Evliliğe, yeni bir şehre alışamama

Çok güzel sevindim adınıza bu yolda devam edin
İstemediginiz hiçbir şeyi yapmaya mecbur değilsiniz. Sizi davet ettiklerinde dönüp kendinize bi sorun gitmek istiyor muyum istemiyor muyum. Kendinizden aldığınız cevaba göre hareket edin
Canım kendim deyin herzaman
Zamanla sınırlarınıza saygı duymayi öğrenecekler ve ozaman kendinizi daha çok seveceksiniz . Sadece cizginizi bozmayın ve sabırlı olun

Zamanla dengenin tam oturacağına inanıyorum ben de. Çok teşekkür ederim

Tam da kendimi buldum aynı duyguları yaşıyoruz bende hiç bilmediğim, hiçbir akrabamın olmadığı, hiçbir arkadaşımın olmadığı bir şehirde yaşıyorum ben 2 yıldır evliyim ilk başlarda her gece ağlıyordum en kötüsü dil farklılığı ortamda oturduğumda bile eşimin ailesini anlamıyordum. mal mal oturuyordum hala da anlamıyorum. benim dilim farklı onların farklı güldüklerinde bile neye güldüklerini bilmiyorum sonradan tercüme ediyorlar ama anlamı olmuyor 1 yıldır çok iyim çok mutluyum dinlenmeye bile vaktim olmuyor çünkü 1 yaşında bebeğim var sürekli koşuşturmaca ve hergün dışarıdayız yani benim kurtarıcım bebeğim benim ailem, arkadaşım, dostum herşeyim bebeğim oldu onunla çok güzel vakit geçiyor. Vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum. Onun dışında hamileyken kpss çalıştım ama bebeğim olduğu için giremedim. Örgü örmeyi öğrendim. Vakit buldukça film izliyorum. Sıkılınca kağıt kalem alıp hikaye uyduruyorum 5, 10 sayfalık. yani kendine uğraşabileceğin bişeyler bulmalısın yoksa vakit geçmiyor sıkıntın geçmiyor.

14 senelik evliyim hala aile ve akraba oturmalarında bunalıma giriyorum. Gereksiz köy mevzuları, bundan 50 sene önce ölmüş şeyleri her seferinde bıkmadan usanmadan sürekli birbirlerine anlatmaları bunalıma giriyorum.

İlk evliliğim gibi. Bu kadar mıç mıçlık hala midemi bulandırıyor. Kocana acımayı bırak ve boşan. Alışamayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…