- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Adi ustunde edepsiz kadinlar hep baş ustu iyinin yuzu gulmuyor kii..
Edepsiz kadından kasıt nedir? İstediğini dile getiren kadınlar mı? Bu insanı edepsiz mi yapar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adi ustunde edepsiz kadinlar hep baş ustu iyinin yuzu gulmuyor kii..
Eşim bütün gün evde olduğu için bi yere çıkınca nereye gidiyorsun diye hesap soruyor. Bi yere rezervasyon yapmış olsam çabuk iptal et der rezil eder beni. Çünkü daha önce ondan habersiz plan yaptım hep rezil etti beni. Evden çıkıp tek gideceğim dediğim zamanlar anahtar sakladı. Zorla çıktım sokakta rezil etti. Aynı şehirdeydik bi süre sonra tayini çıkınca başka şehre gitti önceden iki günde bi görüşürduk. Evlenip geldik geldiğimiz andan beri tv ye bakar hiç müebbet için deneme yapmadı ki. Bende onun gibi siyaset konusunda konuşmaya çalışıyorum ama sürekli birsey izliyor hiç vakit ayırmyo ki ben vakit çalmaya çalışıyorum sohbet için onun sevdiği konularda. Bana cevap vermiyor bi saniye şunu dinliyorum diyor bakıyorum izlerken unutuyor sen birsey diyordun diye hiç sormuyor ben sessizce gidiyorum içeri. Uyku saatlerimiz de bir değil. Hayatımız çok sıkıcıNeden isteklerinizi belirtmiyorsunuz? Dışarı çıkmak istiyorum, yemeğe gitmek istiyorum, şuraya rezervasyon yaptırdım bu hafta sonunu orda geçiriyoruz falan filan demiyorsunuz? Niye bütün hayatınızı eşinizin üzerine bıraktınız, neden her şeyi onun yapmasını ya da onun istediği gibi olmasını istiyorsunuz?
Belli ki birbirinizi tanımadan evlenmişsiniz. Farklı şehirlerde uzaktan uzağa ilişki yürütmüşsünüz, paldır küldür evlenmişsiniz. İki yabancı olarak aynı eve girmişsiniz ama birbirinizi tanımaya ortak noktalar bulmaya da hevesiniz yok.
27 yaşıma kadar bekledim diyorsunuz da 27 yaş evlilik için geç bir yaş değil ki. Tam kıvamında hatta belki erken bile denilebilir. Evde kaldım moduna girip yanlış bir tercih mi yaptınız acaba diye de düşündüm.
Ve aklınızda bulunsun, karşısında televizyondan daha keyifli bir insan yoksa genelde tv'ye yönelir insanlar. Ortak noktalar bulmaya çalışın. Siyaset seviyorsa siyaset programlarını izleyip bu tip konular hakkında sohbet edebilirsiniz.
Eşim bütün gün evde olduğu için bi yere çıkınca nereye gidiyorsun diye hesap soruyor. Bi yere rezervasyon yapmış olsam çabuk iptal et der rezil eder beni. Çünkü daha önce ondan habersiz plan yaptım hep rezil etti beni. Evden çıkıp tek gideceğim dediğim zamanlar anahtar sakladı. Zorla çıktım sokakta rezil etti. Aynı şehirdeydik bi süre sonra tayini çıkınca başka şehre gitti önceden iki günde bi görüşürduk. Evlenip geldik geldiğimiz andan beri tv ye bakar hiç müebbet için deneme yapmadı ki. Bende onun gibi siyaset konusunda konuşmaya çalışıyorum ama sürekli birsey izliyor hiç vakit ayırmyo ki ben vakit çalmaya çalışıyorum sohbet için onun sevdiği konularda. Bana cevap vermiyor bi saniye şunu dinliyorum diyor bakıyorum izlerken unutuyor sen birsey diyordun diye hiç sormuyor ben sessizce gidiyorum içeri. Uyku saatlerimiz de bir değil. Hayatımız çok sıkıcı
Buraya yazdıktan sonra baktım hiç adamda kıprti yok. Bende hazırlandim tek çıkmak için anahtar sakladı. Yedek anahtar ile çıktım pesimden geldi. Sen gitmiyorsun madem bende tek gidiyorum dedim. Dolmuşa binersen rezil ederim dedi. Kolumu zorla asıldı zorladı sokak ortasında rezil olmamak için eve geldim. Ben kutlama yapmak istemiyorum zorla mı yapacağız dedi bi ton laf saydı. Ağladım. Ayrılcam başka yolu yok dedim. Şimdi gelmiş traş olup geleyim yarın gideceğiz ya düzgün olsun saçım başım demeye başladı bende bugün gitmedim artık senle hiçbir yere gitmiyorum dedim. Zaten istemiyorsun ne gezmek ne kutlama yapmak dedim. Ben istemesem de senin istediğin için yapmak mutlu eder beni dedi. Bende biz diye birşey yok dedim. Traş olmaya gitti şimdi. Bana mesaj atmış demin Özür dilerim seni seviyorum yazmış. IçiM tükendi artık bu adama karsiBu adam bir de ogretmen, siz de niye odaya kapanip agliyorsunuz ki, sancim var gidicez baska bir secenek, secenek dahilinde bile olamaz. Yarin disari cikicaz diye heyecanlandim diyorsunuz ya bana mi garip geldi haliniz tavriniz, siz esinizin cocugu degilsiniz ki.
Dediğinizi yaptım az önce ben gidiyorum sen Gelmezsen dedim beni sokak ortasında rezil etti kolumu asilarak geri getirdi sen çocuk musun tek başına gezeceksin sende bi gram akıl yok dedi. Bunu daha önce de yapmıştı tek çıktığım da yani o gelmeyince hazırlanıp tek çıkınca hep böyle yapıyor. Yoruldum artık özgürlük sıfırBen sizi fazlaca duygusal içe kapanik ve pisirik buldum. Alinmayin ama belki esinizle konuşsak oda sizin bu ozellklerinizden dolayı sıkıldığını söyler. Olaylara tek taraflı bakılıyor burada ister istemez.
Mesela adam demis yarın mi gitsek diye.ne yarını hadi hazırlanıyorum ben deseniz? Yani niye agladiniz. ?(ben cok sogurdum surekli aglayan ifade etmeyen tiplerden) Adamin sizi gezdirmesi (ne demekse artik) yerine kendiniz bi zahmet dolassaniz. Yeni bi yer keşfettim deseniz anlatsaniz aksamlari ?
Yıl dönümünde bile hiç bişey yapmayip ondan beklemissiniz. Sonrada yine aglamalar vs..
Bence eşiniz de kendini çekip çevirecek hadi kalk gidiyoruz diyecek birini istiyor,sizde öyle birini istiyorsunuz bu yüzden iki içe kapanik bir arada gibi bir iliski sizinki
Konuşmayı kaç kez denedim iletisim problemi var. Ben birsey söylüyorum duymuyor anlamıyor geçiştiryor. Tek çıkmak istiyorum izin vermiyor anahtar saklıyor. Zorla çıkıyorum rezil ediyor eve zorla gelmek zorunda kalıyorum. Zaten hiç arkadaşım yok Burada. Eşim konuşulacak biri değil inanin çok denedim bunu ailemde söylüyor. Kardeşim de diyo tv ye bi dalıyor birsey söylüyorum beni duymuyor ne biçim bi adamla evlenmişsin diyor kardeşim bilePeki siz hiç bişey yapmaz, konuşmak yerine ağlayarak odalara kapanırsanız biz nasıl bir yardım edebilirz size?
Keşke ailem destek olsa babam boşancam diye ödü kopuyor bi kere yaptım kalbim sıkıştı diyor babam böyle şeyleri sevmiyorum diyor. Aşırı problem yapıyor babamBosanmaktan korkuyor ozzmn sizde bi süre ailenizin yanina gidin esine seni terkediyrm bosanicam deyip git ailenin yanina ama yuz verme biraz akillanir blki...
Normalde bile kahvaltı da güzel şeyler yapıyorum ne gerek var böyle saçma şeyler ile uğraşıyorsun diyor. Bi kere yumurtayi kalp şeklinde kestim bana "bunu böyle kesince ne oluyor" dedi. Bi kere vişne suyu içecektk kadeh bardagna koydum içine kiraz ile süs yaptım bu bardağa niye koydun sevmiyorum içmm ben bununla dedi. Evlenmeden önce çok güzel mutfak önlükleri diktim erkek ve kadın için Çiftler için çok şık. EşiM bunları at çöpe gereksiz şeyler dedi hiç emeğe saygısı yok yani böyle bi insan sence gerek var mı öyle masa yapmış olsam burnumdan gelir. Geçen yıl doğum gününde üzerine yazı yazdırp çok güzel pasta yaptırdım arkadaşımı çağırdım süpriz doğum günü yaptm arkadaşımin yanında beni rezil etti niye parayi boş şeylere veriyorsun dediSevse istese benden şöyle masalar hazırlarım ama sevmez diyorsunuz. Yani sormanıza gerek yok bence bir gün yapın deneyin. Tepkisi ne olacak bakalım. Bunu denemen için söyledim
Ben olsam sinir krizi geçirirdim. En sonunda düzelse de yıpranırdım ve boşanırdım.
Ondan habersiz çıkıyorum bazen birseyler alıp geliyorum ama onunla olunca evden tek çıkmama müsade etmiyor zorla çıkmak isteyince peşimden gelip kolumu asılıyor. Yani ya onunla çıkacağım ya evde oturcam zaten o çıkmayı sevmez bu kez ben çıkmak isteyince zorluyor bana müdahale ediyor düştügum hale bak resmen tutuklu gibiyimBeni disari cikarmiyor lafiniza takildim
Esler arasinda en sevmedigim dialogtur.
Hanimi disari cikardim
Sanki evdeki hayvani cikariyor disari.
Siz yapmayin bunu kendinize bari.
Cikip kendinize bi kahve ismarlayin.
Bi cafede bi kitap okuyun.
Yuruyus yapin
Ve o adamsizda biseyler yapabildiginizi kendinize ispatlayin.
kendi gezmiyorsa seni ozgur birakacak o zaman benim babamda emekli surekli evde ama annemi hic sikmaz sen col kez der babanla daha cok parka deniz kenarina giderler calisiyokende öyleydi annemlere sen cok gezdir git arkadaslarinda bulus derdi kendisi gezdiremezdi bizi isi yorucu oldugu icin ama bizi hic kisitlazdi esimde oyledir bir tek esimin istemedigi sey başkasında kalmam ondan ayri olarak oda esim evde yanliz kalmak istemedigi icin. duvarlar ustume usteme geliyor derDediğinizi yaptım az önce ben gidiyorum sen Gelmezsen dedim beni sokak ortasında rezil etti kolumu asilarak geri getirdi sen çocuk musun tek başına gezeceksin sende bi gram akıl yok dedi. Bunu daha önce de yapmıştı tek çıktığım da yani o gelmeyince hazırlanıp tek çıkınca hep böyle yapıyor. Yoruldum artık özgürlük sıfır
Benimde cevrem baski yapior 26 yasindayim evde kaldin diolar syrekli bunaldim bu durumdan kafam atar da yanlis birile evlenirsem die cok korkuorm cunku anlik kararlarim hizli ve boktan oluorNeden isteklerinizi belirtmiyorsunuz? Dışarı çıkmak istiyorum, yemeğe gitmek istiyorum, şuraya rezervasyon yaptırdım bu hafta sonunu orda geçiriyoruz falan filan demiyorsunuz? Niye bütün hayatınızı eşinizin üzerine bıraktınız, neden her şeyi onun yapmasını ya da onun istediği gibi olmasını istiyorsunuz?
Belli ki birbirinizi tanımadan evlenmişsiniz. Farklı şehirlerde uzaktan uzağa ilişki yürütmüşsünüz, paldır küldür evlenmişsiniz. İki yabancı olarak aynı eve girmişsiniz ama birbirinizi tanımaya ortak noktalar bulmaya da hevesiniz yok.
27 yaşıma kadar bekledim diyorsunuz da 27 yaş evlilik için geç bir yaş değil ki. Tam kıvamında hatta belki erken bile denilebilir. Evde kaldım moduna girip yanlış bir tercih mi yaptınız acaba diye de düşündüm.
Ve aklınızda bulunsun, karşısında televizyondan daha keyifli bir insan yoksa genelde tv'ye yönelir insanlar. Ortak noktalar bulmaya çalışın. Siyaset seviyorsa siyaset programlarını izleyip bu tip konular hakkında sohbet edebilirsiniz.