• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Bir iş baksan sen de daha iyi olmaz mı sıkılmazsın hem?
çalıştım canım özel inan çekilcek çile değil zaten nişanlım da izin vermiyor artık memurluk olursa en azından karşılığını alırım çalıştığıma değer yoksa özelde çalışıp evli olmak şartlarının çok iyi olması lazım :(

çalıştım canım özel inan çekilcek çile değil zaten nişanlım da izin vermiyor artık memurluk olursa en azından karşılığını alırım çalıştığıma değer yoksa özelde çalışıp evli olmak şartlarının çok iyi olması lazım :KK43:
Özel zordur muhakkak haklısın, o zaman Kpss'ye hazırlan. Bir bayan ne olursa olsun kendi ayakları üzerinde durabilmeli, gelecekte ne olacağı belli olmaz.

Özel zordur muhakkak haklısın, o zaman Kpss'ye hazırlan. Bir bayan ne olursa olsun kendi ayakları üzerinde durabilmeli, gelecekte ne olacağı belli olmaz.
kesinlikle katılıyorum evde duran bi insan olmıcam şimdilik düğün için biraz da yorulduğum için çalışmayı bıraktım kpss den 80 aldığım oldu bi işime yaramadı bu sene de pek hazırlanamadım ama düğünden sonra bi sene üzerine durucam tekrar ayrıca bankalar için de çabalamayı düşünüyorum ama özelde artık şartların iyi olması lazım çalışmam için

Evet canım şimdilik evde vakit geçirmeye çalısıyorumm bayramdan sonra okula gıtcem daha kotu olacak :( ya bu arada kızlar bişey sorcam size nişanlınızın ailesiyle ne sıklıkta görüşüyorsunuz

Evet canım şimdilik evde vakit geçirmeye çalısıyorumm bayramdan sonra okula gıtcem daha kotu olacak :KK43: ya bu arada kızlar bişey sorcam size nişanlınızın ailesiyle ne sıklıkta görüşüyorsunuz
okulda iyi bişey vakit geçmesi için ben ev hapsindeyim beni ziyarete gelin temiz çamaşır ve cigara getirin kızlar :KK14:
ben üç dört senedir baya sıklıkla görüşüyodum nişandan sonra daha az görüşmeye başladım sanki yani nedense bi türlü fırsatım olmaz oldu ama tlfnla görüşüyorum :)

Hoş geldiniz :) Ben 6 buçuk yıldır bekliyorum, istediğim yer 2015 rezervasyonu almaya başlamadı onun açılmasını bekliyoruz ama istediğimiz tarih 16 mayıs :) Hep birlikte şafak sayarız inşallah :KK22:
Biraz gec oldu ama yeni gördüm mesajınızı,Hayırlısı olsun inşallah bizde salonumuzu tuttuk şimdiden 10 mayısta düğün 5.5.2015 de nikah nasip olursa :KK36:

Biraz gec oldu ama yeni gördüm mesajınızı,Hayırlısı olsun inşallah bizde salonumuzu tuttuk şimdiden 10 mayısta düğün 5.5.2015 de nikah nasip olursa :KK36:
Hakkinizda hayirlisi olsun bizim istedigimiz tarihi baskasina vermisler 23.05.2015 olacak bizimki de tuttuk salonu :)

Evet canım şimdilik evde vakit geçirmeye çalısıyorumm bayramdan sonra okula gıtcem daha kotu olacak :KK43: ya bu arada kızlar bişey sorcam size nişanlınızın ailesiyle ne sıklıkta görüşüyorsunuz
Benim nisanlim burada degil o yuzden ben de gitmiyorum tek basima haftada bir telefon aciyorum.

biz 2005 de tanıştık ben de nikah gününü 20.05.2015 diye istedim üç gün önce bakalım :)

Evet kızlaaarr bir günü daha atlattık çok şükürr :) :) :) Bu arada Korkmazda
o şekilde de 7 ay oluyo canım az motiveni bozmuş gibi olmıyım :KK23: ben de yılbaşını sayıyorum ondan çıkarıyorum falan bişeyler yapıyorum motive için :)
İşte düşün nasıl bir hevesliyim o 7 ayı kabul etmeyip ısrarla hayır 6 diyorum herkese :) :) Yıllar geçti halbuki ama şimdi günler geçmek bilmiyor :) Dışarda da kimseye gün geçmiyo diyemiyorum aman koca meraklısı buda derler diye o yüzden bu grup çok iyi oldu :) :)

Söz yapılana kadar mümkün olduğu kadar az görüştüm gidip gelmedim ama sözden ve nişandan sonra illaki görüşmek gerekti ama onuda çok sık yapmıyoruz. Benim babam olmadığı için kayınpederime çabuk alışamadım genelde kayınvalidemle görüşüyoruz oda bıktırmayacak tatlı kalacak şekilde :)

Back