• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilige kufredesim var

Kaç senelik evlisiniz bilmiyorum ama evli olduğunuzun bi senesi ayrı geçmiş ve birlikte vakit geçirememişsiniz sanırım bu konuda eşinizin de ekstra çaba sarfetmemesi sizi bunaltmış. Yaşınız gereği de alttan alma, taviz verme gibi konular zor geliyor.
Ama nolursa olsun kullanılan tabirler hoş değil bana sinirle söylenmiş gibi geldi ama malesef saygıyı süpürmüş yok etmiş. Peki yurtdışında yalnızken nasılsınız? Tr gelince mi bu sorunlar?

sinirim yatissin die buraya yazdim zaten o kadar ustume gelmenize gerek yok...herkesin boyle zamanlari vardir eminim ki..durumun ehemmiyetinin farkinda olacak kadar da bilincliyim..farkindaligim da yuksek..ben arkadan konusmam yuzune de soyledim zaten..

zemzem suyuyla yikanmislar konusmaya baslamis yine...insanlar sinirlenince boyle olurlar genelde tatlim...eminim sen de boylesindir sinirlenince..karsi taraf sana siniri sokup yatarsa sen de emin ol boyle tepki verirsin...

Başkasına (duymayacak ve haberi de olmayacak olana) evet ama eşe/dosta falan değil. "Beni yalnız bıraktın :(" gibi serzenişi olursa, planımıza uygun davrandım deyip gerisini takmıyorum gerçekten. Bunu yapamayacağınız kadar içinizde birikiyorsa bir şeyler uzun vadeli düşünün gerçekten, daha köklü bir çözüm lazım.

zemzem suyuyla yikanmislar konusmaya baslamis yine...insanlar sinirlenince boyle olurlar genelde tatlim...eminim sen de boylesindir sinirlenince..karsi taraf sana siniri sokup yatarsa sen de emin ol boyle tepki verirsin...
Siniri anlarım bu başka bişey. senin cümlelerin tamamen hakaretten oluşuyo. Bu kadarını kimse kaldıramaz. İnanki okumadım ordan sonra "öf bu ne ya" dedim direkt cevap yazdım. Bunca insan tepki gösteriyo hala kendini tartmıyosun da bizim neyle yıkandığımıza kafa yoruyosun. Zemzemle yıkanmadık ama çok şükür "hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde ağzımıza geleni söyleyeceğimize" de söz vermedik.

Kaç senelik evlisiniz bilmiyorum ama evli olduğunuzun bi senesi ayrı geçmiş ve birlikte vakit geçirememişsiniz sanırım bu konuda eşinizin de ekstra çaba sarfetmemesi sizi bunaltmış. Yaşınız gereği de alttan alma, taviz verme gibi konular zor geliyor.
Ama nolursa olsun kullanılan tabirler hoş değil bana sinirle söylenmiş gibi geldi ama malesef saygıyı süpürmüş yok etmiş. Peki yurtdışında yalnızken nasılsınız? Tr gelince mi bu sorunlar?

Ilk iki sene bizim cok zorlu gecti..farkli karakterleriz..evlenmeden once de cok cikmamistik..ilk iki sene cok yipraticiydi yani...sonra bir sene ayri kaldik..o ayriliktan sonra hersey cok daha olumluydu..yaramis bize diye dusunuyodum bugun bu olay oldu iste..

Oleceksiniz valla empati yapmaktan da zaten ben yuzune soyluyorum onun da cvp hakki var yani takmayin
Yuzunede soyluyosan cok guzel.
Ozaman ne bizden nede esinden empati felan bekleme . Öncelikle uslubunu duzeltmelisin esine karsi eger esinde sana karsi boyle konusuyorsa hakaret icerikli..
Ve sen bence otur buna kafa yor .

Ailesinemi gitmis yok niye senle gitmemis bu en son sorun olmali.

Zibidi yaa cok tesekkur ederim...en azindan anlamaya calistigin icin...
Bana kalırsa tek ihtiyacın eşinle vakit geçirmek ve beraber bişeyler yapmanın organizasyonunu da eşinin yapması lazım. Eşimle biraz vakit geçiremesem içimde bişeyler eksik kalır çatarım bende etrafa. Ama sen uzun süredir ilgisinden mahrum kalmışsın bence

Safkelebek sana da tesekkur ederim cok moralim bozuk..agliyorum suan..

Ağlamak bazen iyi gelir :KK43: Kendimden biliyorum cotonprencess cotonprencess , ama gerçekten geldiği gibi sana laf sokmaya mı çalıştı, sen de onun yerine başkasıyla olsaydım daha mı iyi olurdu düşüncende ciddi misin bilemedim. Çünkü aa prencess nerede? neden yalnızsın? diye soran biri olabilir, oluyor, bazılarının ne meraklı olduğunu bilirsin. Bir de sabrının sınırlarını zorladıkça o gözyaşı daha fazla yakar, o yüzden alttan almayı veya bitirmeyi değil senin de farkında olduğun şu iletişimsizlik sorununuza bir onu da yöneltmeye çalış istersen.

Evet hakaret icerikli manesa...cunku sinirli bi animda yazdim...bana terbiye dersi vermeye calisanlar yazmayin lutfen..anlamaya calisan arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum...

Oleceksiniz valla empati yapmaktan da zaten ben yuzune soyluyorum onun da cvp hakki var yani takmayin
"Cevap hakkı"nı senin taklidini yaparak ya da susarak kullanıyor ya hani, bence artık seni ciddiye almadigi için. "Yumuşak olma ezilirsin, sert olma kirilirsin." Ortayi tutturamazsan filmin sonu kötü haberin ola..

Ben sadece konusabilmek istiyorum yaaa...cok bisey istedigimi dusunmuyorumm...ne baski yapan ne gereksiz kiskanclik yapan bi insanim...aptal saptal takintilarim da yok..sadece bi sorun oldugunda konusabilmek istiyorum...ortaya bisey atip gitmesi ve hic bisey soylememis gibi beni dinlemen gidip yatmasi benim sINIrlarimi zorluyo..

Zibidi ve safkelebek elimden geleni yapmaya calisiyorum ama sorun iletisimsizlik olunca isin icinden cikamiyorum yaa...kopuyo bi yerden sonra..kendi kendime kaliyorum...evliyken yalniz hissettiriyo cogu zaman..

Bekide esiniz sizin onun yaninda olmayisinizin ezikligini duymus o yuzden size boyle soylemistir. Bende bazi kisilerin yanina gittigimde sevdigim kisininde yanimda olmasini isterim ayni durumu yasadigim icin esiniz sozleri anormal gelmedi . Ama anlasilan sizin ona karsi tahammulunuz kalmamis

Cozmeden yatmasına izin vermezdim ben olsam böyle ofkeliyken. Ama üslubun ağır olduğundan, tartışmanın alevlenmemesi için konuyu kapatıyor belli ki.

Cozmeden yatmasına izin vermezdim ben olsam böyle ofkeliyken. Ama üslubun ağır olduğundan, tartışmanın alevlenmemesi için konuyu kapatıyor belli ki.

Patafix uslubum boyle degildi en basta baktim ki ben kendi kendime konusuyorum ondan sonra sinirlenmeye basladim...yani buraya yansittigim sinirimin son noktasindaki halim...dusunsene sen konusuyosun ve karsi taraf sana oyle bakio arasira da taklidini yapiyo..konusmak istiyorum neden boyle soyledin deyince de sen konus ben konusmucam deyip yatiyo..ben oyle kaloyorum soyleyeceklerim icimde..

Zibidi ve safkelebek elimden geleni yapmaya calisiyorum ama sorun iletisimsizlik olunca isin icinden cikamiyorum yaa...kopuyo bi yerden sonra..kendi kendime kaliyorum...evliyken yalniz hissettiriyo cogu zaman..

Ayrı kaldığınız zamanda ne yaptın ne ettin muhabbetine başladıktan sonra onun ettiği lafı duymamazlığa gelseydin mesela, (illa ki vardır sonu bu şekilde bitmeyen konuşmalarınız) sorun çıkmazdıysa alttan almayı değil ama bazı gereksiz laflarını duymayarak elemeye çalış, çünkü gerçekten her normal konuşmayı güç gösterisine çevirmek yorar insanı.

Evet, insan dinlenmek ve ciddiye alınmak istiyor ama bunu yapmaya "zorladıkça" bu sefer tepkiyle karşılaşıyoruz. Kalkıp gitmesi veya taklidini yapması konusuna girmek istemiyorum, ben bile sinirlendim :) Aynı şekilde davran demem o yüzden, ama ortada her hangi bir sorun olmadığı bir an bunu yapmandan hiç hoşlanmıyorum/ne kadar sinirlendirdiğini anlayamıyorsun, tartışırken daha da gerilmemek için söylemedim fakat şimdi söyleyeyim demen belki işe yarayabilir. Sonrasında onun hiç mi umurunda değil? Yeniden mi tartışma çıkıyor? Kendi kişisel gelecek planlarına dön derim o zaman, senin yapabileceğin bir şey kalmamış geriye diyebiliriz o zaman. Konuşmaktan başka iletişim düzeltebilecek bir yol yok malesef, ona da kapalıysa, sen kendini daha fazla yıpratmadan kurtul.

Son düzenleme:
Isine gelenleri duyuyo isine gelmeyenleri duymuyo...istedigi zaman konusuyo istemedigi zaman konusmuyo..ben o bir sene ondan uzak kaldigimda cok sogudum zaten...ben de onun gibi olmustum..baktim ki beni dinlemek isine gelmiyo..ben de konusma ihtiyacimi arkadaslarimla ve is ortaminda giderdim..aramadim sormadim..degere bindim...surekli o ariyodu...ben de sIkIlIp kapiyodum telefonu...cunku tavir ve davranislarindan gercek anlamda sogumustum..ama evlilik bu degil iste..konusmak istediginde konusup istemediginde konusmamak degil ki evlilik..karsi tarafi takmamak mi evlilik..ben iletisimsiz olup de degere bineceksem olmaz olsun boyle evlilik...

Back
X