Evliliğim beni boğuyor :( Artık gücüm kalmadı....

- Konuşun diyoruz, iletişim preoblemimiz var konusamiyoruz diyorsunuz.

- Dişinizi gösterin, kendiniz cikin, arkadaş edinin diyoruz, izin vermez rezil eder diyorsunuz.

- Boşanın diyoruz, babam istemez eşim bırakmaz diyorsunuz.

Bunlardan başka çözüm var mı sizce?

70 yaşında dede bile eşinizden daha enerjiktir.bu ne böyle içi geçmiş.insanın enerjisini emer bu.

Böyle bir adamı çekmek zorunda değilsin. Okurken sinirlerim tepeme zıpladı, yazık değil mi ömrüne senin??????

Taş yesin !!!

Çok enteresan bu kadar olumsuzluk bir adamda nasıl Birleşmiş.işin çok zor...

İnsan taş olsa çatlar

27 yasa takildim 27 yasinda sizinle evlenmis ve gec mi bu yas

Okurken boğuldum , seni nasıl boğmasın bu evlilik Rossella ?

Miskin bir adam çok belli . G...nü kaldırıp gezmek zor geliyor .

İkincisi cimri . En ufak şeye ne gerek vardı diyip resmen masraf hesabında ...

Ve kıskanç. Öyle olmasa aman bana sarmasında kendi gezsin der , sana karışmazdı.

Konuşup biraz cinnet modunda düzeliyor çünkü dediğim gibi adam öyle tembel ki ; bu rutin hoşuna gidiyor . Boşanmak gibi macerada sudan çıkmış balığa döner .

Konuşacaksın başka yol yok.
Gerekirse her seferinde plan yapan , bir şeyler ayarlayan sen olsan da...

Yeni düzen bu diyeceksin ... madem sende hareket yok ya bana uy ya ayrılık !

Bende olsam bende alinirdim soz verip yapmazsa.
Ama galiba siz dahada bi hassassiniz hamilelikten dolayi.
Aglamaklisiniz.
Bence bazen kadinda ipleri eline almali.
" benimle tatil ayarlamiyor" diye uzulmek yerine " surya gidelim" diyin. Hediye istiyosaniz yil donumunde " su alyans cok guzelmisss" dyin. Bazi erkekler gercekten okuz ve yonetmeniz gerekiyor.
Bence ortak yol bulmaniz gerek.
Siz cok hassassiniz ve esinizde cok okuz.
Ben bosanin diyemedim.
Ama cinsellik konusunda sert olurdum ben. Randevuyu alirdim ve o randevuya gotururdum!

Bi süreliğine tvyi kaldırmayı deneseniz belki vakit geçireceği bişey olmayınca senle ilgilenir Cinsellik konusunda da yardım almalısınız

Önceki yorumumda daha iyimserdim ama verdiğin örnekler beni de bezdirdi valla. Arkadaşların dedikleri doğru sen daha baskın ve girişken olursan az biraz değişiklik olabilir ama kimsenin kimseyi hayattan soğutmaya hakkı yok bu kadar. Senin nasıl şeylerle mutlu olan biri olduğunu hiç mi görmemiş evlenmeden ? Ne bekliyormuş? O Konfüçyüs de haberimiz mi yok. Ailelerinden ne görüyor bu insanlar anlamıyorum ki hayat sadece maaş alıp, çekirdek çitleyerek ertesi günü beklemek mi ya? Yanımdaki koltukta uyukluyor gibi sinir oldum ya. Hamilesen hamilesin şekerim ailen de anlar çok mutsuzsan ne yapalım nerde trak orda bırak.

bebek olunca hic cikmaz evden..
bebegi bahane eder..
ya agirligini koyacaksin dedigini yaptiracaksin yada bu sekilde yasamaya devam edeceksin..

Merak ettim bakimlimisin disarida giyimin nasildir ?Esin utaniyor mu acaba arkadas cevresinin gormesin den bu aklima geldi yanlis anlama sakin .Bir de surda hatalisin bosanalim diyip durma bosanilscak bir durum yok sorun var evet ozaman al karsina tatli dille konus sıkıldigini zamani birlikte gecirmek istedigini soyle .

Sen seviyormusun eşin veyahut eşinde seni gerçekten yoksa sevginiz aşkınız tükettinizmi ?

Valla canım yerinde olsam evde oturmam ne kadar arkadaş varsa hepsini toplar fellik fellik gezerim.Bişey derse de gezdirmiyorsan gezerim derim.Sen kendini o mezardan çıkar.

Bence hicbirseyi zorla yaptirmayin.
Ama alin karsiniza adam akilli konusun.
Eskiden boyleydi simdi boyle ben bu durumdan rahatsizim.
Ve isler boyle gittigi takdirde bosanmayi dusuneceginizi de soyleyin.
Bence bu tarz seyler net konusulmali.
Siz icinizdekini aktarin sonra da vaziyeti gozlemleyin derim

Keşke kendine çeşitli mesgaleler bulsan..kitap okurmusunuz ,müzik dinlemeyi severmisiniz ,apartmanda koMSÜ yokmu ,bunun dışında boşanma konusunda ciddi değilsen bukadar dillendirmemelisin...esin tv yi kapatıp seninle ilgilenmeye kalktığında ,karşına al alamadan normalde normalde konuş neleri istediğini memnun olmadığın seyleri sulamadan hissettikleri anlat ..bosamak problemini de bu şekilde başka bir musait zamanda konuş ..hiç zev almadığını cinsel ligin seninde hakkın olduğunu suclamadan empati kurmasını sağlayarak anlat

Ses cikarmayanlar sessizlige mahkummu oluyo nedir..

Boşan diyemem kolay olmadığını biliyorum bebegin kaç aylik tek cikmana izin veriyomu yoksa o konudada mi kisitliyo ? Gonlune kusmeyip senmi desen suraya gitsek , hadi sana kahve ismarlayim veya alisverise çıkınca hadi surdan bi dondurma yemeye gidelim vs boyle küçük seylerle bile mutlu olacagini dusunuyorum ben senin

Esin daha öncedemi gezmezdi aceba belkide ole gormedi para harcamayimi gereksiz bulut o bilemiyorum ama yavaş yavaş alistirmayi denesen

Bende 3 senelik evliyim ve ilk zamanlarım o kadar zor gectiki hala içimden çıkmaz cicim ayları diye biseyimiz yoktu markete dahi gitmem yasaklandi 6 7 ay babamin evine kendi götürüp getirdi bırak tek gitmeyi kaynanamla bir oturuyoruz onlada gondermiyodu ve karşı binam pencerenin önüne oturup yada balkona cikip bakar bakar aglardim saatlerce ve şuan aklima dustugu için yine agliyorum köle gibiydim resmen ya cezalandirmisti deki nasıl katlandin kolay olmadi benden çok şey aldı götürdü ama degistiemeyi basardim zor oldu ama ipleri yavaş yavaş elime almaya basladim erkekler ole bi sefer soylemeyle anlamiyo beynine sokana kadar konusacaksin soyleyeceksin sende başarabilirsin

Planlayici sen ol.onu bekleme ayni tipin biraz degisik versiyonu bendede var.:) Uyuz uyuz tv seyreder.disari çıkmak istemez.yazin sicak kisin soguk.sebebe bak:) ben planlarim yer ayirtirim.hazirlanir seslenirim 5dk tisort ve kotunu giyer gelir.gelmezse ksl evde bayyyyy diyorum kosuyor yetismek icin.bu hale gelinceye kadar gunlerce aglayip küsüp cildirdigim neler oldu neler.baktim bundan anliyo.tabi surat asik oluyo.az gül diyorum zorla gülümsüyor.onlarin keyfini beklersek ohoooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…