- Konu Sahibi cotonprencess
Konunu okurken midem bulandi kullandigin kelimelerden. Kullanici adini prenses secerken ne hayal ettin sinkaf prensesi olmayi mi? Allah kocana sabir versin ya da vermesin bosasin kurtulsun adamcagiz gunah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konunu okurken midem bulandi kullandigin kelimelerden. Kullanici adini prenses secerken ne hayal ettin sinkaf prensesi olmayi m
Yatmaya geçmesi senin en yukseldigin anlara denk gelmiş demek. Burda anlasalim önce. Büyümesin diye ortamı terketmis.Patafix uslubum boyle degildi en basta baktim ki ben kendi kendime konusuyorum ondan sonra sinirlenmeye basladim...yani buraya yansittigim sinirimin son noktasindaki halim...dusunsene sen konusuyosun ve karsi taraf sana oyle bakio arasira da taklidini yapiyo..konusmak istiyorum neden boyle soyledin deyince de sen konus ben konusmucam deyip yatiyo..ben oyle kaloyorum soyleyeceklerim icimde..
Konunu okurken midem bulandi kullandigin kelimelerden. Kullanici adini prenses secerken ne hayal ettin sinkaf prensesi olmayi mi? Allah kocan
Senin neyi isteyip neyi istemedigin beni irgalamiyo. Hayatta her sey istedigimiz gibi olmuyo. Kocan da boyle kufurbaz hanim hayal etmemistir ama gelmis basina adamin yazikValla asude bahar stres atmak istiyosan baska kapiya...seni konularimin altinda gormek istemiyorum...net..
Eee kocasina kufreden kadin, tanimadigi bir hanima KAYBOL der rahatlikla. Bakalim yoneticilere neler anlatacaksin sabah. Ha pardon cevap hakkin olmayacak bani basacaklar di mihaa ayrica asude benim de senin butun yorumlarini gorunce midem bulaniyo..o yuzden konularimin altindan kaybol..
Eee kocasina kufreden kadin, tanimadigi bir hanima KAYBOL der rahatlikla. Bakalim yoneticilere neler anlatacaksin sabah. Ha pardon
Ne çirkin bir üslubunuz var insan yazarken uta
Evet okudum ve demişsiniz ki herkes sinirli olduğunda böyle olur. Ben de cevaplayayım hayır olmaz. Ben bu zamana kadar o sizin kullandığınız lafları hiçkşmseye kullanmadım. Ne kadar sinirlensem de imkanı yok kullanamam. Bana karşı da kullansa biri ondan nefret ederim yani. Ne olursa olsun bir eşe bu şekilde hitap etmek çok yanlış. Ki bana edilse o ilişkiyi bitiririm. Kaldıramam çunku o lafları. Yapı meselesi, sizin kocanız kaldırıyor ki ediyorsunuz. Kim bilir onun ağzı nasıl diye düşünmedim değil.Arkadasim hersey laylaylomken yazmadim o seyleri...sayfalari oku da sonra yorum yap lutfen..sinirimin maksimum oldugu noktada yaptim...
okudum ve demişsiniz ki herkes sinirli olduğunda böyle olur. Ben de cevaplayayım hayır olmaz. Ben bu zamana kadar o sizin kullandığınız lafları hiçkşmseye kullanmadım. Ne kadar sinirlensem de imkanı yok kullanamam. Bana karşı da kullansa biri ondan nefret ederim yani. Ne olursa olsun bir eşe bu şekilde hitap etmek çok y
Dünyadaki herkes sinirlenince hakaret mi ediyor? Evet benim de çok sinirli anlarım oldu ki bundan daha fazlası da oldu. Hayatta çıkıp karşımdaki bir İNSANA bu denli sözler söylemedim. Düşmanım olsa söylemem. Ne arkadaş çevremde ne de ailemde böyle bir durumla karşılaşmadım böyle yetiştim kimseye bu lafları etmeyi bırak lan diyemem. Yapılar farklı olabilir ki kesinlikle farklı. Ama uzayda yaşamak falan saçma olmuş çunku benim gibi düşünen milyonlarca insan var. En basitinden buradaki yorumları okuyarak belli bir oran tutturabilirsiniz. Hepimiz uzayda siz dünyada yaşıyorsunuz o zaman. Çunku dünyada yaşamak demek sinirlenince hakaret etmek demek. Neyse çok uzattım insan yapısı farklıdır dediğiniz gibi yargılamak haddime değil sadece görüşümü belirttim..Bu kadar sinirlenmemis olabilirsiniz herkesin yapisi ve yasadigi olaylar farkli ..ben sinirlendim demek ki...cok sinirlenince benim gibi tepki veren cooook insan da var...uzayda yasiyomus gibi davranmaya gerek yok.
Dünyadaki
Arkadasim hersey laylaylomken yazmadim o seyleri...sayfalari oku da sonra yorum yap lutfen..sinirimin maksimum oldugu noktada yazdim...uslubumu begenmiyorsan da okuma ve yorum yaparak da benimle muhattap olma bi zahmet...
Terbiyeli olmak modanın gereği değil, insanlık gereği.moda olmus son zamanlarda hatasIz mukemmel super terbiyeliymis gibi davranmak...insanlar halden anlayip olayi sorgulamak yerine iki uc kelimeyle gaza gelir olmuslar...insanlar cok bunaldiklari cok uzgun ve biseyi kimseyle paylasamadiklari zor zamanlarinda yaziyolar buraya...ama burdaki cok bilmisler sorgulamadan yok imla hatasidir yok sinirden soylenmis bikac kelimedir ona takilir olmuslar...kimse mukemmel degildir ve herkesin zor zamanlari vardir...onemli olan destek olabilmek..ha olamiyomusun veya yargiliyomusun dogri duzgun yargila ve sorgula..yoruma bak(allah kocana sabir versin)...cok taniyosun ya sen benim kocami yorum yapiyosun...yazik size...baskalarinin moral bozukluklarini kullanarak stres atar olmussunuz..