• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal evlilik nasıl olur?

Merhaba ben yeni boşandım. Evleneli 2 sene olmuştu. Kumar ve içki bağımlısıydı. Sürekli yemin edip bırakıyor ve tekrar başlıyordu. Acaba tüm bunlar yani hakaretler ve kğfğrler bu kumar borçu stresi yüzünden miydi diye düşünüyorum .çünlüAsıl şey evlendiğimiz ilk günden beri sürekli bağrıyor, hakeret edip küfrediyordu. Ben de ona ediyorum. O bana serefsiz, pislik. Ayı gibisin, or…, senden iğreniyorum gibi şeyler söylerdi her kavgada ben de ona ezik, sen adam mısın derdim. Hep sinirliydi. Sinirliyken kendi ailesine de bağırır çağırır küfğr ederdi. Bi on dakika sonra özür dilemeler sarılmalar ben sensiz yaşayamam, sen benim her şeyimsin derdi ama 2-3 gün sonra tekrar aynı şeyler. Ve en son kavgada ben ona vurdum ben ona vurdum derken ertesi gün gittim dava açtım. Boşandıktan sonra her gün ağlayarak arıyor, yalvarıyor çok pişmanım ben sensiz yaşayamam diye kendini parçalıyor. Vicdan azabı çekmeye başladım. Acaba yapmasa mıydım bir şans daha mı verseydim. Benim büyüdüğüm evde böyleydi. Normal evlilikler nasıl olur bilmiyorum her evlilikte olan şeyler mi bunlar, hata mı yaptım diye sürekli ağlıyorum. Evlilikleriniz nasıl , kavgalarınız nasıl bana bir yol gösterin lütfen.
Kesinlikle bosanmaniza sevinmelisiniz. İçki özellikle kumar bağımlısı bi insan asla düzelmez. Siz o insanın küfürlerini çekmek zorunda değilsiniz. Çok iyi yapmışsınız geçmişi hiç düşünmeyin ve tekrar biraya sakın gelmeyin. Kuzenim birkaç defa ayrıldı birleşti kocasıyla kahveden çıkmazdı kumar oynardı. Hatta 1 günlük izinleri olurmuş evde durmazmış adam bu ev beni boğuyor diye aklınca kahvehaneye gitmek için bahane arıyordu. Çocukları olmasına rağmen ayrıldılar. Çünkü artık kuzenim kendi parasını onun borçları için kullanmak istemiyordu. Şimdi kendi ailesiyle istediği gibi gezip dolaşıp para harcıyor. Çocuğunuz da yoksa oh ne güzel hiç üzülmeyin düzelmez bu adamlar.

Arkadaşlar ben nasıl konu açılır bilmiyorum burdan yazmak istedim derdimi öncelikle 6 senelik evli biri 5 biri 2 yaşında iki çocuğum var eşimde genel olarak iyi ama sorun şu ben çok kıskancım kız konusunda tahammülüm yok değişmek istiyorum en yakın zamandan bir örnek vereyim eşimin okul arkadaşlari bir gurup kurmuş içinde kız erkek aynı sınıfın öğrencileri var bende sırf o bu gurupta diye tavır koydum oda bana diyor neden böylesin bu hayatı yaşamiyayimmi seninde tanışıp arkadaşlık kurmani istiyorum ortada yanlış bişey mi var diyor sizce haklımı benmi abartiyorum bir akıl verin
Tasma da takın tam olsun.
İnzivaya çekilin yada.
Her insanın kadın erkek iş arkadaşı, komşusu, okul arkadaşı olur. Medeni insanlar olarak oturur sohbet ederiz. Bu kadar medeniyet görmemiş gibi davranarak mı kocanızı elinizde tutacaksınız?

Kesinlikle bosanmaniza sevinmelisiniz. İçki özellikle kumar bağımlısı bi insan asla düzelmez. Siz o insanın küfürlerini çekmek zorunda değilsiniz. Çok iyi yapmışsınız geçmişi hiç düşünmeyin ve tekrar biraya sakın gelmeyin. Kuzenim birkaç defa ayrıldı birleşti kocasıyla kahveden çıkmazdı kumar oynardı. Hatta 1 günlük izinleri olurmuş evde durmazmış adam bu ev beni boğuyor diye aklınca kahvehaneye gitmek için bahane arıyordu. Çocukları olmasına rağmen ayrıldılar. Çünkü artık kuzenim kendi parasını onun borçları için kullanmak istemiyordu. Şimdi kendi ailesiyle istediği gibi gezip dolaşıp para harcıyor. Çocuğunuz da yoksa oh ne güzel hiç üzülmeyin düzelmez bu adamlar.
Çok haklısınız. Su an bocalama özleme aşaması yeni olduğu için ama dönmem asla

Back
X