• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilere sorum

maydanozca04

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
546
401
53
Bu hanımcılık nedir çok merak ediyorum? Ben de evliyim böyle bir beklentiye girmedim ama olmasını isterdim galiba. Eşini hanımcı eden var mı😂

Aaaa aynı konu 😀😀
Sorumuza güzel bir çözüm yok mu kızlar 😆😆
Ya bu soruyu sordum diye az önce biri beni engelledi çok garip böyle bir beklentiye girmedim ama neden olmasın diye de altını çizdim üstelik 😂
Umarım bulunur çözümü😂

Bu hanımcılık nedir çok merak ediyorum? Ben de evliyim böyle bir beklentiye girmedim ama olmasını isterdim galiba. Eşini hanımcı eden var mı😂
Çok itici bir tabir. Evlenince kimse kimsenin boyunduruğuna girmiyor. Bir hayatı birlikte yaşamak için evleniyor sadece sizin istekleriniz yapılacaksa kendinize uşak tutun :KK66:

Çok itici bir tabir. Evlenince kimse kimsenin boyunduruğuna girmiyor. Bir hayatı birlikte yaşamak için evleniyor sadece sizin istekleriniz yapılacaksa kendinize uşak tutun :KK66:
Haklısınız 🙏 Olumsuz görüşlere de saygım var 🙏

.

Eklentiler

• 20210127_221334.jpg
    20210127_221334.jpg
    102,9 KB · Görüntüleme: 47
Az onceki eşimi eve nasil bağlarim konusuyla birleşseniz tam olur.
Hanimcilik diyerek tam olarak neyi bekliyorsunuz?
Adami sonradan bişeylere cevirmeye ugrasmak yerine evlenmeden önce "bu istedigim adam mi? Bu bana bagli adam mi?" Diye dusunsek daha kolay değil mi?

Birini sonradan biseylere benzetmek, cevirmek çok zor bence, bunu yapan da adamin karakteri evirip cevirmeye musaitse yapar anca.

Buram buram varoş kokan başlıklarda günün konusu...
Yine de yakıştıramadım tanımadığınız birine bu cümleyi ama sanıyorum ki benden büyüksünüzdür yine de cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

Back