sallayın. yoksa değişmez birşeyler. bazı şeyleri göze alın; ayrılmayı mesela. ancak bu şekilde istediklerinize kavuşabilirsiniz...
canım çok zor durumda olduğunu anlıyorum.
ama borçlar nasıl bitecek merak ediyorum.
tek yapacağın bol bol dua okumak.
birde arkadaşın dediği gibi yükün altına sen girme.
bırak eşin boğuşsun.
tamam iyi niyetlidir ama fazlası insana zarar verir.
peki senin adına çekilen kredi düzenli ödeniyor mu?
bnkayı arayıp öğrensene kredi senin adına zaten.
birde ordan süpriz yaşama bence.
abisi para verecekte o ödeyecek.
tutarı ne kadar yani çokmu diye sordum.