• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

kek kalıplarını ben aldım benim aldığım iki yuvarlak bir kalp şeklindeydi. çok büyük değiller yani en büyüğü normal bir kek kalıbı boyutunda diğer ikisi daha küçükler işte göz kararı hepsi birbirinin içine girecek şekilde. eğer tam boyut merak edersen akşam gidip bakabilirim

tatlım hoşgeldin aramıza. hangi gün düğünün? ayrıca teşekkür ederim yorumun için evet küçük çıkma ihtimali yüksek olduğu için vazgeçtim. görerek dokunarak alıcam bi mağazadan :D

Ohh 6 gün önce rahata eriyosun şuan kıskandım :rolleyes:

:KK22::KK22::KK22:

kızlaaarrrrr daha yazışmaları okumadan dalmak istiyorum :KK53: şunlar nasıl sizce? cupcake sevmeyen ben cupcake baharat takımı almak istiyorum deli gibi. ama bunlarda tuz, biber diye isim yok. kararsız kaldım. yani ben aradığım şeyi hepsine tek tek bakıpta mı bulacam :KK43: sşzler ne diyorsunuz?? markafonide var

https://www.markafoni.com/5-cayi-cupcake-standli-7li-baharat-takimi/urun/9083756/

bide kek kalıpları nasıl sizce? çok mu küçük çıkar ki bunlar? özgeeee bişey de kız :KK53:

https://www.markafoni.com/5-cayi-lux-teflon-yapismaz-3lu-kek-kalibi/urun/9084116/

monarkcım baharat takımını bilemiyorum ama keke kalıplarından almıştık bir arkadaşıma, çok büyük değiller, standart boydalardı sanki. şimdi bunları satan dükkanlar açılmaya başladı tabelalarında bile yazıyor nerdeyse tantioni felan diye :KK69:

Selam herkese bende geldim konunuza katılabilirim değilmi

hoşgeldinn :KK25:
tarihiniz belli ise okeanoss00 okeanoss00 a mesaj at seni hemen eklesin 1. mesajdaki listeye :KK19::KK19:

tatlım bizimki aynı gün değil miydi o_O

ben bir internet sitesinden takip ediyorum kaç günüm kaldığımı bu sabah baktım 171 diyordu :KK19:

kuzum evet baktım şimdi aynıyız da niye öyle anlamadım :) valla takvimden tek tek topladım ben :KK53: yanlış toplamış da olabilirim :)

Merhaba kızlar... Kısmetse 2015 Mayıs ayında evleneceğim, şuan nişanlıyım. İstedimki çeyizdir, gelinliktir, düğün telaşıdır burada heyecanlarımızı paylaşalım, birbirimize destek olalım :KK68:

Var mı benim gibi olanlar? Hadi bakalım şimdiden hoş geldiniz:KK51:

Şafak Panomuzu yapmadan olmaz dedik, atladığım var ise söyleyin ekleyelim güzel gelinler :)

@canan can : 10.04.2015, 12.04.2015
missERE missERE : 02.05.2015
@PembeLokum : 02.05.2015
monarkkk monarkkk : 03.05.2015, 10.05.2015
@alininmervesi : 09.05.2015
@blue_fairy : 09.05.2015, 16.05.2015
@xxHasretimsinxx : 10.05.2015
@dilem49 : 10.05.2015
@relichunter : 10.05.2015
@modaliza : 19.05.2015
okeanoss00 okeanoss00 : 23.05.2015 :KK68:
elmol elmol : 23.05.2015
@Ozgee_34 : 31.05.2015
@mecan35 :06.06.2015
@nehirnil111 : 14.06.2015

kuzum benim günü değiştirsene :) 2 mayıs oldu :)

kuzum evet baktım şimdi aynıyız da niye öyle anlamadım :) valla takvimden tek tek topladım ben :KK53: yanlış toplamış da olabilirim :)

ya site önceden bunları altta imza olarak çıkartıyordu. öyle ne güzeldi. ben askerimi burdan takip etmiştim düğün için de hevesleniyordum :D ama kaldırdılar :/

Buarada aramiza yeni katilan ve safak panosunda olmayan arkadaslar eklememi istiyorsaniz tarihlerinizi ekle diye yaziverin ben de ekleyeyim ipin ucu kacti :)

evet ya önceden takvim oluyodu altta ne güzel takip ediyorduk :KK34:

valla ben de o sitenin yalancısıyım :KK48:

Buarada aramiza yeni katilan ve safak panosunda olmayan arkadaslar eklememi istiyorsaniz tarihlerinizi ekle diye yaziverin ben de ekleyeyim ipin ucu kacti :)

ben genelde söylüyorum arkadaşlara sana ulaşsınlar diye ama bilmiyorum ulaşıyorlar mı ulaşmıyorlar mı :KK50:

günaydın kızlaaaaaar :)
ya beyaz elbise hakaten sıkıntılı oldu yaa markalarda yok denecek gibi az ne kadar biliyosam baktım siteden(ekol adL ipekyol roman twist mango zara vs) mağazalarında olur mu bilmem sanırım butikleri gezmek zorunda kalacaksınız
içime sinen gibiler sadece bunlar
http://www.olegcassini.com.tr/abiye/kisa-kollu-tul-abiye-elbise-vc1082.html
http://www.boyner.com.tr/urun/cotton-bar-ekru-diz-ustu-elbise-988544-516655006-100103-106.html

oyumu birinciden yana kullanıyorum omuz detayı fln çok hoşşşş :KK51:

boynerinki çok sıradan geldi bana :KK39:

ya site önceden bunları altta imza olarak çıkartıyordu. öyle ne güzeldi. ben askerimi burdan takip etmiştim düğün için de hevesleniyordum :D ama kaldırdılar :/
ben tlfnumun duvar kağıdını geriye sayım yaptım çok tatlı oluyo kızlar saniye saniye düşüyo bir de finalcountdown programı milisaniyeye kadar hesaplıyo ;)

Back