Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

tatlım hoşgeldin aramıza. hangi gün düğünün? ayrıca teşekkür ederim yorumun için evet küçük çıkma ihtimali yüksek olduğu için vazgeçtim. görerek dokunarak alıcam bi mağazadan

Ohh 6 gün önce rahata eriyosun şuan kıskandım

monarkcım baharat takımını bilemiyorum ama keke kalıplarından almıştık bir arkadaşıma, çok büyük değiller, standart boydalardı sanki. şimdi bunları satan dükkanlar açılmaya başladı tabelalarında bile yazıyor nerdeyse tantioni felan diye

Selam herkese bende geldim konunuza katılabilirim değilmi

hoşgeldinn
tarihiniz belli ise okeanoss00 a mesaj at seni hemen eklesin 1. mesajdaki listeye

tatlım bizimki aynı gün değil miydi

ben bir internet sitesinden takip ediyorum kaç günüm kaldığımı bu sabah baktım 171 diyordu

kuzum evet baktım şimdi aynıyız da niye öyle anlamadım :) valla takvimden tek tek topladım ben yanlış toplamış da olabilirim :)

kuzum benim günü değiştirsene :) 2 mayıs oldu :)

kuzum evet baktım şimdi aynıyız da niye öyle anlamadım :) valla takvimden tek tek topladım ben yanlış toplamış da olabilirim :)

ya site önceden bunları altta imza olarak çıkartıyordu. öyle ne güzeldi. ben askerimi burdan takip etmiştim düğün için de hevesleniyordum ama kaldırdılar :/

Buarada aramiza yeni katilan ve safak panosunda olmayan arkadaslar eklememi istiyorsaniz tarihlerinizi ekle diye yaziverin ben de ekleyeyim ipin ucu kacti :)

evet ya önceden takvim oluyodu altta ne güzel takip ediyorduk

valla ben de o sitenin yalancısıyım

Buarada aramiza yeni katilan ve safak panosunda olmayan arkadaslar eklememi istiyorsaniz tarihlerinizi ekle diye yaziverin ben de ekleyeyim ipin ucu kacti :)

ben genelde söylüyorum arkadaşlara sana ulaşsınlar diye ama bilmiyorum ulaşıyorlar mı ulaşmıyorlar mı

oyumu birinciden yana kullanıyorum omuz detayı fln çok hoşşşş

boynerinki çok sıradan geldi bana

ya site önceden bunları altta imza olarak çıkartıyordu. öyle ne güzeldi. ben askerimi burdan takip etmiştim düğün için de hevesleniyordum ama kaldırdılar :/
ben tlfnumun duvar kağıdını geriye sayım yaptım çok tatlı oluyo kızlar saniye saniye düşüyo bir de finalcountdown programı milisaniyeye kadar hesaplıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…