• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilige kufredesim var

Patafix uslubum boyle degildi en basta baktim ki ben kendi kendime konusuyorum ondan sonra sinirlenmeye basladim...yani buraya yansittigim sinirimin son noktasindaki halim...dusunsene sen konusuyosun ve karsi taraf sana oyle bakio arasira da taklidini yapiyo..konusmak istiyorum neden boyle soyledin deyince de sen konus ben konusmucam deyip yatiyo..ben oyle kaloyorum soyleyeceklerim icimde..
Yatmaya geçmesi senin en yukseldigin anlara denk gelmiş demek. Burda anlasalim önce. Büyümesin diye ortamı terketmis.

Sana sitem ettiğinde ya da benzer bir muhabbet olustugunda izahatini yap, kenara çekil, uzatma.

Asabi davranırsan tartıştığınız konu senin davranışlarina dönüSür, hedeften sapar. Bu da hem zaman hem emek hem de ilişkinin kan kaybı demek. En uygun strateji sakin, kisa ve cozum odakli konuşmak. Tükürük sacmak sana ve evliliğine zarardan başka hiçbişey getirmez.

Eee kocasina kufreden kadin, tanimadigi bir hanima KAYBOL der rahatlikla. Bakalim yoneticilere neler anlatacaksin sabah. Ha pardon

Ben de ne anlatcam die dusunuodum valla yoneticilere sabah ..iyiki uyardin beni..bak konumun altina yorum yapma diyorum...hala yaziyosun..hala kocamla ilgili yorum yapiyosun..sevmiyorum seni ve yorumlarini arkadasim anla iste..kalabalik yapma burda...yoneticilere ne hesap verceme gelince o da benim sorunum..ayrica sana bi saygisizlik yaptigimi dusunmuyorum..sen istemedigim halde benim konumun altina yorum yaparak bana saygisizlik ediyosun...

Yani kisacasi asude bahar fazla aklin varsa kendine sakla emin ol yorumuna ihtiyac duydugum bi insan degilsin..

Ayrica diger elinden geldigince bana yardimci olmaya calisan arkadaslara cok tesekkur ediyorum..gercekten cok sIkIlmIs ve bunalmIs bi animda icimi doktum...kustum bi nevi...olumsuz kelimelerin yarattigi goruntu kirliligi icin de yuregi sevgi dolu arkadaslardan ozur dilerim..

Arkadasim hersey laylaylomken yazmadim o seyleri...sayfalari oku da sonra yorum yap lutfen..sinirimin maksimum oldugu noktada yaptim...
Evet okudum ve demişsiniz ki herkes sinirli olduğunda böyle olur. Ben de cevaplayayım hayır olmaz. Ben bu zamana kadar o sizin kullandığınız lafları hiçkşmseye kullanmadım. Ne kadar sinirlensem de imkanı yok kullanamam. Bana karşı da kullansa biri ondan nefret ederim yani. Ne olursa olsun bir eşe bu şekilde hitap etmek çok yanlış. Ki bana edilse o ilişkiyi bitiririm. Kaldıramam çunku o lafları. Yapı meselesi, sizin kocanız kaldırıyor ki ediyorsunuz. Kim bilir onun ağzı nasıl diye düşünmedim değil.

okudum ve demişsiniz ki herkes sinirli olduğunda böyle olur. Ben de cevaplayayım hayır olmaz. Ben bu zamana kadar o sizin kullandığınız lafları hiçkşmseye kullanmadım. Ne kadar sinirlensem de imkanı yok kullanamam. Bana karşı da kullansa biri ondan nefret ederim yani. Ne olursa olsun bir eşe bu şekilde hitap etmek çok y

Bu kadar sinirlenmemis olabilirsiniz herkesin yapisi ve yasadigi olaylar farkli ..ben sinirlendim demek ki...cok sinirlenince benim gibi tepki veren cooook insan da var...uzayda yasiyomus gibi davranmaya gerek yok.

Bu kadar sinirlenmemis olabilirsiniz herkesin yapisi ve yasadigi olaylar farkli ..ben sinirlendim demek ki...cok sinirlenince benim gibi tepki veren cooook insan da var...uzayda yasiyomus gibi davranmaya gerek yok.
Dünyadaki herkes sinirlenince hakaret mi ediyor? Evet benim de çok sinirli anlarım oldu ki bundan daha fazlası da oldu. Hayatta çıkıp karşımdaki bir İNSANA bu denli sözler söylemedim. Düşmanım olsa söylemem. Ne arkadaş çevremde ne de ailemde böyle bir durumla karşılaşmadım böyle yetiştim kimseye bu lafları etmeyi bırak lan diyemem. Yapılar farklı olabilir ki kesinlikle farklı. Ama uzayda yaşamak falan saçma olmuş çunku benim gibi düşünen milyonlarca insan var. En basitinden buradaki yorumları okuyarak belli bir oran tutturabilirsiniz. Hepimiz uzayda siz dünyada yaşıyorsunuz o zaman. Çunku dünyada yaşamak demek sinirlenince hakaret etmek demek. Neyse çok uzattım insan yapısı farklıdır dediğiniz gibi yargılamak haddime değil sadece görüşümü belirttim..

Arkadasim anla iste gercekten cok sinirlendim ki bak saat kac oldu hala gozume uyku girmedi...dsuunuyorum oyle hindi gibi ne yapmam gerektigini..belki de suana kadar sinirini ve sInIrInI bu kadar zorlayan bi durumla karsilasmamisindir..her insanin her olaya tepkisi farkli olur..bu sitedeki yorumlarla da genelleme yapilamaz...

kocamin nasil biri oldugunu bilmeden yorum yapma bence..inandirici olmuyo..olaylar karsisinda klasik turk kadini gibi ezik durmuyorum yaa o mu zorunuza gitti acaba merak ettim..

moda olmus son zamanlarda hatasIz mukemmel super terbiyeliymis gibi davranmak...insanlar halden anlayip olayi sorgulamak yerine iki uc kelimeyle gaza gelir olmuslar...insanlar cok bunaldiklari cok uzgun ve biseyi kimseyle paylasamadiklari zor zamanlarinda yaziyolar buraya...ama burdaki cok bilmisler sorgulamadan yok imla hatasidir yok sinirden soylenmis bikac kelimedir ona takilir olmuslar...kimse mukemmel degildir ve herkesin zor zamanlari vardir...onemli olan destek olabilmek..ha olamiyomusun veya yargiliyomusun dogri duzgun yargila ve sorgula..yoruma bak(allah kocana sabir versin)...cok taniyosun ya sen benim kocami yorum yapiyosun...yazik size...baskalarinin moral bozukluklarini kullanarak stres atar olmussunuz..

Arkadasim hersey laylaylomken yazmadim o seyleri...sayfalari oku da sonra yorum yap lutfen..sinirimin maksimum oldugu noktada yazdim...uslubumu begenmiyorsan da okuma ve yorum yaparak da benimle muhattap olma bi zahmet...

siz buraya istediğiniz gibi özgürce yazarsanız bir şeyleri (istediğiniz hakaretli kelimelerle) buradaki herkesin sizi eleştirme yada bir şeyler söyleme hakkı olur. sonrada kalkıp insanları rencide etmeyin burada. :stop: siz burada bile iletişim kuramıyorsunuz size eliştiride bulunanlara..eşinizle yaşadıklarınız gayet normal.

moda olmus son zamanlarda hatasIz mukemmel super terbiyeliymis gibi davranmak...insanlar halden anlayip olayi sorgulamak yerine iki uc kelimeyle gaza gelir olmuslar...insanlar cok bunaldiklari cok uzgun ve biseyi kimseyle paylasamadiklari zor zamanlarinda yaziyolar buraya...ama burdaki cok bilmisler sorgulamadan yok imla hatasidir yok sinirden soylenmis bikac kelimedir ona takilir olmuslar...kimse mukemmel degildir ve herkesin zor zamanlari vardir...onemli olan destek olabilmek..ha olamiyomusun veya yargiliyomusun dogri duzgun yargila ve sorgula..yoruma bak(allah kocana sabir versin)...cok taniyosun ya sen benim kocami yorum yapiyosun...yazik size...baskalarinin moral bozukluklarini kullanarak stres atar olmussunuz..
Terbiyeli olmak modanın gereği değil, insanlık gereği.

Back
X