• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Kimse 2/5/2015 i dusunmedi mi?
2015 tarihinin bası 2 sonu 5 ya
O nedenle 2 mayis guzel oluyor bence

1 mayis cuma isci bayrami tatil
2 mayis cumartesi
3 mayis da pazar

3 gun tatil :)
Ben balayini dusundugumden havalar az daha isinsin diye 16si olacak :D

Kimse 2/5/2015 i dusunmedi mi?
2015 tarihinin bası 2 sonu 5 ya
O nedenle 2 mayis guzel oluyor bence

1 mayis cuma isci bayrami tatil
2 mayis cumartesi
3 mayis da pazar

3 gun tatil :)
çok mantıklı aslında :) ama hem havalar az ısınsın dedik hem de malesef biz ne kadar gün desekte mekandan dolayı aklımızda olmayan bi tarih oldu 23\05\2015

çok mantıklı aslında :) ama hem havalar az ısınsın dedik hem de malesef biz ne kadar gün desekte mekandan dolayı aklımızda olmayan bi tarih oldu 23\05\2015

Ben de boyle konusuyorum ama mekanı tutmadık daha bilemiyorum olur umarım:)

Ben kış dugunu istiyordum mayıs başına zor ikna oldum :)

Evet canim onu diyorum ben de oyle yapicam baska turlu annemin cenesi kapanmayacak :) Hangi markayi onerirsin?
ben home sweet home aldım adorabella modeli içine de parlak saten bi nevresim çok hoş tamamlıyor birbirini daha sonra da kullanıbilir üzeri hafif süslü güpür ve incili taşlı işlemeli

6 bucuk yildir bekliyirum evlenene kadar 7 yil bitmis 8 den gun almis olacagiz az daha beklemek koymaz bana dedim kronik oldu bu durum ben de alistim galiba :)))

Masallah:nazar: Benim arkadaslarim henuz okulu bitirmedi mayis 2. Haftasindan haziran 2. Haftasina kadar final-butunlemeleri olacak onu da dusundum

Ee 18 haziranda da ramazan basliyor derken oooo cok uzar benim icin :)

ben home sweet home aldım adorabella modeli içine de parlak saten bi nevresim çok hoş tamamlıyor birbirini daha sonra da kullanıbilir üzeri hafif süslü güpür ve incili taşlı işlemeli
Ben de bakiyim canim pahali mi peki kaca aldin?

Ben dusunuyorum cruise turu bakiyorum ama akdeniz ulkeleri istedigimden hava onemli :)
benim gönlüm de hep balkan turundan yana karabağ kotor körfezi bosna buraları gezmek tatil yapmak artık düğün sonrası bakıcaz biz sınav nedeniyle balayı temmuz ağustosa kalıyor

yurtdışı düşüneniz var mı bilmiyorum ama fiyat olarak yurtiçinden çokta farklı değil. hem havada önemli değil :)

Ben dusunuyorum cruise turu bakiyorum ama akdeniz ulkeleri istedigimden hava onemli :)

Ben de gemi turu dusunuyorum:KK22::KK22: Havalarin isinmasini bekleyebiliriz :) oncesinde 3-4 gunluk kapadokyadaki karlik evine filan gitsek de yeter super olur hatta :)

benim gönlüm de hep balkan turundan yana karabağ kotor körfezi bosna buraları gezmek tatil yapmak artık düğün sonrası bakıcaz biz sınav nedeniyle balayı temmuz ağustosa kalıyor
Olsun canim sinav iyi gecsin de varsin balayi sonra olsun.

Back