• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal evlilik nasıl olur?

Evlilik bu değil doğrusunu yapmışsınız.
10 senelik evliyim, birbirimize asla hakaret küfür etmedik. Hoş ben küfürden ekstra nefret ederim.
Kavga küslük olur elbette ama anlaşmazlıktır sadece. Yani kısa sürer, sesler yükselse de komşulara gidecek kadar olmaz.
Kavgamız da sık olmaz yani. Ayda yılda bir iki olursa olur.
Normal monoton bir hayatımız var. İş güç, çocuğun işleri, market alışverişi, haftasonu planları etkinlikleri, akşamları çay dizi gayet sıradan kavga gürültüsüz devam ediyoruz.
Bağımlılıklar, şiddet, yüksek ses küfür varsa orada evliliğim devam etmesine de gerek yok bana göre. Evlilik yol arkadaşlığı hayat arkadaşlığı. Mutsuzluk getiriyorsa uzatmaya da gerek yol. Doğru karar vermişsiniz
Haklısınız masallah güzel ailenize i.teşekkğr ederim

Merhaba ben yeni boşandım. Evleneli 2 sene olmuştu. Kumar ve içki bağımlısıydı. Sürekli yemin edip bırakıyor ve tekrar başlıyordu. Acaba tüm bunlar yani hakaretler ve kğfğrler bu kumar borçu stresi yüzünden miydi diye düşünüyorum .çünlüAsıl şey evlendiğimiz ilk günden beri sürekli bağrıyor, hakeret edip küfrediyordu. Ben de ona ediyorum. O bana serefsiz, pislik. Ayı gibisin, or…, senden iğreniyorum gibi şeyler söylerdi her kavgada ben de ona ezik, sen adam mısın derdim. Hep sinirliydi. Sinirliyken kendi ailesine de bağırır çağırır küfğr ederdi. Bi on dakika sonra özür dilemeler sarılmalar ben sensiz yaşayamam, sen benim her şeyimsin derdi ama 2-3 gün sonra tekrar aynı şeyler. Ve en son kavgada ben ona vurdum ben ona vurdum derken ertesi gün gittim dava açtım. Boşandıktan sonra her gün ağlayarak arıyor, yalvarıyor çok pişmanım ben sensiz yaşayamam diye kendini parçalıyor. Vicdan azabı çekmeye başladım. Acaba yapmasa mıydım bir şans daha mı verseydim. Benim büyüdüğüm evde böyleydi. Normal evlilikler nasıl olur bilmiyorum her evlilikte olan şeyler mi bunlar, hata mı yaptım diye sürekli ağlıyorum. Evlilikleriniz nasıl , kavgalarınız nasıl bana bir yol gösterin lütfen.
Anormal evlilikler boyle oluyor.

Normal evliliklerde insanlar karsi tarafi kaybetmeye sebep olacagi igrenc söylemler ve davranislarda bulunmazlar.

Şu yaşına kadar tek doğru yapmışsın o da boşanmak sakın ama sakın dönme
50 yaşına yaklaştım bir tane duymadım ki boşandıktan sonra geri evlendim cok iyiyiz diyeni
Bunlar değişmiyor bunu aklinda tut yavrum

Ay kurtulmuşsun boşver önüne bak. Normal evlilikler asla böyle değil. Ben de evliliğimin ilk 5 yılını normal yaşadım. Son 5 yılı çöptü ama asla bana böyle davranamazdı. Mesela te bir gün bana kana davranmadı hakaret etmedi. Aileme ağzını asla açmadı. Boşanırken bile olmadı bunlar.

Normal evliliklerde küfür, hakaret, şiddet gibi şeyler olmaz. En önemlisi iki kişi birbirine değer verdiği için birbirlerini üzecek kıracak şeyler yapmazlar dikkat ederler.

Merhaba ben yeni boşandım. Evleneli 2 sene olmuştu. Kumar ve içki bağımlısıydı. Sürekli yemin edip bırakıyor ve tekrar başlıyordu. Acaba tüm bunlar yani hakaretler ve kğfğrler bu kumar borçu stresi yüzünden miydi diye düşünüyorum .çünlüAsıl şey evlendiğimiz ilk günden beri sürekli bağrıyor, hakeret edip küfrediyordu. Ben de ona ediyorum. O bana serefsiz, pislik. Ayı gibisin, or…, senden iğreniyorum gibi şeyler söylerdi her kavgada ben de ona ezik, sen adam mısın derdim. Hep sinirliydi. Sinirliyken kendi ailesine de bağırır çağırır küfğr ederdi. Bi on dakika sonra özür dilemeler sarılmalar ben sensiz yaşayamam, sen benim her şeyimsin derdi ama 2-3 gün sonra tekrar aynı şeyler. Ve en son kavgada ben ona vurdum ben ona vurdum derken ertesi gün gittim dava açtım. Boşandıktan sonra her gün ağlayarak arıyor, yalvarıyor çok pişmanım ben sensiz yaşayamam diye kendini parçalıyor. Vicdan azabı çekmeye başladım. Acaba yapmasa mıydım bir şans daha mı verseydim. Benim büyüdüğüm evde böyleydi. Normal evlilikler nasıl olur bilmiyorum her evlilikte olan şeyler mi bunlar, hata mı yaptım diye sürekli ağlıyorum. Evlilikleriniz nasıl , kavgalarınız nasıl bana bir yol gösterin lütfen.
Böyle olmaz.. sakın barışma. Zaten evliydiniz deneyip gördünüz unutma.

Normal evliliği tarif etmek biraz uzun kalır, kısacası sizinkinin tam tersi🙏🏻
Tedavi olun, o adamdan uzak durun

Back