İnşallah öyle olur aileme o kadar bağlıyım ki dayanamam eşimle sırf bu yüzden problemler yaşarım diye korkuyorum 3 yıl sonrasını düşünmekten ne evime ne evliliğe alışamadım psikolojim bozuldu annemi babamı kardeşlerimi gördükçe ağlıyorum inşallah düzelir5bucuk senelik evliyim. ailemle de esimin ailesiyle de ayni sehirde yasamiyoruz.
3yil sonrasini dusunmeniz gercekten cok gereksiz. evliliginizin tadini cikarin. esinizle keyifli vakit gecirmenin yollarina bakin.
ilk zamanlar her ay annemlere kvlere giderdik 6 saatlik yoldan. 2 yildir aramiz 3 saat. 3 ay bile gitmedigimiz oluyo kisin. ve gittigimde de annemlerde bile olsa 1 haftadan sonra evime donmek istiyorum.
caninizi bunlara sıkmayin. mutluluklar:)
Siz kaç yıllık evlisiniz ilk zamanlar sizde zorlandınız mı3 yıl var önünde şimdiden niye kendine dert ediniyorsunki bunu.. daha coook yeni elisin tabii ki alışacaksın hatta memleketine gidip uzun süre kalınca kendi evini özleyeceksin merak etme
Sizin alışamadığınız nedir başka şehirde olmak mı yoksa evlilik mi sadece9 ay oldu evleneli bende alisamiyorum hemde hic alisamiyorum evlilige
Hem baska sehir de olmasi ailemden 4 saatlik mesafedeyim canim istediginde gidemiyorum hemde maddi manevi sikintilar var ondanda ola bilir.Sizin alışamadığınız nedir başka şehirde olmak mı yoksa evlilik mi sadece
Allah kolaylık versin hepimize size deHem baska sehir de olmasi ailemden 4 saatlik mesafedeyim canim istediginde gidemiyorum hemde maddi manevi sikintilar var ondanda ola bilir.
3 yıl olacak benimki. Ben de 5 saat uzak mesafeye gittim evlenince. Ilk aylar çok üzülüyordum ağlıyordum sonra yavaş yavaş alıştım. Şimdi gidip çok kalınca evimi özlüyorum.Siz kaç yıllık evlisiniz ilk zamanlar sizde zorlandınız mı
Evliliğe de henüz alışamadım daha yeniyiz ama hep ailemi özlüyorum keşke şu an onlarla olsam diyorum kendi evimde canım hiçbir şey yapmak istemiyor annemin babamın yanına gidince sanki bütün sıkıntılarım gidiyor alıştığım hayatıma dönmüş oluyorum hele bir de 3 sene sonra başka bir şehire gitmek düşüncesi aklımda oldukça psikolojim iyice alt üst oldu sizin ilk zamanlarınız nasıldı ilk aylar zorlandınız mımerhabalar bende 15 aylık evliyim farklı bir şehire gelin gelenlerdenim. ben sizler gibi düşünmüyorum. şehirı yadırgayabilirsin ama alışmak burada keyif almak mutlu olmak gerekiyorsa olunur. ailem ile aramız sanırım 15 saat uçakla gitsem bile sonra 4 saat yol gidiliyor. vakit buldukça gidiyorum 3 4 ayda bir. gün içinde telefonlaşıyoruz. ailem yanımda olsa daha farklı olabilirdi ama bu halimden de çok şükür memnunum.
3 sene sonrayı düşünmek için çok erken sen şimdine bak. eşin de ailesinden ayrı onun var mı bi sıkıntısı bu konuda. o yapabiliyorsa sende yapabilirsin. mutlu olacağına eminim içini ferah tut. daha çok yeni evliliğin bu günlerinin tadını çıkar.
ya şimdi ya 3 sene sonra ya da 5 sene sonra bir şekilde evlenecektin. seninde aile olma sıran geliyor sonuçta ve evleniyorsun. evinle ilgili kendi düzenlemelerini yap. evi sevmen için uğraş. güzel bir kek yap bugün akşam annenlere götürürsün onlarda memnun olurlar kızım evinde bize kek yapmış diye. hergün de eşini ailenle görüştürme bence. bir süre sonra sıkılmaya başlayıp problem yaşayabilir. ben ilk zamanlar biraz sıkıntıdan kendimi ev işlerine vermiştim. kekler kurabiyeler pastalar atletleri bile ütülüyordum:) şimdi ütüm dağ gibi sadece mutlu olma odaklı yaşıyorum. evimi bende sahiplenememiştim uzun süre sonra kendimce değişiklikler yaptım süs eşyaları aldım(daha önce almamıştım) işlerimi yapıp bi çarşıya gidip dolaşayım dönüşte de evde şunlar lazım marketten alıveririm demek bile evi sahiplenmenin göstergesi. bunu zamanla kazanıyorsun. ama ağlama ve eşini ihmal etme. 3 sene sonra gittiğinizde o senin herşeyin olacak ve bu 3 sene ona yatırım yap:) yap ki o da gittiğinde sana yatırım yapsın seni üzmesin mutlu etsin. mutlu olmamak için hiç bir sebebin yok. mutlu ol...Evliliğe de henüz alışamadım daha yeniyiz ama hep ailemi özlüyorum keşke şu an onlarla olsam diyorum kendi evimde canım hiçbir şey yapmak istemiyor annemin babamın yanına gidince sanki bütün sıkıntılarım gidiyor alıştığım hayatıma dönmüş oluyorum hele bir de 3 sene sonra başka bir şehire gitmek düşüncesi aklımda oldukça psikolojim iyice alt üst oldu sizin ilk zamanlarınız nasıldı ilk aylar zorlandınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?