- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
günaydın :) geçsin günlerGünaydın kızlar :) Bir günü daha geçirmiş bulunmaktayız
Yavaş yavaş da olsa geçiyor :)günaydın :) geçsin günler
hem de nasıl yavaşşşYavaş yavaş da olsa geçiyor :)
O konuda haklısın bak ben çalışıyorum gün çok çabuk geçiyor bana.hem de nasıl yavaşşşçalışsam daha kolay olabilirdi evde çok zorrrrr
içerde hayat çok zor düşünmek için çok vaktin oluyo :)O konuda haklısın bak ben çalışıyorum gün çok çabuk geçiyor bana.
Bir iş baksan sen de daha iyi olmaz mı sıkılmazsın hem?içerde hayat çok zor düşünmek için çok vaktin oluyo :)
çalıştım canım özel inan çekilcek çile değil zaten nişanlım da izin vermiyor artık memurluk olursa en azından karşılığını alırım çalıştığıma değer yoksa özelde çalışıp evli olmak şartlarının çok iyi olması lazımBir iş baksan sen de daha iyi olmaz mı sıkılmazsın hem?
Özel zordur muhakkak haklısın, o zaman Kpss'ye hazırlan. Bir bayan ne olursa olsun kendi ayakları üzerinde durabilmeli, gelecekte ne olacağı belli olmaz.çalıştım canım özel inan çekilcek çile değil zaten nişanlım da izin vermiyor artık memurluk olursa en azından karşılığını alırım çalıştığıma değer yoksa özelde çalışıp evli olmak şartlarının çok iyi olması lazım
:) buna çok katılıyoruuummmm :)içerde hayat çok zor düşünmek için çok vaktin oluyo :)
kesinlikle katılıyorum evde duran bi insan olmıcam şimdilik düğün için biraz da yorulduğum için çalışmayı bıraktım kpss den 80 aldığım oldu bi işime yaramadı bu sene de pek hazırlanamadım ama düğünden sonra bi sene üzerine durucam tekrar ayrıca bankalar için de çabalamayı düşünüyorum ama özelde artık şartların iyi olması lazım çalışmam içinÖzel zordur muhakkak haklısın, o zaman Kpss'ye hazırlan. Bir bayan ne olursa olsun kendi ayakları üzerinde durabilmeli, gelecekte ne olacağı belli olmaz.
sen de mi evde vakit geçirmeye çalışıyosun yoksa :):) buna çok katılıyoruuummmm :)
okulda iyi bişey vakit geçmesi için ben ev hapsindeyim beni ziyarete gelin temiz çamaşır ve cigara getirin kızlarEvet canım şimdilik evde vakit geçirmeye çalısıyorumm bayramdan sonra okula gıtcem daha kotu olacakya bu arada kızlar bişey sorcam size nişanlınızın ailesiyle ne sıklıkta görüşüyorsunuz
Biraz gec oldu ama yeni gördüm mesajınızı,Hayırlısı olsun inşallah bizde salonumuzu tuttuk şimdiden 10 mayısta düğün 5.5.2015 de nikah nasip olursaHoş geldiniz :) Ben 6 buçuk yıldır bekliyorum, istediğim yer 2015 rezervasyonu almaya başlamadı onun açılmasını bekliyoruz ama istediğimiz tarih 16 mayıs :) Hep birlikte şafak sayarız inşallah
Hakkinizda hayirlisi olsun bizim istedigimiz tarihi baskasina vermisler 23.05.2015 olacak bizimki de tuttuk salonu :)Biraz gec oldu ama yeni gördüm mesajınızı,Hayırlısı olsun inşallah bizde salonumuzu tuttuk şimdiden 10 mayısta düğün 5.5.2015 de nikah nasip olursa
Benim nisanlim burada degil o yuzden ben de gitmiyorum tek basima haftada bir telefon aciyorum.Evet canım şimdilik evde vakit geçirmeye çalısıyorumm bayramdan sonra okula gıtcem daha kotu olacakya bu arada kızlar bişey sorcam size nişanlınızın ailesiyle ne sıklıkta görüşüyorsunuz
biz 2005 de tanıştık ben de nikah gününü 20.05.2015 diye istedim üç gün önce bakalım :)Biraz gec oldu ama yeni gördüm mesajınızı,Hayırlısı olsun inşallah bizde salonumuzu tuttuk şimdiden 10 mayısta düğün 5.5.2015 de nikah nasip olursa
İşte düşün nasıl bir hevesliyim o 7 ayı kabul etmeyip ısrarla hayır 6 diyorum herkese :) :) Yıllar geçti halbuki ama şimdi günler geçmek bilmiyor :) Dışarda da kimseye gün geçmiyo diyemiyorum aman koca meraklısı buda derler diye o yüzden bu grup çok iyi oldu :) :)o şekilde de 7 ay oluyo canım az motiveni bozmuş gibi olmıyımben de yılbaşını sayıyorum ondan çıkarıyorum falan bişeyler yapıyorum motive için :)
Evet canım şimdilik evde vakit geçirmeye çalısıyorumm bayramdan sonra okula gıtcem daha kotu olacakya bu arada kızlar bişey sorcam size nişanlınızın ailesiyle ne sıklıkta görüşüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?