- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.881
Ben bu topigi evlilige hazirlik asamasinda her konuda birbirimize yardimci olalim diye actim kuzum her zaman yaz elimizden geldigince yardimci oluruz :)yazarim cnm sagol kimseue anlatamiyorum dert ortagim oldunuz
Merhaba :) Mayis ayi gelini misiniz? Ben ocak ayinda bakmaya baslayacagim kismetse...merhaba kızlar gelinlik siparişini ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz ben daha model beğenmedim erken gibi geliyor bana çeyizime alacaklarımı düşünüyüm gelinliğimi çok zor bu işler
Geçecek inan bana. Kimle konuştuysam o dönemde hepsi aynısını söyledi geçecek dediler geçti. Kim bilir mayısa kadar daha neler yaşanacak eşyalarda gelinlikte vs güçlü durmak zorundayız. Senin kırıldığın nişanlından göremediğin destek ve bu müdahele bu üslup... kalpları ferah tutalım dua edelim inşallah çözülecek lütfen kendini yıpratmasagol cnm suan sessiz kaliyorum zaten ama bu isin olmasi icin verdigim mucadeleyi bir bilsen hatami yaptim diyorum en cok bu uzuyor
sagol canim :)Ben bu topigi evlilige hazirlik asamasinda her konuda birbirimize yardimci olalim diye actim kuzum her zaman yaz elimizden geldigince yardimci oluruz :)
cok haklisin cok tsk ederim guzel dileklerin icinGeçecek inan bana. Kimle konuştuysam o dönemde hepsi aynısını söyledi geçecek dediler geçti. Kim bilir mayısa kadar daha neler yaşanacak eşyalarda gelinlikte vs güçlü durmak zorundayız. Senin kırıldığın nişanlından göremediğin destek ve bu müdahele bu üslup... kalpları ferah tutalım dua edelim inşallah çözülecek lütfen kendini yıpratma
Ben de dugun salonunda sorun yasadim cok agladim cunku nisanlimin ailesi evlerinin onundeki bir yeri istiyordu. Benim begendigim yerde trafik olur diye istemediler. Babam cok uzuldugumu gordu baska bir yer onerdi gittik baktik hosumuza gitti babam burasi iyi herkese yakin gelebilirler dedigi icin bir sey diyemediler biz de sorunu oyle cozduk. Babam karismasa benim dedigim de olmayabilirdi. Nisanlim biz diger tarafi istiyoruz dediginde babasi olmaz demisti diretti ama babasina daha fazla karsi cikamadi. Yani gordugun gibi herkes ayni sorunlari yasiyor. Fark nisanlim arkamdaydi babam da el atinca cozuldu. Sahipsiz sanmasinlar. Konusun canim inat etmeyin.cok haklisin cok tsk ederim guzel dileklerin icin
canım kesinlikle sorunsuz bu işlerin olduğunu kimseden duymadım ben de sabret dua edelim senin içinde kalmasın hiçbişey herşey yoluna girer canım hiç aileler çatışmasın sen gönül al senin gönlün olsun inşallahcok haklisin cok tsk ederim guzel dileklerin icin
o kadar titiz davrandim ki sorun cikmasin diye ama olacagin onune gecilemiyor demekki bir kac gun daha bekliycem ses seda cikmazsa yollayacm herseyi ben dun kina yerini tutma heyecanindayken bugun bu yasadiklarimi hazmedemiyorumBen de dugun salonunda sorun yasadim cok agladim cunku nisanlimin ailesi evlerinin onundeki bir yeri istiyordu. Benim begendigim yerde trafik olur diye istemediler. Babam cok uzuldugumu gordu baska bir yer onerdi gittik baktik hosumuza gitti babam burasi iyi herkese yakin gelebilirler dedigi icin bir sey diyemediler biz de sorunu oyle cozduk. Babam karismasa benim dedigim de olmayabilirdi. Nisanlim biz diger tarafi istiyoruz dediginde babasi olmaz demisti diretti ama babasina daha fazla karsi cikamadi. Yani gordugun gibi herkes ayni sorunlari yasiyor. Fark nisanlim arkamdaydi babam da el atinca cozuldu. Sahipsiz sanmasinlar. Konusun canim inat etmeyin.
insallah cnm sagol ne kadar guzel yurekli insanlarsiniz iyiki katilmisim buraya :)canım kesinlikle sorunsuz bu işlerin olduğunu kimseden duymadım ben de sabret dua edelim senin içinde kalmasın hiçbişey herşey yoluna girer canım hiç aileler çatışmasın sen gönül al senin gönlün olsun inşallah
Ay sekerim bu bir harika :) Bayildim nikahta taksam mi ki? Su tullu beyaz sapkalardan dusunuyodum ama ne dersin?
kesinlikle iyiki burası var kafana takılan en ufak şeyi etrafa sorup kimseyi sıkmak istemiyorm burası ilaç gibi :) inşallah senin de herşeyin yoluna girecek başka şeyler de konuşucaz canım en kötüsü kafanda kurgulama kötü şeyler çağırma hayatına canıminsallah cnm sagol ne kadar guzel yurekli insanlarsiniz iyiki katilmisim buraya :)
ay ondan da var şekerim hemen alıyorum resmiAy sekerim bu bir harika :) Bayildim nikahta taksam mi ki? Su tullu beyaz sapkalardan dusunuyodum ama ne dersin?
kesinlikle iyiki burası var kafana takılan en ufak şeyi etrafa sorup kimseyi sıkmak istemiyorm burası ilaç gibi :) inşallah senin de herşeyin yoluna girecek başka şeyler de konuşucaz canım en kötüsü kafanda kurgulama kötü şeyler çağırma hayatına canımsize bide nazar boncuğu lazım
kesinlikle iyiki burası var kafana takılan en ufak şeyi etrafa sorup kimseyi sıkmak istemiyorm burası ilaç gibi :) inşallah senin de herşeyin yoluna girecek başka şeyler de konuşucaz canım en kötüsü kafanda kurgulama kötü şeyler çağırma hayatına canımsize bide nazar boncuğu lazım [/QUOTE
cokkkkkkk tsk ederim ilac gibi geldi :)
Soyledigin gibi olacagin onune gecilmiyor. Bu kadar caba gostermisken aileni ikna etmek icin kucucuk bir su damlasinda bogulmayin. Karsina al konus guzelim babasi saygisizlik yapmis evet cok haklisin. Nisanlin keske boyle yapmasaydi ama o da hatasini anlayacaktir. Son bir kez konus yime de konusmadan yollama hicbir sey. Hem bence arar seni iyi dusunelim iyi olsun :)o kadar titiz davrandim ki sorun cikmasin diye ama olacagin onune gecilemiyor demekki bir kac gun daha bekliycem ses seda cikmazsa yollayacm herseyi ben dun kina yerini tutma heyecanindayken bugun bu yasadiklarimi hazmedemiyorum
Elmosum nikah elbisesi onerisi de bekliyorum :)ay ondan da var şekerim hemen alıyorum resmi
sabah ola hayrola...bu arada bence beyaz tullu sapka :)Soyledigin givi olacagin onune gecilmiyor. Bu kadar caba gostermisken aileni ikan etmek icin kucucuk bir su damlasinda bogulmayin. Karsina al konus guzelim babasi saygisizlik yapmis evet cok haklisin. Nisanlin keske boyle yapmasaydi ama o da hatasini anlayacaktir. Son bir kez konus yime de konusmadan yollama hicbir sey. Hem bence arar seni iyi dusunelim iyi olsun :)
tam yerine geldin canım nikah elbisesi hemen gösteriyorum bi örnekElmosum nikah elbisesi onerisi de bekliyorum :)
ben tacı resim çekimleri için düşündüm nikah için de tüllü tacı kullanmayı istiyorum bunlara da eldiven yakışıyo tam romantik bi saç ohh dadından yenmezsinElmosum nikah elbisesi onerisi de bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?