- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.901
Diktirecek vakit yok hazir olmasi lazim kuzum. Ikincisi olur mu ki daha kilolu gostermesin o tam benim tarzim. Ilkini de begendim. Ama diktirecek vakit yok?tam yerine geldin canım nikah elbisesi hemen gösteriyorum bi örnekbiraz gelinlik gibi ama ne bilim
Eki Görüntüle 1300302
Eki Görüntüle 1300303
hazır da bulabilirsin canım dantelli elbiseler şık bi tane tamamdırDiktirecek vakit yok hazir olmasi lazim kuzum. Ikincisi olur mu ki daha kilolu gostermesin o tam benim tarzim. Ilkini de begendim. Ama diktirecek vakit yok?
Marka onerisi alalim :) Sana odev veriyorum resimleri ve markalariyla hazir nikah elbisesi onerisi bekliyorum. Zevkine guvendigimden :)hazır da bulabilirsin canım dantelli elbiseler şık bi tane tamamdır
örtmenim sular kesildi aşkamMarka onerisi alalim :) Sana odev veriyorum resimleri ve markalariyla hazir nikah elbisesi onerisi bekliyorum. Zevkine guvendigimden :)
Agzini yerimörtmenim sular kesildi aşkam
tamam kuzu o iş bende zaten bişicik yaptığım yok araştırmalara başladım ipekyol twist roman adl sisline hepsini gezdim bişicik yok renk beyaz olacaksa :) farklı renklere açıksan hoşuma gidenleri öneririm toparlayıpAgzini yerimVakit bulunca bakarsan sevinirim kuzum. Ben yarin isten izin aldim pazartesi gunu tez icin ara jurim var yarin butun gun ders calisacagim cok gerginim yapmam gerek ama nasil Bana yardimci olun gozunuzu sevem :)
Beyaz istiyorum kuzum. Ben cikiyorum kocan optumtamam kuzu o iş bende zaten bişicik yaptığım yok araştırmalara başladım ipekyol twist roman adl sisline hepsini gezdim bişicik yok renk beyaz olacaksa :) farklı renklere açıksan hoşuma gidenleri öneririm toparlayıp
tamam canım iyi geceler başarılar bu aradaBeyaz istiyorum kuzum. Ben cikiyorum kocan optum
Ohh 6 gün önce rahata eriyosun şuan kıskandımgünaydınlar herkeseeeee
ooohh nikah elbiseleri bakılmaya başlanmışşş
kaçırıyorum yaa takip edemiyorummm
ama markalı paylaşımları ben de 4gözle bekliyorum
gerçi renginin beyaz olup olmamasına henüz karar veremedim
bu arada benim düğünüme de 171 gün kalmış ayıptır söylemesi
insallah cnm sagol ne kadar guzel yurekli insanlarsiniz iyiki katilmisim buraya :)
Canımm madem sordun söyleyim ben cupcakeye sinir oluyorumkızlaaarrrrr daha yazışmaları okumadan dalmak istiyorumşunlar nasıl sizce? cupcake sevmeyen ben cupcake baharat takımı almak istiyorum deli gibi. ama bunlarda tuz, biber diye isim yok. kararsız kaldım. yani ben aradığım şeyi hepsine tek tek bakıpta mı bulacam sşzler ne diyorsunuz?? markafonide var
https://www.markafoni.com/5-cayi-cupcake-standli-7li-baharat-takimi/urun/9083756/
bide kek kalıpları nasıl sizce? çok mu küçük çıkar ki bunlar? özgeeee bişey de kız
https://www.markafoni.com/5-cayi-lux-teflon-yapismaz-3lu-kek-kalibi/urun/9084116/
kek kalıplarını ben aldım benim aldığım iki yuvarlak bir kalp şeklindeydi. çok büyük değiller yani en büyüğü normal bir kek kalıbı boyutunda diğer ikisi daha küçükler işte göz kararı hepsi birbirinin içine girecek şekilde. eğer tam boyut merak edersen akşam gidip bakabilirimkızlaaarrrrr daha yazışmaları okumadan dalmak istiyorumşunlar nasıl sizce? cupcake sevmeyen ben cupcake baharat takımı almak istiyorum deli gibi. ama bunlarda tuz, biber diye isim yok. kararsız kaldım. yani ben aradığım şeyi hepsine tek tek bakıpta mı bulacam sşzler ne diyorsunuz?? markafonide var
https://www.markafoni.com/5-cayi-cupcake-standli-7li-baharat-takimi/urun/9083756/
bide kek kalıpları nasıl sizce? çok mu küçük çıkar ki bunlar? özgeeee bişey de kız
https://www.markafoni.com/5-cayi-lux-teflon-yapismaz-3lu-kek-kalibi/urun/9084116/
Canımm madem sordun söyleyim ben cupcakeye sinir oluyorumYa düşünüyorum şimdi anneannelerimizde babaanelerimizde hep aynı eşyalar varya aynı halılar aynı vitrinler falan bizim nesilde öyle olacak herkeste cupcake Ama sevmediğin halde buna vurulduysan üzerinde yazmasa bile el alışkanlığın olacaktır çat çat bulursun hepsini bence hiiç bir şey içinde kalmasın :) Kalıpları ben sabah gördüm ama almaya korktum sanırım teflon çizikli olur yada boyu istediğim gibi olmaz diye pimpirik yaptım. Beğendiysen al olmadı iade canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?