- 11 Ocak 2018
- 546
- 401
- 53
- Konu Sahibi maydanozca04
Bu hanımcılık nedir çok merak ediyorum? Ben de evliyim böyle bir beklentiye girmedim ama olmasını isterdim galiba. Eşini hanımcı eden var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuyu okudum ve hızla kaçıyorum.oldukça itti beni.Bu hanımcılık nedir çok merak ediyorum? Ben de evliyim böyle bir beklentiye girmedim ama olmasını isterdim galiba. Eşini hanımcı eden var mı
Bu hanımcılık nedir çok merak ediyorum? Ben de evliyim böyle bir beklentiye girmedim ama olmasını isterdim galiba. Eşini hanımcı eden var mı
Tabi saygı duyarım sadece merak etmiştimKonuyu okudum ve hızla kaçıyorum.oldukça itti beni.
Yok değilim sadece merakMihrimah Sultann un arkadaşı mısınız? Bu akşam herkes aynı konuyu açmış:)
Aaaa aynı konuMihrimah Sultann un arkadaşı mısınız? Bu akşam herkes aynı konuyu açmış:)
Ya bu soruyu sordum diye az önce biri beni engelledi çok garip böyle bir beklentiye girmedim ama neden olmasın diye de altını çizdim üstelikAaaa aynı konu
Sorumuza güzel bir çözüm yok mu kızlar
Çok itici bir tabir. Evlenince kimse kimsenin boyunduruğuna girmiyor. Bir hayatı birlikte yaşamak için evleniyor sadece sizin istekleriniz yapılacaksa kendinize uşak tutunBu hanımcılık nedir çok merak ediyorum? Ben de evliyim böyle bir beklentiye girmedim ama olmasını isterdim galiba. Eşini hanımcı eden var mı
Haklısınız Olumsuz görüşlere de saygım varÇok itici bir tabir. Evlenince kimse kimsenin boyunduruğuna girmiyor. Bir hayatı birlikte yaşamak için evleniyor sadece sizin istekleriniz yapılacaksa kendinize uşak tutun
Kesin kaynana adayı, yada görümceYa bu soruyu sordum diye az önce biri beni engelledi çok garip böyle bir beklentiye girmedim ama neden olmasın diye de altını çizdim üstelik
Umarım bulunur çözümü
KesinlikleKesin kaynana adayı, yada görümce
Ya konuyu çarpıtmayın lütfenHaklısınız Olumsuz görüşlere de saygım var
.Çok itici bir tabir. Evlenince kimse kimsenin boyunduruğuna girmiyor. Bir hayatı birlikte yaşamak için evleniyor sadece sizin .
Böyle olgunlukla cevap yazınca tuhaf oldumHaklısınız Olumsuz görüşlere de saygım var
Siz kendi konunuza gitseniz mi acaba? Çünkü konu sizin değil yanı cevapları siz vermeyeceksinizYa konuyu çarpıtmayın lütfen
.
Yine de yakıştıramadım tanımadığınız birine bu cümleyi ama sanıyorum ki benden büyüksünüzdür yine de cevap verdiğiniz için teşekkür ederimBuram buram varoş kokan başlıklarda günün konusu...