Tam benlik bir konu nasil basa ciktim bakin hemen basliyorum anlatmaya
Oncelikle cinsellik konusinda benim libidom daha yuksek malesef bir de esim cok yorucu bir iste calisiyor ve ben ona gore fazla bosum bir zaman sonra ister istemez ona sariyorum. Aldim karsima konustum ilk zamanlar benimle ayniydin smdi noldu diye her gun olmasi kural mi bu bir yaris mi dedi kaldim zônk diye
be sonra dedim ki bak canim en az haftada bir kez bana yanasmazsan agresife bagliyorum elimde degil dedim. Simdi ne zaman agresiflessem gel bi hesaplasalim diyor
sen de acik acik soyle vallahi anlamiyorlar yoksa. Diger kinuda da benim esim de benle yemek yapar temizlik yapar-di bir zamanlar. Ama her hareketinde bir tebrik beklentisi. Ben onca hizmet sagliyorum eve bir tebrik yok ama o bir bulasiklari makineye yerlestirdi diye gozumun icine bakiyor
ben de istedigini vermedim acikcasi. Sonra mutfaga bir girerdi aman Allahim her yer her yerde. Yav daha dun mutfagi birlkte toplamadik mi be adam yerlerini bilmiyor musun gicik kaynanalar gibi her seyin yerini degistirmissin tezgah yag icinde elli tane kap kirletilmis bir yemek icin diye bla blanblandirdir ettim. Sonuc tamamen kendini cekti. Ne temizlige bakiyor ne mutfaha yardim ediyor. Soyleniyorum sen de yapma ben senden is beklemiyorum dirdir yapma yeterli dedi
minnet etmedim ama bir de bebek olunca bas edemedim yine aldim karsima konustim senle evlenirken bu ev islerine gonullu olmadim. Ben yemek yeme ihtiyaci duyuyorsam sen de duyuyorsun bu evin ascisi degilim her konuda ihtiyaciniz ortak yaomayalim olsun bitsin yok mutlu huzurlu bir yuva icin temizlik gerek sicacik taze yemekler gerek vs diye verdim odunu verdim odunu
simdi sagolsun her seye kosuyor camasir asiyor gisip pesinden ben duzeltiyorum yemek yapiyor Allah affetsin kendimi zor tutuyorum kafasina bir sey atmamak icin mutfaginnicinden geciyor resmen ama yapsin yeter ki. Mudahale etmiyorum hic ona caktirmadan duzeltiyorum yoksa begenmiyorsun diye kaciyor
bu isin temel kurali acikca konusmak ve ona bir sey caktirmadan isine gelmeyen kisimlari duzeltmek
bu kervan anca boyle gidiyor tavsiyemdir