- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.751
- 37
- Konu Sahibi Etkili Eleman
Kaytarmak için yapıyor.Ben özür diledikten sonra her seyi normal rutinde yapmaya devam ettim. Ama onun şikayetleri bitmedi. Öyle savunmalarla geliyor ki üstümü başımı yırtasım geliyor. Mesela tek öğünün bulaşığıyla makineyi çalıştırmadığım için bana pinti diyor. Ne olacak yani diyor. Borçlarımız bitmedi daha, sıkışmıyoruz ama ay sonunu anca getiriyoruz. Böyle olmasa dahi makineyi bomboş çalıştıracak kadar müsrif değilim. Haftada bir evi temizliyorum. Bazen bu süre daha da uzuyor. Ama ona evi temizlesek beraber dediğimde her gün evi temizliyoruz diyor, ben şok. Onu yapmasak nolur, bunu yapmasak nolur, çok mu önemli kalp kırmaya değer mi diyor. Peki bu işleri kim yapacak. Yardım etmiyorsun deyince, e sen de yapma o zaman diyor. Bir de o kadar nazlı ki. Her gün bir yeri ağrıyor. Öldüm bittim, ah oh diye inliyor ilgilenmeyince. Artık komik gelmeye başladı. Dün de boynu tutulmuş acile gidelim diyor. Yani bunları bak ben çok kötüyüm, sana yardım edemem, sen de çok acımasızsın demek için yapıyor. Bu kez hastalığını umursamadım. Tüm bunları ona da söyledim. Biraz tartıştık. Baslardaki gibi yardım edersen, her şeyi birlikte yaparsak evliligimiz çok güzel devam edecek dedim. Ama eğer ben tek başıma yaparsam her şey bireysele döner ve ev arkadaşı olmaya başlarız dedim. Sonuç olarak yardım edeceğine söz verdi. Umarım sözünü tutar. Maşallah gece de boynunun ağrısı bir anda geçti
Erkekler genel olarak ev işinin kadina atfedilen bir şey olduğunu sanıyor.
Bunu düşünmeyen nadir adam vardir.
Hepsi bunu yardım ya da lux görüyor.
Siz yinede vazgecmeyin
Ortak yapin.
Yoksa hepten size kalır.