- 12 Aralık 2014
- 416
- 195
- 133
- Konu Sahibi cotonprencess
-
zemzem suyuyla yikanmislar konusmaya baslamis yine...insanlar sinirlenince boyle olurlar genelde tatlim...eminim sen de boylesindir sinirlenince..karsi taraf sana siniri sokup yatarsa sen de emin ol boyle tepki verirsin...
Siniri anlarım bu başka bişey. senin cümlelerin tamamen hakaretten oluşuyo. Bu kadarını kimse kaldıramaz. İnanki okumadım ordan sonra "öf bu ne ya" dedim direkt cevap yazdım. Bunca insan tepki gösteriyo hala kendini tartmıyosun da bizim neyle yıkandığımıza kafa yoruyosun. Zemzemle yıkanmadık ama çok şükür "hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde ağzımıza geleni söyleyeceğimize" de söz vermedik.zemzem suyuyla yikanmislar konusmaya baslamis yine...insanlar sinirlenince boyle olurlar genelde tatlim...eminim sen de boylesindir sinirlenince..karsi taraf sana siniri sokup yatarsa sen de emin ol boyle tepki verirsin...
Kaç senelik evlisiniz bilmiyorum ama evli olduğunuzun bi senesi ayrı geçmiş ve birlikte vakit geçirememişsiniz sanırım bu konuda eşinizin de ekstra çaba sarfetmemesi sizi bunaltmış. Yaşınız gereği de alttan alma, taviz verme gibi konular zor geliyor.
Ama nolursa olsun kullanılan tabirler hoş değil bana sinirle söylenmiş gibi geldi ama malesef saygıyı süpürmüş yok etmiş. Peki yurtdışında yalnızken nasılsınız? Tr gelince mi bu sorunlar?
Yuzunede soyluyosan cok guzel.Oleceksiniz valla empati yapmaktan da zaten ben yuzune soyluyorum onun da cvp hakki var yani takmayin
Bana kalırsa tek ihtiyacın eşinle vakit geçirmek ve beraber bişeyler yapmanın organizasyonunu da eşinin yapması lazım. Eşimle biraz vakit geçiremesem içimde bişeyler eksik kalır çatarım bende etrafa. Ama sen uzun süredir ilgisinden mahrum kalmışsın benceZibidi yaa cok tesekkur ederim...en azindan anlamaya calistigin icin...
Safkelebek sana da tesekkur ederim cok moralim bozuk..agliyorum suan..
"Cevap hakkı"nı senin taklidini yaparak ya da susarak kullanıyor ya hani, bence artık seni ciddiye almadigi için. "Yumuşak olma ezilirsin, sert olma kirilirsin." Ortayi tutturamazsan filmin sonu kötü haberin ola..Oleceksiniz valla empati yapmaktan da zaten ben yuzune soyluyorum onun da cvp hakki var yani takmayin
Cozmeden yatmasına izin vermezdim ben olsam böyle ofkeliyken. Ama üslubun ağır olduğundan, tartışmanın alevlenmemesi için konuyu kapatıyor belli ki.
Zibidi ve safkelebek elimden geleni yapmaya calisiyorum ama sorun iletisimsizlik olunca isin icinden cikamiyorum yaa...kopuyo bi yerden sonra..kendi kendime kaliyorum...evliyken yalniz hissettiriyo cogu zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?