Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Umarım hallolur ya cidden stresli dönem Bende içimi dökmeye hazırmışım yani :) Peki kınayı ne yapacaksınız evde mi olacak sizin :)

Umarım hallolur ya cidden stresli dönem Bende içimi dökmeye hazırmışım yani :) Peki kınayı ne yapacaksınız evde mi olacak sizin :)
yok canım mekan ayarlıcam onun içinde daha bakmadım aslında onu da baksam iyi olur aklımda hep ama fırsat olmadı. sen nasıl düşünüyosun ?

yok canım mekan ayarlıcam onun içinde daha bakmadım aslında onu da baksam iyi olur aklımda hep ama fırsat olmadı. sen nasıl düşünüyosun ?

Bende mekan ayarlayacağım nikah için baktığımız yer aynı zamanda kına organizasyonu yapıyor geçen gün bir izlemeye gittik nasıl yapıyorlarmış diye o kadar güzeldi ki :) :) Onuda geciktirmemekte fayda var :)

en olmadı kınanı yaparsın canım gönlünce kafan da takılmaz

bayanlar sekiz ayımız var kilo problemi yaşayan var mı az da olsa :s benim acilinden 6,7 kilo vermem lazım

Cok guzel bir duygu kesinlikle :) Üzülme tatlım bir şekilde dediğine geleceklerdir. Bizim de bir sürü yere bakmamızı istediler baktık da ama yine bizim istediğimiz oldu

Merhabaaa kızlar ben telefondan takılıyorum atladığım kısımlar olabilir kusura bakmayın o yüzden kısa bir süre sonra hep olacam burda :)

yeniyim pek iyi sayılmam forumu kullanmada benim henüz yok bir şey..hazırlıklar başlamış olmalı.

mayıs yaklaştıkça daha da canlanıcaktır buralar :) şafak 242

Valla ben 8 ay demiyorum bu ayı ve mayısı saymıyorum 6 ay diyorum motive oluyorum :) :) :)
o şekilde de 7 ay oluyo canım az motiveni bozmuş gibi olmıyım ben de yılbaşını sayıyorum ondan çıkarıyorum falan bişeyler yapıyorum motive için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…