- 3 Aralık 2021
- 39
- 27
- 32
- Konu Sahibi Etkili Eleman
Karı koca eşit değil eştirler canımm.. bende yeni evliyim evet seninde anlattığın gibi aynı şeyleri bende yaşıyorum oldukça sakar ütelik yani yapmasa daha iyi bazen ama ona bu duygumu belli etmiyorum teşekkür ediyorum destek olduğu için mesela balkona sürekli terliksiz çıkardı uyarmama rağmen tozlu ayakları ile beyaz halılarım kirlenirdi her seferinde uyardım ama dalgınlıkla yine çıkıyordu en sonunda sinirlendim ve ağladım halıyı kendine sildirdim bir daha yapmadı. bazı şeyler inan bana zamanla oluyor daha çok yenisiniz.. böyle ev arkadaşı moduna girmişsiniz küste olsanız yemeği ile ilgilensen kıyafetlerini toplasan zaten doğal bir şekilde barışırdınız.. bazen bir taraf malesef pozitif olmak zorunda yoksa çok yorulursunuz.. gereksiz gurur yapıyorsunuz kocanız o sizin şu davranışın beni çok üzdü çok kırıldım deyin ayıp değil eksilmezsiniz.. iletişim muhabbet kurabilmek o kadar önemli ki aranızdaki iletişimi kaybetmeyin.. eşiniz erken uyudu diye seni sevmediği anlamına gelmez yoruluyordur üstelik haftada iki gün birlikte oluyorsanız yolunda gitmeyen hiç bişey yok.. siz de istekli olabilirsiniz çok doğal seni çok özledim demek ayıp değil tam tersine öyle çok hoşlarına gidiyor ki.. her seyi erkekten beklemeyin.. onda rahatsız olduğun ne varsa kırmadan güzel bir dille konuşarak çözün