• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilige kufredesim var

Bu ne yahu eşinize karşı nasıl hakaretler bunlar ağzım açık kaldı sizin eşinize gram saygınız kalmamış ki bir yere onunla gidesiniz. Baştan aşağı yanlışsınız eğer karı kocaysanız ve ailesine gideceğini gitmeden söylediyse elbette yalnız bırakmamanız gerekirdi neden ailesine gitmek istemiyorsunuz ne yaşandı aranızda kafanızdan kuruyorsunuz dolduruyorlar diye ee ellerine de siz koz veriyorsunuz yalnız bırakırsanız eşinizi onlarda karın gelmedi mi bize gelmek istemiyor mu derler yani. Ayrıca yurtdışında yaşayıp da eşiniz yakın zamanda nasıl gördü ailesini? hadi gördü diyelim aynı şehirde olan arkadaşına gidip ailesine gitmemesi yakışık alır mıydı hiç. Yurtdışında yaşıyorsunuz ve imkan buldukça ailesiyle görüşmeli ve siz de tabii ki gitmeli hal hatırlarını sormalıydınız. Benim eşim başka şehirdeki ailesine gitse ben gitmesem benim eşimde kötü hissederdi kendi ailesi de. Bu ne kopuk ve seviyesiz bir ilişki ağza alınmayacak sözler söylüyorsunuz.

Yorumdakiler bosanmaktan bahsetmişte bence bosanilacak bi durum yok, kızgınlığınızdan o lafları söylüyorsunuz. Madem o susuyor siz de susun. O konuştuğu zaman siz de duvarlarla konuşuyomuş hissi verin, laf soktuğunda siz de duymayın. Kendi silahından vurun yani

esinin hatali oldugu nokta; plan degistiginde sana 'beraber gidelim' filan demeyip, sonrasinda 'beni yalniz biraktin' demesi.. ama uslubuna bakinca da, acaba cesaret mi edemedi gel demeye :S seni de anlamaya calisiyorum, insani ne hale getiriyolar, bilirim..
cok uzuluyorum bu noktaya gelen evliliklere..

cok sinirliyim..sinir oluyorum bazen bu herife de evlilige de bosol bosol bosol diyesim geliyo...yurtdisindan izne geldik..gelmeden once plan yapmistik...o arkadasina gitcekti iki gunlugine baska sehire..ailesi de o sehirde ama gitmicekti onlara yeni yakin zamanda gormustu onlari zaten...neyse bunu tam gidecegi gun ailesinden biri aradi..bu da gitmisken onlara ugramaya karar verdi..ben de o iki gun akrabalarla takilcaktim..herneyse gitti dondu...oturduk ne yaptin ne ettin diye konusurken...hemen bana laf soktu beni yalniz biraktin die..ulan geri mal okuz zaten planimiz boyleydi ki ...sadece arkadasini gorup gelseydi sorun olmucakti..bu salak ne zaman ki ailesinin yanina gidip gelio yalniz o zaman bana sariyo sen gelmedin ben yalniz gittim..yalniz gonderdin...neyse bana laf soktuktan sora ben de sinir oldum konusmaya basladim zaten planimizda sen yalniz gidecektin ve ailene gitme durumu zaten senin planinda yoktu son anda die..bu sefer de beni dinlemeyip baska bi yere gidiyo..ulan gerizekali mal madem beni dinlemiceksin madem ortaya attigin lafin arkasinda durmucaksin neden bana laf sokuyosun...o salaklar mi buna orda neden yalniz geldin diye soruyolar da bu kafaya takiyo sora bana sariyo bilmiyorum...ben memlekete gittigimde ister gelsin ister gelmesin umrumda bile degil..ben gittim de beni yalniz gonderdin tribine girmiyorum..ulen 30 yasina kadar ailenin yaninda yalnizdin simdi bensiz iki uc saat neden geciremiyosun yanlarinda...arti kendi ablasi buraya geldiginde hep yalniz gelio..hic esin niye gelmedi polemigine girmiyoruz..ama asil sorun iletisimsizlik...atiyo ortaya lafi..sora gidiyo..sonra ben konusup duruyorum..o da dinlememezlikten geliyo..niye benle tartisiyosun diyo..iyi de bana laf sokuyosun..ben de aciklamasini yapmayayim mi..ben aaciklama yaparken ise sanki duvara konusuyomusim gibi taklidimi yaparak susuyo..ben beni dinlemedigini ve kendi kendine konustugumu farkedince sesimi iyice yukseltiyorum..bu sefer niye bagiriyosun diyo.ulan gerizekali aptal zaten benimle konussan insan gibi iletisime gecsen ben tartisma boyutuna getirmicem ki olayi...bi seyi ortaya atip sora geri cekilmesinden nefret ediyorum...sora bascavusin esegi osuruuo sozu geliyo aklima veya adin resit sen de sen isit...ama aklima sicayim ki o kadar etrafimda insan varken gidip bu salakla evlenmisim...

e boşanın madem.
salaklar gerizekalılar havada uçuşuyor.
kızsanız bile bu sıfatları birbirinize kullanmayın.

Burada yani memlekette hiç birşey planladığın gibi olmaz yurtdışı gibi değil oradaki hayatını buraya uygulamaya koymaya çalışırsan çok üzülürsün bizim memlekette istikrar arama planladığnla yaptıpların farklı olur zaten eşinde bunu uygulamış aileler herşeyin içinde olur ve sizide rahat bırakmazlar aradığın huzuru yurtdışında bulursun
cok sinirliyim..sinir oluyorum bazen bu herife de evlilige de bosol bosol bosol diyesim geliyo...yurtdisindan izne geldik..gelmeden once plan yapmistik...o arkadasina gitcekti iki gunlugine baska sehire..ailesi de o sehirde ama gitmicekti onlara yeni yakin zamanda gormustu onlari zaten...neyse bunu tam gidecegi gun ailesinden biri aradi..bu da gitmisken onlara ugramaya karar verdi..ben de o iki gun akrabalarla takilcaktim..herneyse gitti dondu...oturduk ne yaptin ne ettin diye konusurken...hemen bana laf soktu beni yalniz biraktin die..ulan geri mal okuz zaten planimiz boyleydi ki ...sadece arkadasini gorup gelseydi sorun olmucakti..bu salak ne zaman ki ailesinin yanina gidip gelio yalniz o zaman bana sariyo sen gelmedin ben yalniz gittim..yalniz gonderdin...neyse bana laf soktuktan sora ben de sinir oldum konusmaya basladim zaten planimizda sen yalniz gidecektin ve ailene gitme durumu zaten senin planinda yoktu son anda die..bu sefer de beni dinlemeyip baska bi yere gidiyo..ulan gerizekali mal madem beni dinlemiceksin madem ortaya attigin lafin arkasinda durmucaksin neden bana laf sokuyosun...o salaklar mi buna orda neden yalniz geldin diye soruyolar da bu kafaya takiyo sora bana sariyo bilmiyorum...ben memlekete gittigimde ister gelsin ister gelmesin umrumda bile degil..ben gittim de beni yalniz gonderdin tribine girmiyorum..ulen 30 yasina kadar ailenin yaninda yalnizdin simdi bensiz iki uc saat neden geciremiyosun yanlarinda...arti kendi ablasi buraya geldiginde hep yalniz gelio..hic esin niye gelmedi polemigine girmiyoruz..ama asil sorun iletisimsizlik...atiyo ortaya lafi..sora gidiyo..sonra ben konusup duruyorum..o da dinlememezlikten geliyo..niye benle tartisiyosun diyo..iyi de bana laf sokuyosun..ben de aciklamasini yapmayayim mi..ben aaciklama yaparken ise sanki duvara konusuyomusim gibi taklidimi yaparak susuyo..ben beni dinlemedigini ve kendi kendine konustugumu farkedince sesimi iyice yukseltiyorum..bu sefer niye bagiriyosun diyo.ulan gerizekali aptal zaten benimle konussan insan gibi iletisime gecsen ben tartisma boyutuna getirmicem ki olayi...bi seyi ortaya atip sora geri cekilmesinden nefret ediyorum...sora bascavusin esegi osuruuo sozu geliyo aklima veya adin resit sen de sen isit...ama aklima sicayim ki o kadar etrafimda insan varken gidip bu salakla evlenmisim...

şuan bende öyleyim tüm sinir sistemimi alt üst etmiş durumda.
birde birşey yokmuş gibi aşkım balım böceğim seni seviyorumlar havada uçuşuyor.
seytan diyor al ıslak banyo terliğini ağzına ağzına vur.

Adama her turlu seyi diyo,sonra iletisimsisiz diyor,ilginc. Ben kendime yapılmasıni irtmdgm sozleri kocama yapmam..ilgnc insanlar var su hayatta.

bir insan eşine (kadın ya da erkek farketmez) hakaret ederek konuşuyorsa şahsi fikrimce o evlilik bitmiş demektir.
saygı yok haliyle sevgi de yok.
eşinizin yaptığı şey hoş değil ama tolere edilmeyecek bir şey de değil. sevgisizlik bunu önlüyor elbette.

ek olarak bildiğim kadarıyla siz boş ol diyerek eşinizi boşayamıyorsunuz, dini nikah sırasında bu hakkı almadıysanız tabi.

Size hak veren çıktı mı bilmiyorum, yorumları okumadım.. Fakat ben size hak verdim.. Hatta okurken konuyu benim eski eşime karşı hissettiklerim tamda böyle şeylerdi.. Tabi ben dile getirememiştim..
Biliyorum ki sizi bu raddeye getirecek çok şeyler yaşadınız.. Sadece bu konuya bakınca haksız görünebilirsiniz fakat arkasındaki sebepleri anlayabiliyorum...
Bende izne gittigimiz günlerden nefret ederdim, tatile, eğlenmeye gidip şiddetli kavgalarla dönerdik...

Sevgili cottonprenses,
Yazdığınız hakaretlerden ötürü, çoğu insan konunuza değil hakaretlere odaklı yorum yaptılar. Ve haklilar da. Eşiniz sizin arkanizdan bir takim kişilere boyle sizin için boyle hakaretler etse, siz ne hissederdiniz? Sadece birazcık bu konuda da empati yapın..
Ve de söylemek gerekirse, esiniz de size susarak kufur ediyor. Bence agzimi acmayayim, ugrasmayayim modunda.
Bence biraz sakin bir şekilde konuşmaya çalışın, belki ise yarayacaktır..

Back
X