• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

bak onu doğru dedin leke olur bişey olur ertesi güne çözüm bulamayız abiye en mantıklısı sağol tatlım :KK15:
Evet canım neyseki çözüm bulduk ne demek :KK68:
hahaa :KK71: yok ayy pazar günü hepsini aldım birden. uyku seti, bornoz, 2 nevresim, battaniye bide pike takımı :D ama günlük kullanmak için bir tane daha alıcam pike takımı. özdilek bir tane beğendim :KK37: ama bu ay param kalmadı :)
Sağlıcakla huzurla kullan canım bende battım azıcık ve hala dünya eksik var bitmiyor bitmiyor :mad:
lensler sebebiyle gözlerimi tam işlevli olarak kullanamıyorum canım ya bakmıştım topiğine sanki ama neden göremedim acaba o_Oo_O

ohh iyi yapmışsın güle güle kullanın bakalım :KK76::KK76:

En son eklediklerimi görememiş olabilirsin canım olsun teşekkür ederim hepimiz aşkla kullanalım inşallah:nazar::KK36:

benim nevresim pike eksiğim kalmadı ama mutfak eşyası çok eksik vaaaar artık almak istiyorum ben deeee of :mad:

Bu da benim şimdilik giymek istediğim kaftan :)
IMG-20141018-WA0000.jpg

yok canim hicbir gelisme hayirlisi diyelim napalim ama cok mutlu etti beni msjin gercekten sagoll
Konusmadiniz mi hic? Ah be guzelim kina gecesi nedir ki bırak beraber oluversin diretme adet diye. Nisanlin seni bunun icin neden siliyo ikna etmeye calismadi mi?

canim sende az cok tahmin edersinki benim takildigim konu direkt kina degil.
Sana karisilmasi.hic hos değil. Erkek arkadaşının ailesinin agzina bakmasi ayri mesele zaten. Ne kadardir birliktesiniz ne kadardir taniyorsun onu? Ailesine düşkün biri sanırım.

Sana karisilmasi.hic hos değil. Erkek arkadaşının ailesinin agzina bakmasi ayri mesele zaten. Ne kadardir birliktesiniz ne kadardir taniyorsun onu? Ailesine düşkün biri sanırım.
uzun suredir taniyorum canim ama aileyi 5 aydir.simdiye kadar hic sorunumuz olmadi aileside cok iiydi.ama anlamadim bu duruma nasil geldik :( onlarda baba kavrami cok farkli hicbisey soyleyemiyorlar ben oyle yetismedim bu kina olayini biz aylardir konusuyoruz annesi ve nisanlimla megerse babalarina soyleyememisler benim haberim yok bendrn duydu tepki verdi bana bende saygi cercevrsinde izahat yaptim bunu kaldiramadilar sanirim ciddrn bende uzaktan izliyorum suan :(

uzun suredir taniyorum canim ama aileyi 5 aydir.simdiye kadar hic sorunumuz olmadi aileside cok iiydi.ama anlamadim bu duruma nasil geldik :KK43: onlarda baba kavrami cok farkli hicbisey soyleyemiyorlar ben oyle yetismedim bu kina olayini biz aylardir konusuyoruz annesi ve nisanlimla megerse babalarina soyleyememisler benim haberim yok bendrn duydu tepki verdi bana bende saygi cercevrsinde izahat yaptim bunu kaldiramadilar sanirim ciddrn bende uzaktan izliyorum suan :KK43:
Anliyorum. Ama bu yuzden ayrilinmaz ki seni seviyorsa arayacaktir. Sıkma canını bir gelisme olursa da bizi haberdar et tatlım.

canim bastan anlatayim karisik anlattim biraz annesi ve nisanlim konuya hakim biz kendi adetimizi anlattik annesi dediki iki taraf bir olsun beraber yapalim ben istemedim erkek tarafi ile beraber yapmak iki tarafda kendi yapsin erkek tarafi kina yakmaya glsin cunku bizde hep boyle tamam dediler ben kina mekani tutacaktim hafta sonu gorusmeye gittim nisanlimda ses soluk yok yorum bile yapmiyor dedim ki bi sikintimi var e babamla bi konus dedi sen konus soyle dedim kina icin yer tuttigumu illa soylemek gerekiyorsa.megerse babasi kina yapqcagimi bilmiyormus arayinca ogrendim tlf ettim dedim ki baba biz yer tutuyoruz sna da bi danisayim istedim dedim artik ne deyim bni resmen fircaladi ben birde misafirlerimi alip.szin oraami goturcem kima yakmaa herkes beraber yapiyor sn neden ayri yapiyorsun diye sonrada ne yaparsan yap dedi ve tlfnu yuzumee kapatti :KK43: be n cahil degilim yasim kucuk degil 30 yasindayim ve mali musavirim kendi burom var hep hayati bn yonettim suqnda kendi kinami organize ediyorum ve babasi bunu tuhaf karsiliyor :KK43: nisanlimin yorumuda baamin soylediklerinde ne var ki oldu ve dunyam yikildi resmen ailem istemiyordu bu evliligi ben cok istiyorum diye kabul ettiler ve ben suan bu olaylardan onlara bahsedemiyorum geceden beri uyumadim :KK43: bi akil verin bana

Kusura bakma canım ben daha yeni görüyorum tekrar aklına getirmek istemem durumu ama galiba daha çözülememiş :( Bende benzer sıkıntılar yaşadım çok şükür Allahıma çözdük bitti gitti... Benim nişanlımın aileside birazcık baskınlar normalde bizde kız tarafının adeti neyse o yapılır ama bazen işte oluyor tatsızlıklar. Mesela biz düğün istemedik romantik bir nikah istedik yerde bulduk konuştuk kınada orada olacağı için indirimde yaptırdık nikah onlara ait kına bana olacaktı uzun zamandırda para biriktiriyodum ama kayınpederim düğün yapalım dedi orası uzak dedi öyle dedi böyle dedi şöyle dedi en son kafanıza göre iş yapmayın gelmem dedi o kadar üzüldüm ki anlatamam her gün dua ettim Allaha çünkü bu BENİM DÜĞÜNÜM benim istediğim olmalı. Ve benim babam yok annem ciddi ciddi dediki bohçanı yollarım seni üzemezler. Nişanlımda onların ahını alamam demesin mi? Kalktım gittim kayınvalideme dedim annecim senin her şey istediğin gibi mi oldu? İçinde kalan bir şey yok mu? Benimde mi içimde kalsın size ah mı edeyim? Vallahi kadıncağız çözdü işi. Ama taktılar bayrak kalkacak bizde erkek kınası yapacağız evin önünde. İyi dedim napayım 3 gün 3 gece evlenirim dedim :) Kısacası su akar yolunu bulur şer bildiğimizde hayır vardır sabret hanımlığını koru her şey düzelecek bunlar heeepp olan şeyler...

Kusura bakma canım ben daha yeni görüyorum tekrar aklına getirmek istemem durumu ama galiba daha çözülememiş :( Bende benzer sıkıntılar yaşadım çok şükür Allahıma çözdük bitti gitti... Benim nişanlımın aileside birazcık baskınlar normalde bizde kız tarafının adeti neyse o yapılır ama bazen işte oluyor tatsızlıklar. Mesela biz düğün istemedik romantik bir nikah istedik yerde bulduk konuştuk kınada orada olacağı için indirimde yaptırdık nikah onlara ait kına bana olacaktı uzun zamandırda para biriktiriyodum ama kayınpederim düğün yapalım dedi orası uzak dedi öyle dedi böyle dedi şöyle dedi en son kafanıza göre iş yapmayın gelmem dedi o kadar üzüldüm ki anlatamam her gün dua ettim Allaha çünkü bu BENİM DÜĞÜNÜM benim istediğim olmalı. Ve benim babam yok annem ciddi ciddi dediki bohçanı yollarım seni üzemezler. Nişanlımda onların ahını alamam demesin mi? Kalktım gittim kayınvalideme dedim annecim senin her şey istediğin gibi mi oldu? İçinde kalan bir şey yok mu? Benimde mi içimde kalsın size ah mı edeyim? Vallahi kadıncağız çözdü işi. Ama taktılar bayrak kalkacak bizde erkek kınası yapacağız evin önünde. İyi dedim napayım 3 gün 3 gece evlenirim dedim :) Kısacası su akar yolunu bulur şer bildiğimizde hayır vardır sabret hanımlığını koru her şey düzelecek bunlar heeepp olan şeyler...
sagol cnm suan sessiz kaliyorum zaten ama bu isin olmasi icin verdigim mucadeleyi bir bilsen hatami yaptim diyorum en cok bu uzuyor

Back