• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

evet ya önceden takvim oluyodu altta ne güzel takip ediyorduk :KK34:

valla ben de o sitenin yalancısıyım :KK48:

ben genelde söylüyorum arkadaşlara sana ulaşsınlar diye ama bilmiyorum ulaşıyorlar mı ulaşmıyorlar mı :KK50:
Yok canım söylemiyorlar söyleyeni eklerim. Nimelsa Nimelsa ekledim şekerim. monarkkk monarkkk sadece 2 mayıs yazdım güzelim düzelttim.

günaydın kızlaaaaaar :)
ya beyaz elbise hakaten sıkıntılı oldu yaa markalarda yok denecek gibi az ne kadar biliyosam baktım siteden(ekol adL ipekyol roman twist mango zara vs) mağazalarında olur mu bilmem sanırım butikleri gezmek zorunda kalacaksınız
içime sinen gibiler sadece bunlar
http://www.olegcassini.com.tr/abiye/kisa-kollu-tul-abiye-elbise-vc1082.html
http://www.boyner.com.tr/urun/cotton-bar-ekru-diz-ustu-elbise-988544-516655006-100103-106.html
Olegcassini olan çok hoş ama çok pahalı, diğeri çok sıradan :(

Elmol bunlar bir harika site güvenli midir acaba? Bedenimize uymazsa iade edebiliyor muyuz? Ben hep çan açılan modelleri beğeniyordum bayıldım ya :D
canım site profesyonel duruyo maille bilgi alınabiliyomuş londradan galiba biraz da geç geliyo ürünler tabi öyle diyor ama çok güzel kıyafetler bakındım da biraz :)

WP_20141004_009[1].jpg WP_20141004_010[1].jpg WP_20141112_001[1].jpg kızlar bindallım ve daha dün yaptıgın gelin çiçeğim nasıl sizce?

Kızlar bu arada gelin ayakkabılarınıza karar verdiniz mi? Biliyorsunuz gelinlik provalarına gitmeden ayakkabılarınız hazır olmalı yani en az 3 ay öncesinden, bir de ayakkabılarınızı özel yaptıracaksanız en az 1.5 ay önce de ayakkabı siparişi veriyor olmanız lazım :) benim ki kesinleşti bile, 1 aya kalmadan siparişi veriyor olacağım :) markası studio rain ve ben pembe rengii seçtim :) nasıl buldunuz?Eki Görüntüle 1298722 Eki Görüntüle 1298723 nasıl buldunuz?
çokk güzelmiş çok begendım bn ayagımdan amelıyat oldugum için topuklu gıyınemıyorum ama şansım olsaydı bnde boyle brsey tercıh edebılırdım şimdi mecburen converse gıycem

Back