• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

kızlar size de danışayım ben çıkış müziği olarak nature-harmony düşünüyorum çok sevdiğim bi müzik acaba nasıl olur :KK64:

kızlar size de danışayım ben çıkış müziği olarak nature-harmony düşünüyorum çok sevdiğim bi müzik acaba nasıl olur :KK64:
Elmol bugun dugun salonunu tutmaya gittik bizim gunu aptal adam baskasina vermis siz 17 si demistiniz diyo cok sinirlendim ama yapacak bir sey yoktu. Sonuc olarak seninle ayni gun evleniyoruz :D 23.05.2015 :)))

Elmol bugun dugun salonunu tutmaya gittik bizim gunu aptal adam baskasina vermis siz 17 si demistiniz diyo cok sinirlendim ama yapacak bir sey yoktu. Sonuc olarak seninle ayni gun evleniyoruz :D 23.05.2015 :)))
geçmiş olsun canım aynı sorunu yaşadık aynı sona ulaştık yani :) o bi hafta ne sinir bozuyo insanda yavaş yavaş alışıyosun canım ben sakinleştim artık :KK47:

geçmiş olsun canım aynı sorunu yaşadık aynı sona ulaştık yani :) o bi hafta ne sinir bozuyo insanda yavaş yavaş alışıyosun canım ben sakinleştim artık :KK47:
Evet tatlim napalim kismet boyleymis heyecanlarimizi ayni zamanda yasicaz

Hos geldiniz aramiza :) ayin kacinda evleniyosun ve seni taniyalim
22 yaşındayım Hacettepe Ü. de Tarih okuyorum son sınıf :) Şaka gibi ama ilk aşkımla evleniyorum 10. yılımız bu :) 16 Mayıs diye planlıyoruz umarım bizimkide sarkmaz :( Çünkü gidip görüştük ama resmi anlaşma yapmadık nikah salonuyla

22 yaşındayım Hacettepe Ü. de Tarih okuyorum son sınıf :) Şaka gibi ama ilk aşkımla evleniyorum 10. yılımız bu :) 16 Mayıs diye planlıyoruz umarım bizimkide sarkmaz :KK43: Çünkü gidip görüştük ama resmi anlaşma yapmadık nikah salonuyla
hayırlı olsun canım inşallah istediğiniz tarih olur bence netleştirin anlaşın derim sonra bizim gibi mağdur olmayın bi hafta bile sinir bozabiliyomuş :KK62: bu arada bizim de evlendiğimizde 10 yılımızı doldurmamıza az kalmış olacak :)

22 yaşındayım Hacettepe Ü. de Tarih okuyorum son sınıf :) Şaka gibi ama ilk aşkımla evleniyorum 10. yılımız bu :) 16 Mayıs diye planlıyoruz umarım bizimkide sarkmaz :KK43: Çünkü gidip görüştük ama resmi anlaşma yapmadık nikah salonuyla
Ben de ilkokul arkadasimla evleniyorum 7 yasindan beri taniyoruz birbirimizi 6 bucuk yil da sevgililik:KK22: dugun salonu icin biz de gidip gorusmustuk not almisti ama baskasina vermis maalesef biran once gidip tutun benim 1 hafta kayinca sinirlerim bozuldu yoksa 16 Mayis olacakti. Acele edin yer kalmiyor:KK39:

Ben de ilkokul arkadasimla evleniyorum 7 yasindan beri taniyoruz birbirimizi 6 bucuk yil da sevgililik:KK22: dugun salonu icin biz de gidip gorusmustuk not almisti ama baskasina vermis maalesef biran once gidip tutun benim 1 hafta kayinca sinirlerim bozuldu yoksa 16 Mayis olacakti. Acele edin yer kalmiyor:KK39:

Nasıl güzel bi duygu dimi? :) :) :) Ah benim canımı sıkanda bu konu işte. Biz mekana bayıldıkk çok sevdik içimize sindi tam hayal ettiğimiz gibi ama nişanlımın babası uzak orası yakınlardan bakın dedi :( Bizde orası olsun diye diretiyoruz şuan o yüzden gidip bir türlü anlaşamadık. Bilmiyorum benden başka bu konuda sorun yaşayan var mı :(

hayırlı olsun canım inşallah istediğiniz tarih olur bence netleştirin anlaşın derim sonra bizim gibi mağdur olmayın bi hafta bile sinir bozabiliyomuş :KK62: bu arada bizim de evlendiğimizde 10 yılımızı doldurmamıza az kalmış olacak :)

Teşekkür ederimm hepimize hayırlı olsun yuvalarımız bereketli huzurlu olsun inşallah! Hepimiz gün sayıyoruz tabiki bir hafta kısa süre mi hemde ne biçim can sıkar! :(

Teşekkür ederimm hepimize hayırlı olsun yuvalarımız bereketli huzurlu olsun inşallah! Hepimiz gün sayıyoruz tabiki bir hafta kısa süre mi hemde ne biçim can sıkar! :KK43:
her yeri bakmakta fayda var tabi sonuçta az paralar dönmüyo ben şahsen acıyorum bile verilen paralara da :KK48: yakın olmasıyla alakalı bi durum değil ki sonuçta düğün her türlü bi mekanda oluyo her yere gidilebilir bence

her yeri bakmakta fayda var tabi sonuçta az paralar dönmüyo ben şahsen acıyorum bile verilen paralara da :KK48: yakın olmasıyla alakalı bi durum değil ki sonuçta düğün her türlü bi mekanda oluyo her yere gidilebilir bence

Bencede... Ve bizim misafirlerimiz hep il dışından gelicekler. Ankarada yaşayıp bi otobüse binip gelemeyeceklerde gelmesinler yani verilen değeri göstermez mi bu? Ben sırf masraf olmasın diye düğünü boşverdim sadece nikah dedim oda bari istediğim yerde olsun diye uğraşıyorum :( Yıpratıcı oldu bu durum bizim için...

Bencede... Ve bizim misafirlerimiz hep il dışından gelicekler. Ankarada yaşayıp bi otobüse binip gelemeyeceklerde gelmesinler yani verilen değeri göstermez mi bu? Ben sırf masraf olmasın diye düğünü boşverdim sadece nikah dedim oda bari istediğim yerde olsun diye uğraşıyorum :KK43: Yıpratıcı oldu bu durum bizim için...
ya düğün her türlü araçla gidilecek sonuçta bi şekilde nerde olduğunun önemi yokki herkesin evinin dibinde yok yapabileceği bi mekan. Ne kadar mesafe var ki canım ?

Balgatta ya aslında Ankarayı düşünürsek en merkezi yerlerden birisi ama gelde anlat :KK43:
bu dönem herkes için stresli canım siz yine gezdik baktık en uygun bize burası diyin fazla uzatıp tarihinizi kaydırmayın canım bence yine istediğiniz olacaktır. Biz de mesela baştan bi yeri hep istiyoduk nişanlım denilen tüm yerleri gezdi ama yine en uygun oraya karar verildi çok sıkılma tatlılıkla hepsi hallolur :)

Back