- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
- Konu Sahibi yaseminalan
bu yüzden diyorum ki, ilişkilerde hep duyguyla hareket etmeyin.. mantık mantık mantık....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen nasıl bir üniversite mezunusun,insan kendisini bu kadar da ezdirir mi?
saygı yaptığını sanmışsın ama olmadık insanları bu kadar çok yüceltirseniz afedersiniz ama 'salak gelin' de olursun 'aptal gelin' de olursun.sen haddinden fazla iyi niyetli olursan insanlar gerçekten saftirik ve aptal oldugunu düşünüyorlar.bana zamanında aptal yerine konmayan ve kazıklanmayan bir tane iyi niyetli insan söyleyebilir misin?
ya ben anlamıyorum üniversite kazanabildiğine göre belli bir seviyenin üzerinde olmalısın biçok yönden.yani nasıl olur da sana böyle konuşamalarına izin veriyosun?yav hele ki kı..ında b.ku eksik olmayan tipler benim anneciğimin babacığımın kusuruyla dalga geçecek bunu ağzına laf yapıp bana saydıracak ben hala aman saygısızlık etmiyim diye susacağım öyle mi? başlarına yıkardım o haneyi..
senin yüzüne tükürmüşler yarabbi şükür demişsin, aç gözlerini..kocana aşıksan aşıksın bu ayaklarına paspas olmanı gerektirmez. sert yazdım ama cidden çok sinirlendim. sinirim en çok da sana, "aşıkım" diyerek böyle serseri ve dangalak tiplerin bir engeli olan anne babana dil uzatmalarına izin verdiğin için.daha çok şey yazardım sana ama cidden yok yere çirkefleşmek ve banlanmak istemiyorum.kısacası sen suçlusun! ne yapabilirim diye sorma,yapılacak şey belli.
HELAL OLSUN
Belki kırıcı oldum bilmiyorum ama kk da ilk defa bir konuda bu kadar sinirleniyorum.
Bdv de her zaman karşılaştığımız şeyler var, kv ve görümcelerle gelin ilişkisi bana şunu dediler bunu dediler vs.genellikle de sakin yorumlar yaparım.
Ama bu konuda delirdim.belki de "senin anan kör ondan örgüler bize kaldı puff" gibi bir terbiyesizlik karşısında susulduğu,o anaya sahip çıkılmadığı için, bir telefon açıp "kaynana kendine gel anneme öyle diyemezsin sen kimsin" diye 2 çift laf edilmediği için..
bütün bunların karşısında o benim annem diyerek dut yemiş bülbüle dönen koca müsveddesi için de 'hala çok seviyorum sarılmadan uyuyamıyorum tavrı takınılması'.
yazık.
Kırıcı olduğunuzu düşünmüyorum ben de.... bence konu sahibesinin bu kadar tavizkar olması çok ilginç,okurken acaba anlatmadığı şeyler mi var demekten kendimi alamadım.Çok güzel yazmışsınız da anlayacak mı ?....ben pek inanmıyorum.