• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

bu dönem herkes için stresli canım siz yine gezdik baktık en uygun bize burası diyin fazla uzatıp tarihinizi kaydırmayın canım bence yine istediğiniz olacaktır. Biz de mesela baştan bi yeri hep istiyoduk nişanlım denilen tüm yerleri gezdi ama yine en uygun oraya karar verildi çok sıkılma tatlılıkla hepsi hallolur :)

Umarım hallolur ya cidden stresli dönem :( Bende içimi dökmeye hazırmışım yani :) Peki kınayı ne yapacaksınız evde mi olacak sizin :)

Umarım hallolur ya cidden stresli dönem :KK43: Bende içimi dökmeye hazırmışım yani :) Peki kınayı ne yapacaksınız evde mi olacak sizin :)
yok canım mekan ayarlıcam onun içinde daha bakmadım aslında onu da baksam iyi olur aklımda hep ama fırsat olmadı. sen nasıl düşünüyosun ?

yok canım mekan ayarlıcam onun içinde daha bakmadım aslında onu da baksam iyi olur aklımda hep ama fırsat olmadı. sen nasıl düşünüyosun ?

Bende mekan ayarlayacağım nikah için baktığımız yer aynı zamanda kına organizasyonu yapıyor geçen gün bir izlemeye gittik nasıl yapıyorlarmış diye o kadar güzeldi ki :) :) Onuda geciktirmemekte fayda var :)

Bende mekan ayarlayacağım nikah için baktığımız yer aynı zamanda kına organizasyonu yapıyor geçen gün bir izlemeye gittik nasıl yapıyorlarmış diye o kadar güzeldi ki :) :) Onuda geciktirmemekte fayda var :)
en olmadı kınanı yaparsın canım gönlünce kafan da takılmaz ;)

bayanlar sekiz ayımız var kilo problemi yaşayan var mı az da olsa :s benim acilinden 6,7 kilo vermem lazım :(

Nasıl güzel bi duygu dimi? :) :) :) Ah benim canımı sıkanda bu konu işte. Biz mekana bayıldıkk çok sevdik içimize sindi tam hayal ettiğimiz gibi ama nişanlımın babası uzak orası yakınlardan bakın dedi :KK43: Bizde orası olsun diye diretiyoruz şuan o yüzden gidip bir türlü anlaşamadık. Bilmiyorum benden başka bu konuda sorun yaşayan var mı :KK43:
Cok guzel bir duygu kesinlikle :) Üzülme tatlım bir şekilde dediğine geleceklerdir. Bizim de bir sürü yere bakmamızı istediler baktık da ama yine bizim istediğimiz oldu ;)

Merhabaaa kızlar ben telefondan takılıyorum atladığım kısımlar olabilir kusura bakmayın o yüzden kısa bir süre sonra hep olacam burda :)

yeniyim pek iyi sayılmam forumu kullanmada benim henüz yok bir şey..hazırlıklar başlamış olmalı.

Valla ben 8 ay demiyorum bu ayı ve mayısı saymıyorum 6 ay diyorum motive oluyorum :) :) :)
o şekilde de 7 ay oluyo canım az motiveni bozmuş gibi olmıyım :KK23: ben de yılbaşını sayıyorum ondan çıkarıyorum falan bişeyler yapıyorum motive için :)

Back