• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilige kufredesim var

Sinirliyken salak demekle sevgi bitmiş oluyorsa hayatımdaki kimseye sevgim yok herhalde:KK76:

Sinirini daha cok bozan uyeleri göz ardı etmeni öneririm, gerçekten buyuk bir konfor sağlıyor insana. Belki bunu eşine de yapmalısın.. o, beni yalniz biraktin dediginde yuzune boş boş bakıp yaptığın işe devam etseydin daha huzurlu olurdun ve böyle çileden çıkmazdın. Konusmaktan anlamıyorsa bir de boyle anlatmayı dene istersen. Hem gercekten deliren sen degil o olur. Neden cevap vrmiyorsun susma derse, konustuğum zamanlar beni mi dinliyordun şimdi açıklama bekliyorsun dersin oturur dusunur belki?

Koca bir metin dolusu hakaret okumaktan benim bile sinirlerim gerildi. Bu nedir ya? Allah cevrenizdekilere sabir versin. Esinize ailesine saygi duymadiginiz asikar da bari burdakilere biraz sayginiz olsaydi da kufurleri dosemeseydiniz. 1 kere yazmissiniz, anladik. Her satira niye hakaret yaziyorsunuz ki...

Kavga meseleniz sacma zaten. Niye ailesine gitmis de, sonra yalnizdim diye laf etmis. Ne var bunda? Karsinizdaki susuyor diye suratina bagirmaniz ayri bir rezalet. Siz esinize zaten hayvan muamelesi yapiyorsunuz. Kendi karakterinizi, terbiyenizi de sorgulayin arada.
Seviyesiz bir evliliktense bosanmak cok daha iyi olsa gerek.

cok sinirliyim..sinir oluyorum bazen bu herife de evlilige de bosol bosol bosol diyesim geliyo...yurtdisindan izne geldik..gelmeden once plan yapmistik...o arkadasina gitcekti iki gunlugine baska sehire..ailesi de o sehirde ama gitmicekti onlara yeni yakin zamanda gormustu onlari zaten...neyse bunu tam gidecegi gun ailesinden biri aradi..bu da gitmisken onlara ugramaya karar verdi..ben de o iki gun akrabalarla takilcaktim..herneyse gitti dondu...oturduk ne yaptin ne ettin diye konusurken...hemen bana laf soktu beni yalniz biraktin die..ulan geri mal okuz zaten planimiz boyleydi ki ...sadece arkadasini gorup gelseydi sorun olmucakti..bu salak ne zaman ki ailesinin yanina gidip gelio yalniz o zaman bana sariyo sen gelmedin ben yalniz gittim..yalniz gonderdin...neyse bana laf soktuktan sora ben de sinir oldum konusmaya basladim zaten planimizda sen yalniz gidecektin ve ailene gitme durumu zaten senin planinda yoktu son anda die..bu sefer de beni dinlemeyip baska bi yere gidiyo..ulan gerizekali mal madem beni dinlemiceksin madem ortaya attigin lafin arkasinda durmucaksin neden bana laf sokuyosun...o salaklar mi buna orda neden yalniz geldin diye soruyolar da bu kafaya takiyo sora bana sariyo bilmiyorum...ben memlekete gittigimde ister gelsin ister gelmesin umrumda bile degil..ben gittim de beni yalniz gonderdin tribine girmiyorum..ulen 30 yasina kadar ailenin yaninda yalnizdin simdi bensiz iki uc saat neden geciremiyosun yanlarinda...arti kendi ablasi buraya geldiginde hep yalniz gelio..hic esin niye gelmedi polemigine girmiyoruz..ama asil sorun iletisimsizlik...atiyo ortaya lafi..sora gidiyo..sonra ben konusup duruyorum..o da dinlememezlikten geliyo..niye benle tartisiyosun diyo..iyi de bana laf sokuyosun..ben de aciklamasini yapmayayim mi..ben aaciklama yaparken ise sanki duvara konusuyomusim gibi taklidimi yaparak susuyo..ben beni dinlemedigini ve kendi kendine konustugumu farkedince sesimi iyice yukseltiyorum..bu sefer niye bagiriyosun diyo.ulan gerizekali aptal zaten benimle konussan insan gibi iletisime gecsen ben tartisma boyutuna getirmicem ki olayi...bi seyi ortaya atip sora geri cekilmesinden nefret ediyorum...sora bascavusin esegi osuruuo sozu geliyo aklima veya adin resit sen de sen isit...ama aklima sicayim ki o kadar etrafimda insan varken gidip bu salakla evlenmisim...
arkadaşım kocanla alakalı bu kelimelerrin hiç hoş değil onlara bakmaktan konunua adapte olamadım inan

Bebeğim sende bukadar doğal olmak zorunda değilsin,topluma açık bir yerde bu şekilde yazarsan ister istemez tepkileri üzerine çekersin,senin dediğin gibi kimse sütten çıkmış ak kaşık değil yeri geliyor herkez sayıp sayıştırıyor ama bu kadar ulu orta değil.canım bukadar sinir karşındakinden çok seni mahveder inan bana hastalık olarak sana geri döner seni umursamayan insanı sende umursamayacaksın kendini yiyip bitiriyorsunda ne oluyor adam beni takmıyor diyorsun daha çok sinir krizine giriyorsun aynısını sende yap bu tip insanlara verebileceğin en büyük ceza onu umursamamak bazende amannn boş ver demeyi bilmek demek istediğim kocanı onun taktiğiyle vur.Boş ver ne yapıyorsan kendine yapıyorsun sıkma bukadar canını umursamamayıöğrenmemiz gerekiyor inan ozaman daha çok umursayacak seni kızdığın da abdest al,zikir çek,lahavle çek sinirini yatıştırmaya çalış kendine yapıyorsun kimseye değil

Valla insan sinirlenince icinden ne kufurler geciriyor. Bunlari esine soylemediysen bir sorun yok.
"Konusmayan" es ne demek iyi bilirim.
Benim sinir katsayimin da tavan yapmasinin en buyuk nedeni buydu.
Ama artik bakti esim o susunca her sey daha kotuye gidiyor, 3 yilin sonunda nihayet catir catir kavga edebilmeye basladik.
Hala bazen cevap vermiyor isine gelmeyince. Ben de ona aynisini yapmaya basladim.
Esler ne kadar zit olsalar da zamanla birbirlerine benziyorlar.
Lakin durust olucam diye bu hakaretleri yuZune de etme. Aranizdaki saygi biterse bir daha toparlanmaz.

cok sinirliyim..sinir oluyorum bazen bu herife de evlilige de bosol bosol bosol diyesim geliyo...yurtdisindan izne geldik..gelmeden once plan yapmistik...o arkadasina gitcekti iki gunlugine baska sehire..ailesi de o sehirde ama gitmicekti onlara yeni yakin zamanda gormustu onlari zaten...neyse bunu tam gidecegi gun ailesinden biri aradi..bu da gitmisken onlara ugramaya karar verdi..ben de o iki gun akrabalarla takilcaktim..herneyse gitti dondu...oturduk ne yaptin ne ettin diye konusurken...hemen bana laf soktu beni yalniz biraktin die..ulan geri mal okuz zaten planimiz boyleydi ki ...sadece arkadasini gorup gelseydi sorun olmucakti..bu salak ne zaman ki ailesinin yanina gidip gelio yalniz o zaman bana sariyo sen gelmedin ben yalniz gittim..yalniz gonderdin...neyse bana laf soktuktan sora ben de sinir oldum konusmaya basladim zaten planimizda sen yalniz gidecektin ve ailene gitme durumu zaten senin planinda yoktu son anda die..bu sefer de beni dinlemeyip baska bi yere gidiyo..ulan gerizekali mal madem beni dinlemiceksin madem ortaya attigin lafin arkasinda durmucaksin neden bana laf sokuyosun...o salaklar mi buna orda neden yalniz geldin diye soruyolar da bu kafaya takiyo sora bana sariyo bilmiyorum...ben memlekete gittigimde ister gelsin ister gelmesin umrumda bile degil..ben gittim de beni yalniz gonderdin tribine girmiyorum..ulen 30 yasina kadar ailenin yaninda yalnizdin simdi bensiz iki uc saat neden geciremiyosun yanlarinda...arti kendi ablasi buraya geldiginde hep yalniz gelio..hic esin niye gelmedi polemigine girmiyoruz..ama asil sorun iletisimsizlik...atiyo ortaya lafi..sora gidiyo..sonra ben konusup duruyorum..o da dinlememezlikten geliyo..niye benle tartisiyosun diyo..iyi de bana laf sokuyosun..ben de aciklamasini yapmayayim mi..ben aaciklama yaparken ise sanki duvara konusuyomusim gibi taklidimi yaparak susuyo..ben beni dinlemedigini ve kendi kendine konustugumu farkedince sesimi iyice yukseltiyorum..bu sefer niye bagiriyosun diyo.ulan gerizekali aptal zaten benimle konussan insan gibi iletisime gecsen ben tartisma boyutuna getirmicem ki olayi...bi seyi ortaya atip sora geri cekilmesinden nefret ediyorum...sora bascavusin esegi osuruuo sozu geliyo aklima veya adin resit sen de sen isit...ama aklima sicayim ki o kadar etrafimda insan varken gidip bu salakla evlenmisim...
İyi ki küfür edesiniz var bir de küfür etseniz üslup nasıl olurdu merak bile etmiyorum.

:KK57::KK57::KK57::KK57:

Yerden göge kadar HAKLISIN bizim bayanlara kocasi agzina geleni sayinca ezik ezik dinleyip ses cikartmamaya alismis oldugundan senin yerinde verdigin tepki tuhaflarina gitmis,cünkü cesaretleri yok ayni tepkiyi vermeye.isi terbiyen bu demeye getirirler ancak gercekten cok yazik kocanda ya anlastiginiz sekilde takilicakti madem yancizdi birak laklak etsin dursun hayat devam ediyor sende inadina keyiften 4 köse ol valla cok yerinde saydirmissin lafi hak edene yapacaksin.bi lafinada cok güldum zemzem suyuyla yikanmislar banada saldirir simdi cokta tınnn:KK9::rolleyes:

Gıyabında kullandığınızı varsayıyorum bu gerizekalı, mal vb kelimeleri zira eşlerden biri, erkek yada kadın farketmez bu kelimeleri yüzüne söyleyebiliyorsa o evlilikten hayır gelmez.
Konunuzda haklısınız, baştan anlasıp sonra gelmedin vs demesi anlamsız ama ailesini görmek istemesi ve ziyaret etmesi gayet normal. Yakın zamanda görmüşte olsa ailesi en nihayetinde. Tekrar gitmesinde sorun yok ama giderken sesi çıkmayip dönüşte gelmedin demesi doldurulmuş olma ihtimalini doğruluyor gibi.

• Beğen
Reactions: anu
İstediğiniz kadar sinirli olun insan bir başkasına hele hele de kocasına bu kadar kaba bir şekilde davranmaz. Ki zaten diyorsunuz ki terbiyeli mi olmak gerek diye. Hayır ama insan olmak gerek. Ve eğer insansanız da kocanıza da aynı muameleyi göstermeniz gerek. Ayrıca siz nasıl buraya konu açıp kocanızı aşağılayabiliyorsanız biz de aynı şekilde yorum yazarak sizi aşağılayabiliriz. Kimseye konumdan kaybol falan demeyin yani. Sizin kuşunuz burda ötmez. Kocanıza da sabır diliyorum. Nasıl dayanıyorsa artık.

çok doğalsın, çok netsin. öfkeni mükemmel şekilde anlatmışsın. ben de iieltişimi yarıda kesip çekip gidenlerden nefret ederim! seni anlıyorum.

eşin eğer gerçekten laf atıp ÜSTELEMIYORSA o zaman kendini biraz sık ve sen de sallama. sana eğer serzenişte bulunursa. bu sefer sen de "seninle konuşmayacağım . istediğini de" ve ortamdan bir ayrıl.
ne olduğunu bilsin

eşinle ilk iki yıl çok sorun yaşamanızın sebeplerinden biri senin agresif karakterindir diye tahmin ediyorum. henüz eskiden olanları bilmiyorum ama bu kadar seneden sonra en ufak bir törpülenme yaşamadıysan nasıl yürür bu evlilik bilmiyorum ama oturup ağız dolusu hakaret etmek, karşılıklı veya arkasından, hiç normal değil.

planınızı önceden yapmışsınız o buna uymamış sinirlenmekte haklı olabilirsiniz ancak haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz uslubunuzdan dolayı
biraz daha sakin olmayı deneyebilirsiniz
nacizane fikrim bu

Her karı-koca sinirlendiğinde birbirlerine bu sözleri söylemezler konu sahibi. 13 yıllık evli bir bayan olarak yazıyorum bunları. Evet tartışırsın, sinirlenirsin konu hakkında konuşurken sesler yükselebilir ama bu kadar hakaret olmaz. Bu kadar hakaretin olduğu yerde evlilikte kalmaz. Ben eşime ya da eşim bana kavga ederken bu sözleri söylese ve bunları gayet doğal karşılasak her ikimizde o saatten sonra bu evliliği yürütme çabası içine girmeyiz bu kadar da net. Adamın bir a.... etmediğin kalmış bacım daha da diyorsun ki herkes burada zem zem suyuyla yıkanmış gibi sanki bu kelimeleri kullanmıyorlar. Evet her evlilikte eşler birbirlerine bu kelimeleri kullanmıyorlar. Eşinin yerinde olsam karşımda karım mı var kahve arkadaşım mı ayırt etmekte zorlanırdım hoş kahve arkadaşı bile insana bu kadar hakaret etmez.

Back
X