Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

kilo verir de şu belimi az inceltirsem çok şugar olacak hep hayal zaten bu hatunlara yakışıyo tabi biz ne edek göbişime diyorum ayrılık zor gelir diyo gitmiyo tatile çok alıştık birbirimize netcez bilmem ben başkasını seviyorum artık diyorum ona da inanmıyo

Diktirecek vakit yok hazir olmasi lazim kuzum. Ikincisi olur mu ki daha kilolu gostermesin o tam benim tarzim. Ilkini de begendim. Ama diktirecek vakit yok?
hazır da bulabilirsin canım dantelli elbiseler şık bi tane tamamdır

örtmenim sular kesildi aşkam
Agzini yerim Vakit bulunca bakarsan sevinirim kuzum. Ben yarin isten izin aldim pazartesi gunu tez icin ara jurim var yarin butun gun ders calisacagim cok gerginim yapmam gerek ama nasil Bana yardimci olun gozunuzu sevem :)

Agzini yerim Vakit bulunca bakarsan sevinirim kuzum. Ben yarin isten izin aldim pazartesi gunu tez icin ara jurim var yarin butun gun ders calisacagim cok gerginim yapmam gerek ama nasil Bana yardimci olun gozunuzu sevem :)
tamam kuzu o iş bende zaten bişicik yaptığım yok araştırmalara başladım ipekyol twist roman adl sisline hepsini gezdim bişicik yok renk beyaz olacaksa :) farklı renklere açıksan hoşuma gidenleri öneririm toparlayıp

Beyaz istiyorum kuzum. Ben cikiyorum kocan optum

günaydınlar herkeseeeee

ooohh nikah elbiseleri bakılmaya başlanmışşş
kaçırıyorum yaa takip edemiyorummm

ama markalı paylaşımları ben de 4gözle bekliyorum
gerçi renginin beyaz olup olmamasına henüz karar veremedim

bu arada benim düğünüme de 171 gün kalmış ayıptır söylemesi

Ohh 6 gün önce rahata eriyosun şuan kıskandım

kızlaaarrrrr daha yazışmaları okumadan dalmak istiyorum şunlar nasıl sizce? cupcake sevmeyen ben cupcake baharat takımı almak istiyorum deli gibi. ama bunlarda tuz, biber diye isim yok. kararsız kaldım. yani ben aradığım şeyi hepsine tek tek bakıpta mı bulacam sşzler ne diyorsunuz?? markafonide var

https://www.markafoni.com/5-cayi-cupcake-standli-7li-baharat-takimi/urun/9083756/

bide kek kalıpları nasıl sizce? çok mu küçük çıkar ki bunlar? özgeeee bişey de kız

https://www.markafoni.com/5-cayi-lux-teflon-yapismaz-3lu-kek-kalibi/urun/9084116/

insallah cnm sagol ne kadar guzel yurekli insanlarsiniz iyiki katilmisim buraya :)

kuzumm arkadaqşların da dediği gibi bir şekilde çözülür. ama bu durumda birirlerinin fedakarlık yapması gerek işte. mesela ben de düğün saati konusunda sıkıntı yaşadım. 1 mayıs kına akşam olacak. düğünde 3 mayıs gündüz diye nişanlımla konuşmuştuk. fakat görümceler son dakka golü atıp (7 görümcem var bu arada ) düğün akşam olacak biz şunu yapacaz bunu yapacaz dediler. e ben de ankaradakiler geri nasıl dönecek ertesi gün herkesin işi okulu var dedim. vay efendim nişanda aralıkta olmuş bunlar nasıl gidip gelmişmiş... benim şarteller attı tabii. nişanlıma anlattaım durumu. o da bir çözüm bulamadı aranızda kalmak istemiyorum diye ama ben de napiim 2 mayıs cumartesiye aldırdım düğünü her iki tarafında istediği olsun yeterki arada biz yorulalım deyip kapattım konuyu...

yanı demem o ki dua et kuzum, mutlaka çözüm bulunur.

Canımm madem sordun söyleyim ben cupcakeye sinir oluyorum Ya düşünüyorum şimdi anneannelerimizde babaanelerimizde hep aynı eşyalar varya aynı halılar aynı vitrinler falan bizim nesilde öyle olacak herkeste cupcake Ama sevmediğin halde buna vurulduysan üzerinde yazmasa bile el alışkanlığın olacaktır çat çat bulursun hepsini bence hiiç bir şey içinde kalmasın :) Kalıpları ben sabah gördüm ama almaya korktum sanırım teflon çizikli olur yada boyu istediğim gibi olmaz diye pimpirik yaptım. Beğendiysen al olmadı iade canım

kek kalıplarını ben aldım benim aldığım iki yuvarlak bir kalp şeklindeydi. çok büyük değiller yani en büyüğü normal bir kek kalıbı boyutunda diğer ikisi daha küçükler işte göz kararı hepsi birbirinin içine girecek şekilde. eğer tam boyut merak edersen akşam gidip bakabilirim

kuzu fikrin için teşekkür ederim. evet herkeste bir cupcake merakı olduğu için ben hiç sevmiyorum hala da sevmiyorum aslında. ama sadece baharat takımında bi hoşlanmaya başladım kendilerinden fakat hala kararsızım. zaten acelesi de yok şu ayı bi atlatayım ondan sonra bakarım kalıplara gelince vazgeçtim zaten boyutları küçük oluyor bi iki tane mağazada bakmıştım bunlarda aynı gelebilir bide dediğin gibi çizik falan olursa... ya ben alıp beğenmedim o zaman değiştireyim kafasında olmadım hiç. oluyorsa güzel olacak bir kere olacak kafasındayım o yüzden vazcaydım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…