Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

ama topuk olarak sanırım seninki kadar rahat değil denemek gerekli bakalım platformundan belki de rahat olur

ama topuk olarak sanırım seninki kadar rahat değil denemek gerekli bakalım platformundan belki de rahat olur
Platform topuk kesinlikl rahat olur ama benim nacizane fikrim, topuğunu gösterecek arkası açık ayakkabı alöa seni rahatsız eder. Kayış kısmı sen hareket ettikçe aşağı düşebilir ben bunların içinde en alttaki modeli beğendim ama bence bir kaç model daha bak.

canım senin ayakabından buldum bi sitede prada daha koyu pembe bak %50 indirimli 240 tl :)

bak bunu da çok beğendim

ay sen beni sardın ayakkabıya şimdi bakarım ben akşam sabah zaten en sevdiğim şey ayakkabılar :)

cok guzel tercih :)

Valla studio rain leri ben de beğeniyorum da topuğu 13 cm çok yüksek bir de topuz fln derken zaten 168 boyla heyyüla gibi olmak istemiyorum. Platformsuz modelleri de var ama onlar da şık değil... Gerçi daha gelinlik belli değil ki ayakkabı tam olsun

Canım benim boyum 164 , saçımı da kocaman topuz yaptırmayacğım için gönlüm rahat. Evet platformsuz olanları cidden kötü. Ben önce ayakkabılarımı yaptırıcam gelinlik provalarıma ayakkabılarımla gidicem

zizigo da çok güzel modeller var hiç alışveriş yapan var mı biraz sorup soruşturayım beğendim modellerini bi sürü stok aldım :)

zizigo da çok güzel modeller var hiç alışveriş yapan var mı biraz sorup soruşturayım beğendim modellerini bi sürü stok aldım :)
Haha tam adamına denk geldin. 2 gün önce sipariş verdim daha, gönül rahatlığıyla sipariş vereblisin. Çok prof, çalışıolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…